Bna iğneden önce ve sonraki günler ful ilişki verde 36 saat ve 48. Saat önemli dedi sperm icerde belli Bi saat canlı kalabiliyor düzenli yqp dedi sizin süreç nsldu kaç senedir tedavi görüyorsunuz paylaşır mısınızMerhaba Elif hanım, bende bugün çatlatma iğnesi oldum sizin doktorunuz hangi aralıklarla ilişkiye girmenizi söyledi? Paylaşırsanız cok sevnirim
Merhaba bana iğneden sonraki gün başlayıp gün aşırı ilişki önermişti doktorumMerhaba Elif hanım, bende bugün çatlatma iğnesi oldum sizin doktorunuz hangi aralıklarla ilişkiye girmenizi söyledi? Paylaşırsanız cok sevnirim
Catlatma ignesinjn 10 günümdeyim idrar testi yptm tek çizgi negatif 14.gün degisirmi acaba bilennnAcaba anestezisiz cektiren var mi aci oluyor mu
Ben Nisan dan beri şansımızı deniyoruz. Mayısta kimyasal gebelik geçirdim. Ekimden beri yumurta takibi yaptırıyorum femarayı ikinci kez kullandım bugün 11.30ta çatlatma iğnesi yaptırdım. 24 saat sonra yani bugün 11.30 ta ve 35. Saatte 23.30 birlikte olun dedi pazar da mutlaka olun dedi pazartesi, sali, çarşamba dedi. Perşembe günü ise sabah akşam progestan 200mg fitil şekilde verdi. 12.gün gel kan testi yapalim dedi.Bna iğneden önce ve sonraki günler ful ilişki verde 36 saat ve 48. Saat önemli dedi sperm icerde belli Bi saat canlı kalabiliyor düzenli yqp dedi sizin süreç nsldu kaç senedir tedavi görüyorsunuz paylaşır n
Canim bilmiyorum ki kac gun suruyor ben hic yan etki yasamadim ilac herkeste farkli tepki veriyor umarim tutar bebis. Ama kan testini genelde 14.gub istiyorlar tum doktorlar seninki erken istemis onu anlamadimBen Nisan dan beri şansımızı deniyoruz. Mayısta kimyasal gebelik geçirdim. Ekimden beri yumurta takibi yaptırıyorum femarayı ikinci kez kullandım bugün 11.30ta çatlatma iğnesi yaptırdım. 24 saat sonra yani bugün 11.30 ta ve 35. Saatte 23.30 birlikte olun dedi pazar da mutlaka olun dedi pazartesi, sali, çarşamba dedi. Perşembe günü ise sabah akşam progestan 200mg fitil şekilde verdi. 12.gün gel kan testi yapalim dedi.
Şuanda kasıklarım çok ağrıyor yürürken bile zorlanıyorum. Bu kasık agrisi kaç sürüyor bu arada günlük hayati baya etkileyecek gibi.
Bni 7 gün zorlamisti yumurta çatlamış yani çok gzl inalah tutar düzenli ilişkiye dikkat edin çok önemliBen Nisan dan beri şansımızı deniyoruz. Mayısta kimyasal gebelik geçirdim. Ekimden beri yumurta takibi yaptırıyorum femarayı ikinci kez kullandım bugün 11.30ta çatlatma iğnesi yaptırdım. 24 saat sonra yani bugün 11.30 ta ve 35. Saatte 23.30 birlikte olun dedi pazar da mutlaka olun dedi pazartesi, sali, çarşamba dedi. Perşembe günü ise sabah akşam progestan 200mg fitil şekilde verdi. 12.gün gel kan testi yapalim dedi.
Şuanda kasıklarım çok ağrıyor yürürken bile zorlanıyorum. Bu kasık agrisi kaç sürüyor bu arada günlük hayati baya etkileyecek gibi.
