Merhaba cnm teşekkürler yorumun için. Bu iğne etkisi acaba her vücut ta farklı zamanlarda mi atılıyor. Bugün tam iğnenin 12. Günü. Kimsii diyor 12. Gün bitiyor etksii. Bakalım yarın koyulasma olur mu olursa pozitif yoksa negatif. Ya herro ya merro olacak. .Merhaba benimki 11.gün yalancı pozitif 12.gün çizgisiz 13.gün gebelik çizgisi olmuştu. Muhtemelen gerçek çizgi. yarın sabah ilk idrarla test yapın koyulaşacaktır inşallah
Merhaba evet herkeste farklı oluyor biraz ama 14.güne atılıyor en geç diye biliyorum. Bugün de test yaptın mıMerhaba cnm teşekkürler yorumun için. Bu iğne etkisi acaba her vücut ta farklı zamanlarda mi atılıyor. Bugün tam iğnenin 12. Günü. Kimsii diyor 12. Gün bitiyor etksii. Bakalım yarın koyulasma olur mu olursa pozitif yoksa negatif. Ya herro ya merro olacak. .
Çok belirgin olan 20. Dk da oldu. Kuruma mi diye yıkadım ama gecmedi .bunlar 20. Dk dan sonra cikanlar dikkate almayın diyorlar ama bilmiyorum kafam karıştı
Evet cnm yaptım yine aynı silikte çıktı.kafam karıştı iyice 13. Gün bugünMerhaba evet herkeste farklı oluyor biraz ama 14.güne atılıyor en geç diye biliyorum. Bugün de test yaptın mı
Sonuç ne oldu canım inşallah hamilesindirEvet cnm yaptım yine aynı silikte çıktı.kafam karıştı iyice 13. Gün bugün
Adet günüm de kanamam geldi adet oldum cnm. İnşallah öbür aya artıkSonuç ne oldu canım inşallah hamilesindir
Benim belirsiz canım 18inde dedi doktor ya 18 ya bi kaç gün sonra kaç testi veririmAdet günüm de kanamam geldi adet oldum cnm. İnşallah öbür aya artık
Sen ne durumdasin cnn
ben ilk 2-3 dk dan sonra atıyorum testi ne kadar sabırlısınız :) ben 3 haziranda ovitrelle kullandım bugün test yaptım negatifMerhaba cnm teşekkürler yorumun için. Bu iğne etkisi acaba her vücut ta farklı zamanlarda mi atılıyor. Bugün tam iğnenin 12. Günü. Kimsii diyor 12. Gün bitiyor etksii. Bakalım yarın koyulasma olur mu olursa pozitif yoksa negatif. Ya herro ya merro olacak. .
Çok belirgin olan 20. Dk da oldu. Kuruma mi diye yıkadım ama gecmedi .bunlar 20. Dk dan sonra cikanlar dikkate almayın diyorlar ama bilmiyorum kafam karıştı
Dönebilir tabiki. Daha iğnenin 10.günü. önce negatif sonra yükselme oluyormus cogu kişide eger pozitifse.ben ilk 2-3 dk dan sonra atıyorum testi ne kadar sabırlısınız :) ben 3 haziranda ovitrelle kullandım bugün test yaptım negatifdöner mi dersiniz buradan?
o kadar ihtiyacım var ki dönmesineDönebilir tabiki. Daha iğnenin 10.günü. önce negatif sonra yükselme oluyormus cogu kişide eger pozitifse.
Umarjm bekledigin haberi alırsıno kadar ihtiyacım var ki dönmesine
Döner cnm neden dönmesin kısmet artık. Bazılarının dönüyor. Benim dönmedi malesef adet oldum. 2. Aşılamam da. Negatif. Diğer ay tüp bebek tedavisine başlayacağım kısmetseben ilk 2-3 dk dan sonra atıyorum testi ne kadar sabırlısınız :) ben 3 haziranda ovitrelle kullandım bugün test yaptım negatifdöner mi dersiniz buradan?
film çekindiniz mi tüplerde kapalılık vardır bbelki, rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah doğal yollarlaDöner cnm neden dönmesin kısmet artık. Bazılarının dönüyor. Benim dönmedi malesef adet oldum. 2. Aşılamam da. Negatif. Diğer ay tüp bebek tedavisine başlayacağım kısmetse
sadece iğneUmarjm bekledigin haberi alırsınaşılama mi yaptırdın yoksa yalnizca çatlatma ignesi mi
Hakkinda hayirlisi bikac gün daha bekleyip test yapmalısın degisebilir sonucunsadece iğne
Evet çekildi cnm.. Bu. Bebek olayı tamamen kader kısmet artık ona inanıyorum ben. İnşallah tez zamanda isteyen herkese nasip etsinfilm çekindiniz mi tüplerde kapalılık vardır bbelki, rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah doğal yollarla
Bugun adet günüm test yaptım yine tek çizgiHakkinda hayirlisi bikac gün daha bekleyip test yapmalısın degisebilir sonucun
Umarim pozitife döner. Regl olana kadar bekleBugun adet günüm test yaptım yine tek çizgi
Ben de aşılama yaptırdım ilk aşılamam benim de negatif 2 test yaptım üzgünüm ama nasip artık stres yaptıkça olmuyor sebepsiz infertilite bizimBugun adet günüm test yaptım yine tek çizgi