• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

catlatma ignesi hakkinda bilgisi olan lutfen cevaplasin

kabakiz

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
915
141
323
Amasya
Slm kizlar 10mayista catlatma ignesi oldum ve 18mayis yani bugun dayanamayip normal idrar testi yaptim yani erken gebelik testin den degil.
Normal testlerden ve ikinci cizgi pembenin golgesi cikti benim gibi erken yapip olumlu olumsuz cevap alan varmi
Yosa catlatma ignesi hcg icerdigi icin vucutta cok az kalmistir ve bu yuzden pembenin golgesi derken test yapan bilir yani iz de olsa gorunuyo
Sizce cokmu erken heveslenmiyim dimi
Ama bazi arkadaslari okuyunca 7.gun test yapip negatif cikani yani illaki 10 12 gunmu bekliycez
Bu konular hep eski olunca buraya actim konuyu ne olir kizlar cevabinizi bekloyorum

Catlatma iğnesi hcg hormonu içerdigi için 12 günden önce yapılan testler geçerli değil canım. Bende de aynı durum olmuştu

Slm kizlar 10mayista catlatma ignesi oldum ve 18mayis yani bugun dayanamayip normal idrar testi yaptim yani erken gebelik testin den degil.
Normal testlerden ve ikinci cizgi pembenin golgesi cikti benim gibi erken yapip olumlu olumsuz cevap alan varmi
Yosa catlatma ignesi hcg icerdigi icin vucutta cok az kalmistir ve bu yuzden pembenin golgesi derken test yapan bilir yani iz de olsa gorunuyo
Sizce cokmu erken heveslenmiyim dimi
Ama bazi arkadaslari okuyunca 7.gun test yapip negatif cikani yani illaki 10 12 gunmu bekliycez
Bu konular hep eski olunca buraya actim konuyu ne olir kizlar cevabinizi bekloyorum

eeğer yanlış hatırlamıyorsam bi arkdaşımız catlatma iğnesi vurulduktan sonra sırf cift cizgiyi görmek icin test yapmış cift cizgi görmüştü.yani vucudunda beta kaldığı icin cıkmış olabilir

Catlatma iğnesi hcg hormonu içerdigi için 12 günden önce yapılan testler geçerli değil canım. Bende de aynı durum olmuştu

Canim sen igneden kac gun sonra yaptin benim gibi erkenmi yaptin igne oldugumuz gunde sayarsak 8.gun yaptim
Sendemi 10.gunu gecmeden yaptin
Benim dusuncem yarin yada oburgun yapsam kesin negatif cikar cunki ignenin etkisi az kalmis olmaliki golge gibi pembe cikti yani ikinci cizgi bi sekilde var artik yarini bekkiycem test yapmak icin ama umudum kalmadi cunki akintinin icince kirmizilanma baslamis

Cicim mrb bende 6mayista igne oldum ignenin.bhcg içerdiğini bildiğim için yapmadım pozitif olamasi iğneden en az 10gun belki daha fazla sonra normale donuyo en güzeli benim gibi bati beklemek

Cicim mrb bende 6mayista igne oldum ignenin.bhcg içerdiğini bildiğim için yapmadım pozitif olamasi iğneden en az 10gun belki daha fazla sonra normale donuyo en güzeli benim gibi bati beklemek

Tatlim masallah 12.gununu doldurmussun neden denemiyosun testlerden benim elimde olsa 10.gunden 15.gune kadar 5 yane test alirdim hergun yapardim ama kendimi kaprtirmak istemiyorum
Hcg icerdigini biliyorum ama zor
Benimde takildigim nokta ikici cizgi cok azda olsa gorundu ve keske bugunede alsaydim malum butun her yerkapali
Bu kadar neden suruyo acaba vucuttan atilmasi
Bi eski topikte okumustum igneden 7 gun sonra test yapip negtiv cikti ve 5gun sonra adet oldum diye yaziyodu bende kendimi eczanenin onunde buldum kendimi

Arkadaslar bide 3 gun once afedersiniz yesil bi akinti geldi aksama sarinin icinde cok az kirmizilar geldi
Dun oglene dogru yine beyaz sari kirmizi karisik aksam ise seffaflasti sanki sonra yarina hastalcakmis gibi bi islaklik hissi
Bu sabah kurkodan giremedim ama cok SIKISTIGIM icin girdim yine sari cok az icinde kirmizi
Acaba adet olacagim sinyallerimi igneden sonra benim gibi kirmizilari adetemi dunustu kahverngi ve pembe olsa idi hadi derdim tutunma lekeleri ama kirmizi
Kirmizilarla umutlarimi artik baska aya saklasam iyi olur
Benim gibi sonuc bekleyen arkadaslarin yuce mevlam bu uc aylarin baslangici ile allah hepimize gusel sonuclar verir
Yuce mevlam artik dr dr gezdirmez insallah her ne sebepten dolayi dr larin kapisina giden tum insanlarin allah sifasini versin

elimde 5test var canım ama yapmicam batin geçmesini beklicem:9::9::9:
Sende biraz sabırlı ol tatlım beklemek çok zor ama boyle umutlanip yikilmak çok kötü

Canim ya bana test deme morfinmanlar gibi bende testman oldum galiba yakin olsak coktan kapina gelip bana test test derdim heralde allah sonumuzu hayr eylesij

Canım ben 10. Gün falandi yaptığım. Oniki günden sonra test yapsan daha sağlıklı.sonuç alırsın

Amniiiin 12.gunler testler igneler kirmizilar bayilazaim beklemek beklemk 12 yil oldu ve ben sabredemiyorum ogrenemdim aman takma diyorum kendimi kandiriyorum
Hepimize sonu hayirli olur insallah

selam kızlar
bende 1 yıllık evlıyım ve denıyoruz ama bakalım hayırlısı yumurtalıklarda sorun var.dun çatlatma iğnesi oldum.beta hgc ıcırıyomus bu ıgne sırf çift çizgi nasıl dıye görmek ıcın test yapıcam.inş bu ay tutar allahın izniyle...hakkımzda hayırlısı kızlar....

Mrb. Ben subat 26da ignemi vuruldum.bugun 13. Gun idrar testine silik cizgi cikior. Daha beklemem gerekirmi . Bi haftadirda gogus hassasiyetm var. Doktorum 5indn itibaren progestan verdi fitil olarak kullaniorm. Bu adeti geciktirirmi.kan testi yaptirsm cikarmi acaba. Kafam con karisik =(

Back
X