- 30 Mart 2023
- 555
- 357
- Konu Sahibi berimajeste
Var tabi kiiiiiii hemen kan verin ya, inşallah sağlıklı şekilde devam eder ve sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınız. Darısı da banaŞimdi kine bakar mısınız lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var tabi kiiiiiii hemen kan verin ya, inşallah sağlıklı şekilde devam eder ve sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınız. Darısı da banaŞimdi kine bakar mısınız lütfen
Az önce istifra ettim afedersinizBen de 25 Eylül de ilk çatlatma iğnemi vuruldum. Ben de pcosluyum. Belirtiniz oldu mu ? :)
İnşallah inşallah bekliyorum sizin de haberleriniziVar tabi kiiiiiii hemen kan verin ya, inşallah sağlıklı şekilde devam eder ve sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınız. Darısı da bana
Ben çok agresiftim göğüslerim hiç inmedi hala da öyle dönen var kanda negatif e ondan korkuyorum yarın kan vereceğim onun dışında ilk defa bugün bulantım oldu kasık ağrılarım belim ilk günden beri var iştah vardı o da bugün gittiVar tabi kiiiiiii hemen kan verin ya, inşallah sağlıklı şekilde devam eder ve sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınız. Darısı da bana
Merhabaİnşallah canım ya birazdan bir tane daha yapacağım o sonucu da paylaşacağım
Bebegınız el sallıyoorr hayırlı olsuunBu da 13.
Ikı test de de cıkmıs gayet bellı kalbınızı ferah tutun bende gecen hafta pazartesi yaptım iğneyi. Dğn ve bugün yemeklerden sonra bulantı gibi rahatsız edici bir his oluyor ama gebelık olsa bile bu belirtiler için cok erken beklemedeyım bakalımBen çok agresiftim göğüslerim hiç inmedi hala da öyle dönen var kanda negatif e ondan korkuyorum yarın kan vereceğim onun dışında ilk defa bugün bulantım oldu kasık ağrılarım belim ilk günden beri var iştah vardı o da bugün gitti
Tabi gonal f 450 günde 150 vuruldum 9 gün boyuncaMerhaba
Sadece çatlama iğnesi mi vurundunuz ilaç kullandınız mı öncesinde.
Allah ım inşallahBebegınız el sallıyoorr hayırlı olsuun
Ama benim midem bulandı 13. GünIkı test de de cıkmıs gayet bellı kalbınızı ferah tutun bende gecen hafta pazartesi yaptım iğneyi. Dğn ve bugün yemeklerden sonra bulantı gibi rahatsız edici bir his oluyor ama gebelık olsa bile bu belirtiler için cok erken beklemedeyım bakalım
Ama benim midem bulandı 13. Gün :Ikı test de de cıkmıs gayet bellı kalbınızı ferah tutun bende gecen hafta pazartesi yaptım iğneyi. Dğn ve bugün yemeklerden sonra bulantı gibi rahatsız edici bir his oluyor ama gebelık olsa bile bu belirtiler için cok erken beklemedeyım bakalım
ben şu an yaşıyorum aynısı 12 13. Gün pozitif çıktı attım resimlerini aynısı oldukızlar bende perşembe yaptırdım iğneyi cuma aşılamam oldu ama benden baya hissediler addet öncesi kasık agrısı var böyle bişey yaşadınız mı
hayırlı olsun canımm inşallah vardır ya bende korkuyorum adet olucam diye gerçi daha 11 gün var adetime ama baya baya kasık agrı var yaniAma benim midem bulandı 13. Gün :
ben şu an yaşıyorum aynısı 12 13. Gün pozitif çıktı attım resimlerini aynısı oldu
Hm anladım. Testlerinize göre hamilesiniz sanırım Hayırlı olsunTabi gonal f 450 günde 150 vuruldum 9 gün boyunca
Hiç canını sıkma yarın 14. Gün daha test yapmadım kaçıncı gün bugünhayırlı olsun canımm inşallah vardır ya bende korkuyorum adet olucam diye gerçi daha 11 gün var adetime ama baya baya kasık agrı var yani
Nasıl hissediyorsunuzHm anladım. Testlerinize göre hamilesiniz sanırım Hayırlı olsun
Bende klomen+ovitrella kullandım bu ay beklemedeyim iğne günü dahil 6. Günüm
Hormonlardan heraldeAma benim midem bulandı 13. Gün
İğnenin etkisi diye düşünüyorum halsizim uykum var sürekli akşam erken yatmama rağmen sabah uyuyakalmışım işe geç kalacaktım yataktan çıkasım gelmediNasıl hissediyorsunuz
aşılama gününüde sayarsak daha 6.gündeyim 7 gün oldu çatlatma iğnesinide olalıHiç canını sıkma yarın 14. Gün daha test yapmadım kaçıncı gün bugün
13. Gün bi test yapın derim idrar nefes almış oluyorsunuz en azından ben öyle yaptım ama negatif çıkarsa da üzülmeyin 14. Gün kanda çıkan varaşılama gününüde sayarsak daha 6.gündeyim 7 gün oldu çatlatma iğnesinide olalı