Çatlatma iğnesi 10. Gün

Eliff4576

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
33
18
25
Merhaba 26 Ekimde çatlatma iğnesi yaptım o günü de sayarsak bugün 10. Gün test yaptım silik bir çizgi çıktı acaba hâlâ igne etkisinde miyim ?

Test bu şekilde
1000063530.jpg
1000063529.jpg

Merhaba testi bugün tekrarladım tamamen negatife döndü ama belim o kadar ağrıyor ki koptu resmen regl de bile böyle olmuyorum bu bir miktar şüpheye düşürdü beni siz idrarda mi kanda mi ogrenmistiniz
Ben 12. gün idrarda yaptım. Çok sancım vardı adet oluyorum sandım olmadım. Acile gittim 63.67 çıktı iki gün sonra doktoruma gittim 164 çıkmıştı. Kanda yaptırın bence

Umut oldunuz bana kanda yaptıracağım yarın İnşallah 🙏🏻
Bende 27 ekimde çatlatma iğnesi yaptım iğne sonrası dediği saatlerde ve günlerde ilişkiye girdik şimdi bazen 2 günde bir bazen de ard arda girdiğimiz günler oluyo doktorum 13 kasıma kadar bekle o gün kan testi ver dedi ama sabırsızlanıyorum idrar testi yapsammı acaba sonuç negatif çıkarsa çok üzüleceğimden yapmaya korkuyorum

Bende 27 ekimde çatlatma iğnesi yaptım iğne sonrası dediği saatlerde ve günlerde ilişkiye girdik şimdi bazen 2 günde bir bazen de ard arda girdiğimiz günler oluyo doktorum 13 kasıma kadar bekle o gün kan testi ver dedi ama sabırsızlanıyorum idrar testi yapsammı acaba sonuç negatif çıkarsa çok üzüleceğimden yapmaya korkuyorum
İgne gunu sayilmiyor yani saymazsak 11.gundesin dimi?

Merhaba bende sizden bir gün önce yaptırdım iğneyi doktorum bana 9 unda kandan bakalım dedi idrar testi yapmayın bence insanı üzüyor ben dün yaptım tamamen negatif iğne etkisi geçtiği için
Evet bende üzüleceğim ama çok merak ediyorum diğer yazılarda okudum kasık bel ağrısı falan demişler bende kayda değer bi ağrıda yok

Evet bende üzüleceğim ama çok merak ediyorum diğer yazılarda okudum kasık bel ağrısı falan demişler bende kayda değer bi ağrıda yok
Ben 10. günde yapmaya başlamıştım ama yapmadan önce pozitif çıkarsa ineden negatif çıkarsa yine ineden üzülmek yok diye konuştum kendi kendime 😄. İnsan gerçekten sabredemiyor. Ama ben yapmıştım. Şu an evde 17 tane yapılmış test var. Bazıları pozitif bazıları silik ama hiç negatif çıkmadı çok garip şekilde. Üzülürüm derseniz kanda verin net sonuç çıkar

Ben 10. günde yapmaya başlamıştım ama yapmadan önce pozitif çıkarsa ineden negatif çıkarsa yine ineden üzülmek yok diye konuştum kendi kendime 😄. İnsan gerçekten sabredemiyor. Ama ben yapmıştım. Şu an evde 17 tane yapılmış test var. Bazıları pozitif bazıları silik ama hiç negatif çıkmadı çok garip şekilde. Üzülürüm derseniz kanda verin net sonuç çıkar
Bir tane yapıcam galiba kendimi tutamıyorum artık 😂

X