- 17 Mart 2023
- 58
- 23
- 8
- 26
- Konu Sahibi sudevarakli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düne göre belirginse var hayırlı olsunKızlar bugün çatlatma iğnemin 12. Günü gebelik testim silik çıktı dün daha silikti bugün daha belirgin sizce iğnenin etkisi mi hala ?
Bunu az önce yaptım dahada belirgin inşallah vardırDüne göre belirginse var hayırlı olsun
Maşallah koyulasmis kan verin istersenizBunu az önce yaptım dahada belirgin inşallah vardır
Kan verdim bu sabah beta 104 çıktı inşallah yükselmeye devam ederMaşallah koyulasmis kan verin isterseniz
Yükselir inşallah hayırlı olsunKan verdim bu sabah beta 104 çıktı inşallah yükselmeye devam eder
Merhabalar hayırlı olsun öncelikle iğne günü dahil 12.gününüz müKan verdim bu sabah beta 104 çıktı inşallah yükselmeye devam eder
Sağolun iğne günü hariçMerhabalar hayırlı olsun öncelikle iğne günü dahil 12.gününüz mü
Yaa maşallah rabbim gün gün arttırsın değerlerini inşallah çatlatmadan sonra ilişki durumunuz ne oldu acaba 36.saati mi değerlendirdinizKan verdim bu sabah beta 104 çıktı inşallah yükselmeye devam eder
Amin inşallah Allah isteyen herkese sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Ben pazartesi günü iğne oldum ve doktorum pazartesi, salı, çarşamba günlerini önermiştiYaa maşallah rabbim gün gün arttırsın değerlerini inşallah çatlatmadan sonra ilişki durumunuz ne oldu acaba 36.saati mi değerlendirdiniz
benimki de iğnenin 16. Günü böyle çıktıKızlar bugün çatlatma iğnemin 12. Günü gebelik testim silik çıktı dün daha silikti bugün daha belirgin sizce iğnenin etkisi mi hala ?
İlk 5 dk içindemi çıktı ikinci çizgibenimki de iğnenin 16. Günü böyle çıktı
5-7 arası çıktıİlk 5 dk içindemi çıktı ikinci çizgi
Yarın sabah yine tekrarla istersen5-7 arası çıktı
Kan verdim 105 çıktı hamileyimYarın sabah yine tekrarla istersen
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahKan verdim 105 çıktı hamileyim
Amin inşallah çok teşekkür ederim allahım bekleyen herkese nasip Etsin inşallahTebrik ederim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Oncelikle hayırlı olsun insallah kucagina sağ salim almak nasip olsun darisida bana ve isteyen arkadaslarima olsun .bisey sormak istiyorum iğneden sonra dikkat ettiginiz biseyler oldumu yeme icme konusunda herhangi birsey akliniza gelen yardimci olursaniz yol gostermis olursunuz :)Kan verdim 105 çıktı hamileyim
Allah razı olsun inşallah sağ salim bebişlerimiz olur hepimizin Dikkat ettiğim hiçbir şey olmadı benim. Sadece doktorumu değiştirdim yani doktorumu buldum diyebilirim. Aynı tedaviyi uyguluyor ama yöntemleri farklı.Mesela femarayı adetimin 3. Günü başlattırıyor günde iki tane ama sabah akşam değil ikisini birden içmemi istedi. Yumurtamında 20mm geçmesini bekledi bir önceki doktorum 18mm de çatlatma iğnesini vuruyordu hemen. Artı olarak b12 ve balık yağı takviyesi aldım.Oncelikle hayırlı olsun insallah kucagina sağ salim almak nasip olsun darisida bana ve isteyen arkadaslarima olsun .bisey sormak istiyorum iğneden sonra dikkat ettiginiz biseyler oldumu yeme icme konusunda herhangi birsey akliniza gelen yardimci olursaniz yol gostermis olursunuz :)