Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kasıklarım çok ağrıyor göğüslerim,belim çok ağrıyor bazen bulantı geliyor bende adet olmadım 3 gün geçti işte erken gebelik testleri yaptım hep silinik çıktı 12. Gün kan verdim 59.80 beta çıktı 13. Gün tekrar verdim 105 beta çıktı neredeyse 2 katı olmuş ama ne bileyim hala içimde bir korku var heran adet olacakmışım gibiMerhabâ canım bende 15 gün önce iğne oldum ama hala adet olmadım ve hiç belirtide yok test yapmaya korkuyorum senin belirtin var mı
15 gün olmuş sende bence bi test yapmalısın canımMerhabâ canım bende 15 gün önce iğne oldum ama hala adet olmadım ve hiç belirtide yok test yapmaya korkuyorum senin belirtin var mı
Korkma Rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallahBenim kasıklarım çok ağrıyor göğüslerim,belim çok ağrıyor bazen bulantı geliyor bende adet olmadım 3 gün geçti işte erken gebelik testleri yaptım hep silinik çıktı 12. Gün kan verdim 59.80 beta çıktı 13. Gün tekrar verdim 105 beta çıktı neredeyse 2 katı olmuş ama ne bileyim hala içimde bir korku var heran adet olacakmışım gibi![]()
Korkma Rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah
Evde kaset test yapmış mıydın benim de 13. Günüm saydığın bütün belirtileri yaşıyorum bugün kaset test negatif çıktı dün kan verdim yarın sonuç alacağım kafam karıştı birazBenim kasıklarım çok ağrıyor göğüslerim,belim çok ağrıyor bazen bulantı geliyor bende adet olmadım 3 gün geçti işte erken gebelik testleri yaptım hep silinik çıktı 12. Gün kan verdim 59.80 beta çıktı 13. Gün tekrar verdim 105 beta çıktı neredeyse 2 katı olmuş ama ne bileyim hala içimde bir korku var heran adet olacakmışım gibi![]()
Mutlaka sonucunu yaz canım merak ettim benim de düşüyor beta pazartesi günü 38 e düştü yarın tekrar kan vericem yok gibi bende deEvde kaset test yapmış mıydın benim de 13. Günüm saydığın bütün belirtileri yaşıyorum bugün kaset test negatif çıktı dün kan verdim yarın sonuç alacağım kafam karıştı biraz
Hadi bakalım hayırlısı en önemlisi kan sonuçları benimde 200 olmuştu beta ama şuan 10.8 e düşmüş kimyasal gebelikmiş yarın büyük bir ihtimalle kürtaj olucamBen negatif çıktı sanıp bi kenara attım testi sahura kalktığımda ikinci çizgiyi gördümbugün kan testi sonucu çıkacak beklemedeyim
Çok geçmiş olsunHadi bakalım hayırlısı en önemlisi kan sonuçları benimde 200 olmuştu beta ama şuan 10.8 e düşmüş kimyasal gebelikmiş yarın büyük bir ihtimalle kürtaj olucamallahım isteyen herkese nasip etsin sende mutlaka sonucunu yaz merak ederim
![]()
İnşallah canım senin nasıl çıkmadı sonuç ya çıkardı şimdiyeeÇok geçmiş olsunumudunu kaybetme Allah büyük inşallah en güzel şekilde bebeğine kavuşursun
benim test sonucu hala çıkmadı
acile gideceğim mecbur
Ya anlamıyorum bende kan alan hemşire perşembe günü çıkar sonuçların dedi ama e nabızda görünmüyorİnşallah canım senin nasıl çıkmadı sonuç ya çıkardı şimdiyee
Bazen sonuç ekranını ilk doktor açması gerekiyor e nabızda gözükmesi için istersen yarın sabah bi sağlık ocağına git canımYa anlamıyorum bende kan alan hemşire perşembe günü çıkar sonuçların dedi ama e nabızda görünmüyor
Acilde kan verdim negatif çıktıBazen sonuç ekranını ilk doktor açması gerekiyor e nabızda gözükmesi için istersen yarın sabah bi sağlık ocağına git canım
Kaç çıktı ki canım üzülme olur daha Allahım nasip etmiceği birşeyin hayalini kurdurmazmış benim beta 200 lere çıktı bak düştü adet oldum şimdiAcilde kan verdim negatif çıktı![]()
Evet bir ara bende hayıt otu kullanmıştım etkili diyorlar0.40 çıktı ve o gün adet oldumönümüzdeki ay hayıt macunu kullanacağım faydasını gören çok olmuş belki bende de işe yarar
Merhaba canım biraz daha bekle zaten 2 günde bir kan vermen gerekecek benim beta 200 lere kadar çıktı sonra düştü kimyasal gebelikmiş bazen iğnenin etkisi de olabiliyor 2 günde bir tekrarla kan testiniMerhaba arkadaşlar bundan tam 14 gün önce yumurta çatlatma iğnesi oldum adetime 3 gün varken erken gebelik testi yaptım 2 adet ikisinde de ikinci çizgi çok net çıktı hemen gidip kan verdim sonuç 50,80 çıktı sizce normal mi iğne etkisi değildir dimi korkuyorum ya