Çatlatma iğnesi 12. Gün pozitif gördüm sizce hamile miyim

Var tabi kiiiiiii 🧿🥰🙏 hemen kan verin ya, inşallah sağlıklı şekilde devam eder ve sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınız. Darısı da bana 💜
Ben çok agresiftim göğüslerim hiç inmedi hala da öyle dönen var kanda negatif e ondan korkuyorum yarın kan vereceğim onun dışında ilk defa bugün bulantım oldu kasık ağrılarım belim ilk günden beri var iştah vardı o da bugün gitti

Ben çok agresiftim göğüslerim hiç inmedi hala da öyle dönen var kanda negatif e ondan korkuyorum yarın kan vereceğim onun dışında ilk defa bugün bulantım oldu kasık ağrılarım belim ilk günden beri var iştah vardı o da bugün gitti
Ikı test de de cıkmıs gayet bellı kalbınızı ferah tutun 🙏 bende gecen hafta pazartesi yaptım iğneyi. Dğn ve bugün yemeklerden sonra bulantı gibi rahatsız edici bir his oluyor ama gebelık olsa bile bu belirtiler için cok erken beklemedeyım bakalım

kızlar bende perşembe yaptırdım iğneyi cuma aşılamam oldu ama benden baya hissediler addet öncesi kasık agrısı var böyle bişey yaşadınız mı

Ikı test de de cıkmıs gayet bellı kalbınızı ferah tutun 🙏 bende gecen hafta pazartesi yaptım iğneyi. Dğn ve bugün yemeklerden sonra bulantı gibi rahatsız edici bir his oluyor ama gebelık olsa bile bu belirtiler için cok erken beklemedeyım bakalım
Ama benim midem bulandı 13. Gün :KK43:

Ama benim midem bulandı 13. Gün :
kızlar bende perşembe yaptırdım iğneyi cuma aşılamam oldu ama benden baya hissediler addet öncesi kasık agrısı var böyle bişey yaşadınız mı
ben şu an yaşıyorum aynısı 12 13. Gün pozitif çıktı attım resimlerini aynısı oldu

Ama benim midem bulandı 13. Gün :

ben şu an yaşıyorum aynısı 12 13. Gün pozitif çıktı attım resimlerini aynısı oldu
hayırlı olsun canımm inşallah vardır ya bende korkuyorum adet olucam diye gerçi daha 11 gün var adetime ama baya baya kasık agrı var yani

Nasıl hissediyorsunuz
İğnenin etkisi diye düşünüyorum halsizim uykum var sürekli akşam erken yatmama rağmen sabah uyuyakalmışım işe geç kalacaktım yataktan çıkasım gelmedi😂
Karnımın altı yani kasıklarım bariz ağrıyor. Karnım ağrıyor afedersiniz karnım şiş ishal gibi sürekli bu şekilde. Ama en belirgin şuan kasık ağrılarım.

X