İlac etkisi demek ki vucuttan cikmis eloo insalaj 14. Gun pozitife döner yada kan testinde cikar insalahh yaaaCatlatma ignesinjn 10 günümdeyim idrar testi yptm tek çizgi negatif 14.gün degisirmi acaba bilennn
Benim bugun 5. Gunum ara ara sol yumurtam sancilaniyor. Zaten solda ki 19 mm di. ama burda arkadaslarin bahsettigi kadar cok sıkıntı cekmedim beni hic zorlamadi. Ne oluyo acaba iceride cok merak ediyorumBni 7 gün zorlamisti yumurta çatlamış yani çok gzl inalah tutar düzenli ilişkiye dikkat edin çok önemli
Inslah çok gzl sonuçlar alirsn ve 2025 anne olarak girersn ve bnimle aynısın şu açıdan bnimde sol gelişti 20 oldu ertesi gün ilacı vurdum kendime sonra iğne etkisini gosteedimi diye test yptm iki çizgi çıktı sonra iliski fln hep değerlendirdim adamı birakamdm sonra bugün 9 gün gene test yptm negatif 14gunu bkliyrkm inslah pozitif olur vr çocuğumu sağlıkla ve kolaylıkla kucağıma alirim süreç zor amag gzl günler yakın ve yol arkadaşm ful destek Allah hepimize yardim etsin yolumizi hep acsn ve hep gzl haberler mucizeler alalım amin allahmBenim bugun 5. Gunum ara ara sol yumurtam sancilaniyor. Zaten solda ki 19 mm di. ama burda arkadaslarin bahsettigi kadar cok sıkıntı cekmedim beni hic zorlamadi. Ne oluyo acaba iceride cok merak ediyorum
Amin askim ya hepimize Allah nasip etsn ve bnim daha ilk başlangıçm ve yaşım 23 ben inaniyorm kuru dala can veren Rabbım benim kucağımı boş bırakmıyck ve onu kolaylıkla kucağıma alcm gatta Bi ay önce rüya bile gördüm ya belki bu sefer degil belki zamanı var amag olck Rabbım bize verck nasip edick alalhim herkese nasip etsnİlac etkisi demek ki vucuttan cikmis eloo insalaj 14. Gun pozitife döner yada kan testinde cikar insalahh yaaa
evet insalah guzel haberler aliriz birliktr aminnnn. İste allah gonderecegi zamanı biliyor aslinda da biz stres yapmaktan vazgeçmiyoruz. Biz maalesef pek degerlendiremedik aksilikler.. bi igneden onceki gun birde 36.saati degerlendirebildik. Ya nasip olcak olan oluyo bir sekildeInslah çok gzl sonuçlar alirsn ve 2025 anne olarak girersn ve bnimle aynısın şu açıdan bnimde sol gelişti 20 oldu ertesi gün ilacı vurdum kendime sonra iğne etkisini gosteedimi diye test yptm iki çizgi çıktı sonra iliski fln hep değerlendirdim adamı birakamdm sonra bugün 9 gün gene test yptm negatif 14gunu bkliyrkm inslah pozitif olur vr çocuğumu sağlıkla ve kolaylıkla kucağıma alirim süreç zor amag gzl günler yakın ve yol arkadaşm ful destek Allah hepimize yardim etsin yolumizi hep acsn ve hep gzl haberler mucizeler alalım amin allahm
Qynn oluyor amag stres ypmiyorm diyen yalan konuşur Bu süreçte 10 gündür 2sene gibi geldi iğneden önceki günüde değerlendir dedi bnim doktor spremler belli Bi süre canlı kalıyormuş ya o açıdan önemliymiş amag hepsi farklı olck diyelim kolaylikla olsn inslahevet insalah guzel haberler aliriz birliktr aminnnn. İste allah gonderecegi zamanı biliyor aslinda da biz stres yapmaktan vazgeçmiyoruz. Biz maalesef pek degerlendiremedik aksilikler.. bi igneden onceki gun birde 36.saati degerlendirebildik. Ya nasip olcak olan oluyo bir sekilde
Senin yaş kaç acabaevet insalah guzel haberler aliriz birliktr aminnnn. İste allah gonderecegi zamanı biliyor aslinda da biz stres yapmaktan vazgeçmiyoruz. Biz maalesef pek degerlendiremedik aksilikler.. bi igneden onceki gun birde 36.saati degerlendirebildik. Ya nasip olcak olan oluyo bir sekilde
Yaa bitanesiii birde daha gencmişsin sakiiin strese girme.Amin askim ya hepimize Allah nasip etsn ve bnim daha ilk başlangıçm ve yaşım 23 ben inaniyorm kuru dala can veren Rabbım benim kucağımı boş bırakmıyck ve onu kolaylıkla kucağıma alcm gatta Bi ay önce rüya bile gördüm ya belki bu sefer degil belki zamanı var amag olck Rabbım bize verck nasip edick alalhim herkese nasip etsn
Aynn ya seni yaş kaçYaa bitanesiii birde daha gencmişsin sakiiin strese girme.
Uzerimize duseni yapalim gerisi takdiri ilahi.
Stress cok buyuk etken ama elimizde değil.
Inslah etkilemz bnim sürecim letu 20 mm oldu igne vurdum o ilaçlardan kulanamdm sonrasindaBen Nisan dan beri şansımızı deniyoruz. Mayısta kimyasal gebelik geçirdim. Ekimden beri yumurta takibi yaptırıyorum femarayı ikinci kez kullandım bugün 11.30ta çatlatma iğnesi yaptırdım. 24 saat sonra yani bugün 11.30 ta ve 35. Saatte 23.30 birlikte olun dedi pazar da mutlaka olun dedi pazartesi, sali, çarşamba dedi. Perşembe günü ise sabah akşam progestan 200mg fitil şekilde verdi. 12.gün gel kan testi yapalim dedi.
Bugün ağrım yok cok şükür. Bilmiyorum da 12 gün vermem bend3 heralde birkaç gün geçmesini beklerim. Teşekkür ederim bCanim bilmiyorum ki kac gun suruyor ben hic yan etki yasamadim ilac herkeste farkli tepki veriyor umarim tutar bebis. Ama kan testini genelde 14.gub istiyorlar tum doktorlar seninki erken istemis onu anlamadim
Bugün ağrım yok cok şükür 22mm sol yumurtaInslah etkilemz bnim sürecim letu 20 mm oldu igne vurdum o ilaçlardan kulanamdm sonrasinda
Bu iyi bsymi bilmiyorm amag Allah hayırlısını versn ben 7gün agri cektm tabi herkesn ağrı eşiği farkliBugün ağrım yok cok şükür 22mm sol yumurta
Ben cekildim bidaha yapilacak olsa anestezili isterdimAcaba anestezisiz cektiren var mi aci oluyor mu