O ozlemuzl Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2024 5 1 1 24 Cumartesi 12:31 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemuzl #1 Merhaba kızlar. İğnenin 12 günündeyim belim çok ağrıyor ve halsizlik çok fazla sizce gebelik oluşmaya başladı mı. Kesin sonuç için kaç gün beklemeliyim Eklentiler 20250208_110622.jpg 62,8 KB · Görüntüleme: 15
Merhaba kızlar. İğnenin 12 günündeyim belim çok ağrıyor ve halsizlik çok fazla sizce gebelik oluşmaya başladı mı. Kesin sonuç için kaç gün beklemeliyim
Siyah Palto 🦀 Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 3.719 4.046 48 Cumartesi 12:33 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemuzl #2 Kaybolup gitmiş belirginleşmesi gerekir gebelik durumunda ama yine de bi silik çizgi gördüm . 11 de de Rabbim nasip etsin
Kaybolup gitmiş belirginleşmesi gerekir gebelik durumunda ama yine de bi silik çizgi gördüm . 11 de de Rabbim nasip etsin
O ozlemuzl Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2024 5 1 1 24 Cumartesi 12:37 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemuzl #3 Siyah Palto .!.: Kaybolup gitmiş belirginleşmesi gerekir gebelik durumunda ama yine de bi silik çizgi gördüm . 11 de de Rabbim nasip etsin Genişletmek için tıkla... Ya umudumu yüksek tutmaya çalışıyorum hep ama nedense çok hissedemiyorum daha önce bi düşük oldu çünkü onda belirtiler farklıydı biraz daha
Siyah Palto .!.: Kaybolup gitmiş belirginleşmesi gerekir gebelik durumunda ama yine de bi silik çizgi gördüm . 11 de de Rabbim nasip etsin Genişletmek için tıkla... Ya umudumu yüksek tutmaya çalışıyorum hep ama nedense çok hissedemiyorum daha önce bi düşük oldu çünkü onda belirtiler farklıydı biraz daha
Siyah Palto 🦀 Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 3.719 4.046 48 Cumartesi 12:38 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemuzl #4 ozlemuzl .!.: Ya umudumu yüksek tutmaya çalışıyorum hep ama nedense çok hissedemiyorum daha önce bi düşük oldu çünkü onda belirtiler farklıydı biraz daha Genişletmek için tıkla... Kan verebılırsınız aslında .
ozlemuzl .!.: Ya umudumu yüksek tutmaya çalışıyorum hep ama nedense çok hissedemiyorum daha önce bi düşük oldu çünkü onda belirtiler farklıydı biraz daha Genişletmek için tıkla... Kan verebılırsınız aslında .
O ozlemuzl Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2024 5 1 1 24 Cumartesi 12:40 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemuzl #5 Siyah Palto .!.: Kan verebılırsınız aslında . Genişletmek için tıkla... Reglime 3 gün var iğneyi 12 gün önce yaptım erken mi sizce. Gidip üzülmekte istemiyorum aslında ama içim içimi yiyor bi yandanda
Siyah Palto .!.: Kan verebılırsınız aslında . Genişletmek için tıkla... Reglime 3 gün var iğneyi 12 gün önce yaptım erken mi sizce. Gidip üzülmekte istemiyorum aslında ama içim içimi yiyor bi yandanda
Siyah Palto 🦀 Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 3.719 4.046 48 Cumartesi 13:59 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemuzl #6 ozlemuzl .!.: Reglime 3 gün var iğneyi 12 gün önce yaptım erken mi sizce. Gidip üzülmekte istemiyorum aslında ama içim içimi yiyor bi yandanda Genişletmek için tıkla... Yarın erken sabah ilk idrarla bidaha yapın ikinci çizgiyi gorursenız kan için 10 a kadar sağlık ocaklarına gidebilirsiniz
ozlemuzl .!.: Reglime 3 gün var iğneyi 12 gün önce yaptım erken mi sizce. Gidip üzülmekte istemiyorum aslında ama içim içimi yiyor bi yandanda Genişletmek için tıkla... Yarın erken sabah ilk idrarla bidaha yapın ikinci çizgiyi gorursenız kan için 10 a kadar sağlık ocaklarına gidebilirsiniz
O ozlemuzl Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2024 5 1 1 24 Cumartesi 14:01 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemuzl #7 Siyah Palto .!.: Yarın erken sabah ilk idrarla bidaha yapın ikinci çizgiyi gorursenız kan için 10 a kadar sağlık ocaklarına gidebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Çok tatlısınız teşekkür ederim
Siyah Palto .!.: Yarın erken sabah ilk idrarla bidaha yapın ikinci çizgiyi gorursenız kan için 10 a kadar sağlık ocaklarına gidebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Çok tatlısınız teşekkür ederim