• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12.gun idrar testinde negatif sonuc alipta kan testinde pozitif alan var mi? Yardim!!

lina88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
95
5
86
yumurta alimindan sonra 12.gun idrar testinde negatif sonuc alipta kan testinde pozitif sonuc alan varmi arkadaslar. Dun(Pazar Nisan21) on ikinci gunumdu ve negatif sonuc oldu, dunden beri aglamakliyim, agliyorumda. Ucuncu denemem. 5. gun transfer olmustu, transferden 3 gun sonra lekelenme oldu. kramplar da kesildi. Hic hamilelik belirtiside yok. Carsambaya(24 Nisan 2013) kan testim var, Beklemek cok zor. Lutfen tecrubelerinizi paylasirmisiniz.

Canim hemen ped etme bende kan tetkikimden 1 gün önce kanamam basladi o kadar coktu ki udrar testi yaptim negatif kan tesyi negatig yikildim sonra gebe dehilim diye sehir disina ciktim meger gec yerlesmis benimkisi yolculuk yaptigim icinde tuplere yerlesmis dus gebelik oldu yani 2 gün sonrs kan testini tekrarla pes etme insaallah melegine kavusursun insaallah bizlerde

Back