- 9 Kasım 2019
- 170
- 160
- 33
iğneyi pazartesi sabah 9.40 gibi yaptırdık ertesi gün yani salı akşam saat 21.40 gibi birrlikte olun dedi yani tam 36saat sonra , ondan sonrada bir gün durun birgün birlikte olun dedi bir gün arayla yani hatta biz geçen hafta memelekete gittiğimiz için bi düzensizlik oldu 3gün birlikte olamadık ama ilk 1buçuk hafta düzenliydi 12.gün test yaptım negatif çıktı bugün 17.gün pozitif gördüm yani 2.çizgi silik çıktı ama pozitif diyor doktor arkadaşımSize ilişkiyi nasıl önermişti doktor canım.
hayırlısı olsun canım ee doktor ne dedi yumurtanla ilgili flnBende şimdi vuruldum iğne mı şimdi gelsin beklemeler
Haklisin canimValla canım etkisi olsada çok fazla değildir hamile kaç kadın önce kendi tatmin olmuştur düşünmek lazım zaten çocuk olsun diye de yapılınca o stresten tatmin olayı her defasında zor olur bence.
sabah test yaptım ikinci çizgim çok silik bir şekilde çıktı akşam gidip kan vericem :)
Bende şimdi vuruldum iğne mı şimdi gelsin beklemeler
ayy inşallah inşallah bende çok istiyorum güzel şeyler duyup güzel haberller vermek :)Hadi bize güzel haberler ver:)
Hayırlısı olsun canım çokkkkk sevindimmmmmiğneyi pazartesi sabah 9.40 gibi yaptırdık ertesi gün yani salı akşam saat 21.40 gibi birrlikte olun dedi yani tam 36saat sonra , ondan sonrada bir gün durun birgün birlikte olun dedi bir gün arayla yani hatta biz geçen hafta memelekete gittiğimiz için bi düzensizlik oldu 3gün birlikte olamadık ama ilk 1buçuk hafta düzenliydi 12.gün test yaptım negatif çıktı bugün 17.gün pozitif gördüm yani 2.çizgi silik çıktı ama pozitif diyor doktor arkadaşım
Merhaba size nasıl bir8 aylık yorucu sancılı ve bol iğne acılı tedavinin ardından şükür hamileyim. Sabrın sonu selamet canım sabret
şimdi hastaneden geliyorum :) dün akşam kan verdim değerim 450 üzeri çıktı bugünde doktoruma gittim yaklaşık 1aylık hamileyim :) progestana başladım ve haftaya tekrar kontrolüm var :) inşallah herkese nasip eder rabbimmHayırlısı olsun canım çokkkkk sevindimmmmm❤ Eğer 17. Gün ise bence de hamilesin canım hadi bakalım kanda da değer inşallah yüksek çıkar hayırlı haberlerini bekliyoruz
1aylık hamileymişim :)Hadi bize güzel haberler ver:)
şimdi hastaneden geliyorum :) dün akşam kan verdim değerim 450 üzeri çıktı bugünde doktoruma gittim yaklaşık 1aylık hamileyim :) progestana başladım ve haftaya tekrar kontrolüm var :) inşallah herkese nasip eder rabbimm
Yaaaa çok sevindimşimdi hastaneden geliyorum :) dün akşam kan verdim değerim 450 üzeri çıktı bugünde doktoruma gittim yaklaşık 1aylık hamileyim :) progestana başladım ve haftaya tekrar kontrolüm var :) inşallah herkese nasip eder rabbimm
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah hayırlı olsun, biraz süreçten bahsedermisiniz 1 yumurtanızmı gelişti kaç mm iken iğne vuruldu, iğneden kaç saat sonra ve kaç kere ilişki yaşadınız acaba?1aylık hamileymişim :)
tüm herkes için dua ettim canım Rabbim Ümit içinde olanlarada nasip eder İnşallah :) :) :)Hayırlı olsun canım benimm bize de dua et
4kasımda gittiğimde bir yumurtam 20mm sadece ogün ovtirelle yapıldı 36saat sonra ilişki dedi doktor sonrada birer gün arayla ilişkiye girecektk o dönemdede çok di,kkat ettim kendime ağır kaldırmadım çamaşır suyunu bile azalttım temzlklerde, birde çok özür dilerim eşiniz boşaldıktan hemen sonra içinizden çıkmasın bi kaç dakika öyle bekleyin dedi doktorum. bugün 18.günüm dün beta hcg 450üzeriydi şimdide progestana başladık haftaya tekrrar gidicez ve kalp sesini duycaz inşallah :)Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah hayırlı olsun, biraz süreçten bahsedermisiniz 1 yumurtanızmı gelişti kaç mm iken iğne vuruldu, iğneden kaç saat sonra ve kaç kere ilişki yaşadınız acaba?
amin canım Allah razı olsun çok teşşekür ederim :) Rabbim herkesinkini kolaylaştırrsın hayırlısıyla :)Yaaaa çok sevindimhayırlısı olsun canım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
canım hayırlı olsun ilk denemeylemi olduamin canım Allah razı olsun çok teşşekür ederim :) Rabbim herkesinkini kolaylaştırrsın hayırlısıyla :)
Çok teşekkür ederim cevabınız için, hayırlısıyla kalp atışlarını duyun, bizlerede dua edin4kasımda gittiğimde bir yumurtam 20mm sadece ogün ovtirelle yapıldı 36saat sonra ilişki dedi doktor sonrada birer gün arayla ilişkiye girecektk o dönemdede çok di,kkat ettim kendime ağır kaldırmadım çamaşır suyunu bile azalttım temzlklerde, birde çok özür dilerim eşiniz boşaldıktan hemen sonra içinizden çıkmasın bi kaç dakika öyle bekleyin dedi doktorum. bugün 18.günüm dün beta hcg 450üzeriydi şimdide progestana başladık haftaya tekrrar gidicez ve kalp sesini duycaz inşallah :)
Amin canım inşallahamin canım Allah razı olsun çok teşşekür ederim :) Rabbim herkesinkini kolaylaştırrsın hayırlısıyla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?