Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Size ilişkiyi nasıl önermişti doktor canım.
iğneyi pazartesi sabah 9.40 gibi yaptırdık ertesi gün yani salı akşam saat 21.40 gibi birrlikte olun dedi yani tam 36saat sonra , ondan sonrada bir gün durun birgün birlikte olun dedi bir gün arayla yani hatta biz geçen hafta memelekete gittiğimiz için bi düzensizlik oldu 3gün birlikte olamadık ama ilk 1buçuk hafta düzenliydi 12.gün test yaptım negatif çıktı bugün 17.gün pozitif gördüm yani 2.çizgi silik çıktı ama pozitif diyor doktor arkadaşım

Hayırlısı olsun canım çokkkkk sevindimmmmm Eğer 17. Gün ise bence de hamilesin canım hadi bakalım kanda da değer inşallah yüksek çıkar hayırlı haberlerini bekliyoruz

Hayırlısı olsun canım çokkkkk sevindimmmmm ❤ Eğer 17. Gün ise bence de hamilesin canım hadi bakalım kanda da değer inşallah yüksek çıkar hayırlı haberlerini bekliyoruz
şimdi hastaneden geliyorum :) dün akşam kan verdim değerim 450 üzeri çıktı bugünde doktoruma gittim yaklaşık 1aylık hamileyim :) progestana başladım ve haftaya tekrar kontrolüm var :) inşallah herkese nasip eder rabbimm

Hayırlı olsun canım benimm bize de dua et

Yaaaa çok sevindim hayırlısı olsun canım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

4kasımda gittiğimde bir yumurtam 20mm sadece ogün ovtirelle yapıldı 36saat sonra ilişki dedi doktor sonrada birer gün arayla ilişkiye girecektk o dönemdede çok di,kkat ettim kendime ağır kaldırmadım çamaşır suyunu bile azalttım temzlklerde, birde çok özür dilerim eşiniz boşaldıktan hemen sonra içinizden çıkmasın bi kaç dakika öyle bekleyin dedi doktorum. bugün 18.günüm dün beta hcg 450üzeriydi şimdide progestana başladık haftaya tekrrar gidicez ve kalp sesini duycaz inşallah :)

Çok teşekkür ederim cevabınız için, hayırlısıyla kalp atışlarını duyun, bizlerede dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…