- 2 Ocak 2024
- 531
- 134
- 23
- 28
Rahim kalınlığın iyiyse progesterona gerek yok sanırımYok sadece beta hcg ye baktırdım ona da bakmak gerekiyor mu
Kana bakmadı benim belim ve kasığım ağırıyor dedim progestan hapı verdi 4 gün kullandım baş dönmesi yaptı bugün içmedim başım dönmedi çarşamba gidicem inşallah söylerim böyle oldu diyeBilmiyorum ki canım benimkine baktı betam 103 progesteron 8 çıktı iğne vurdu düşük olmasın diye sende belki sıkıntı görmediyse gerek duymamış dır
Tebrik ederim üç katı artışı da geçmiş sağ salim kucağınıza alın inşallah ❤ çatlatma iğnesinden önce hangi ilacı kullandınız acaba klomen mi femara mı16 Nisan da 79
20 Nisan 632 oldu
İnşallah iyi bir artıştır
Prpgestan ağızdan alındığında baş dönmesi sersemlik gibi yan etkiler yapar normaldir korkmayınKana bakmadı benim belim ve kasığım ağırıyor dedim progestan hapı verdi 4 gün kullandım baş dönmesi yaptı bugün içmedim başım dönmedi çarşamba gidicem inşallah söylerim böyle oldu diye
Progestan agızdan alınca çok baş agrısı ve mide bulantısı yapar.. O yüzden rahimde fitil yolı ile kullanırsanız yan etkisi olmazKana bakmadı benim belim ve kasığım ağırıyor dedim progestan hapı verdi 4 gün kullandım baş dönmesi yaptı bugün içmedim başım dönmedi çarşamba gidicem inşallah söylerim böyle oldu diye
Yaaa yinede sıkma canını hepimiz eninde sonunda birer annehayird
Hayırlısı Allah'tan aryikYaaa yinede sıkma canını hepimiz eninde sonunda birer anne adayiyiz
10 a düştü dün doktor dedi normal düşmesi lazım 3 gün sonra test yapacağız diye ama süt gibi akıntım var alt karnım ağrıyor doktora göre pazartesi adet olmam lazım20 den 16 ya mı düştü yanlış bakmış olabilirler mi acaba adetime 1 gün var demedin mi haber et bizide
Çok şükürKan değerim
14 Nisan da 38 di
16 Nisan da 79
20 Nisan 632 oldu
İnşallah iyi bir artıştır
Çok şükür
Benim değerim 7 iken bugün kanamam geldi doktor da şok da beta sıfır olmadan imkan yoktu dediTebrik ederim üç katı artışı da geçmiş sağ salim kucağınıza alın inşallah ❤ çatlatma iğnesinden önce hangi ilacı kullandınız acaba klomen mi femara mı
Benim betam 0 a düştüğü halde kanamam olmamıştı mesela doktorun şok olduğuna ben neden olur bişey diyememBenim değerim 7 iken bugün kanamam geldi doktor da şok da beta sıfır olmadan imkan yoktu dedi
Delirmişcesine regl oldum 3 doktor gördü beta düşmeden bunolmaz dedi ama oldu yarın yeniden tedaviye başlıyorum inanarakBenim betam 0 a düştüğü halde kanamam olmamıştı mesela doktorun şok olduğuna ben neden olur bişey diyememşimdi durumunuz nedir peki
Delirmişcesine regl oldum 3 doktor gördü beta düşmeden bunolmaz dedi ama oldu yarın yeniden tedaviye başlıyorum inanara
Valla bu kadar stresin ya da ilacın elbet farklı farklı dönütleri olacak. Şans sizinle olsun ❤Delirmişcesine regl oldum 3 doktor gördü beta düşmeden bunolmaz dedi ama oldu yarın yeniden tedaviye başlıyorum inanarak
Bugün tekrar kontrol oldum kimyasal gebelik olmuş malesef yarın tekrar ilaca başlayacağımValla bu kadar stresin ya da ilacın elbet farklı farklı dönütleri olacak. Şans sizinle olsun ❤
Çok geçmiş olsun tekrarını yaşamaz en kısa zamanda güzel haberler alırsınız umarımBugün tekrar kontrol oldum kimyasal gebelik olmuş malesef yarın tekrar ilaca başlayacağım
Amin isteyen herkes inşallahÇok geçmiş olsun tekrarını yaşamaz en kısa zamanda güzel haberler alırsınız umarım
Teşekkür ederim klomen kullandımTebrik ederim üç katı artışı da geçmiş sağ salim kucağınıza alın inşallah ❤ çatlatma iğnesinden önce hangi ilacı kullandınız acaba klomen mi femara mı
Çok geçmiş olsun inşallah bu ay güzel haberler alırsınızBugün tekrar kontrol oldum kimyasal gebelik olmuş malesef yarın tekrar ilaca başlayacağım
Çatlatma iğnesi üzerinden en az 12 14 gün geçmeli gerçek sonuç vermesi için inşallah güzel haberler alırsınızKizlar bı baksanıza kan vermedim ama adetimden 4 gün geçti iğneyi olalı da 9 gün oldu merak edip test yaptım evde 1 saat arayla ikisinde tek çizgi çıktı 4 günkü umudum 0 a düştü adette olmuyorum kan testi versem mi hiç gidip daha da uzulmesem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?