- 30 Ağustos 2022
- 10
- 2
- 28
- Konu Sahibi Hat010101010101
Catlatma ignesinde 10.gunum ve net bir şekilde negatif sonradan pozitife döner mi sizlerde böyle bisi oldumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off ölecem meraktan gerçekten negatifi görünce bütün umudum bitti yaaevet iğnenin etkisi sıfırlandıktan sonra eğer döllenme gerçekleştiyse 12.günden sonra artmaya başlıyo. hayırlısıyla yükselir umarım :)))
kötü düşünmeyin gayet normal bu durum. 2-4güne belli olur k
Hayırlısıyla olsun artık inşallah ya yoruldum artık gerçekten umudum kalmıyor her negatif gördüğümdekötü düşünmeyin gayet normal bu durum. 2-4güne belli olur kesin sonuc
sonuç ne canım pozitif oldumu?Catlatma ignesinde 10.gunum ve net bir şekilde negatif sonradan pozitife döner mi sizlerde böyle bisi oldumu
Bende merak ettim sonuç ne oldu acaba benimde çatlatma iğnesi sonrası 5.günsonuç ne canım pozitif oldumu?
herkesin pozitif olsun inşallah :)Bende merak ettim sonuç ne oldu acaba benimde çatlatma iğnesi sonrası 5.gün
Ayyy inşalaaaahhherkesin pozitif olsun inşallah :)
10 ğünümm buğün negatif:))Ayyy inşalaaaahh
14.günden sonra testi tekrarla bence10 ğünümm buğün negatif:))
Hayır yaa bugün 17.gun dün idrar testi yaptım dün negatif ama 3 gündür adet olacak gibiyim 10.gunden itibaren 8 tane test yaptım hepsi negatif ama goguslerim sis adet olacak gibiyimde yumurtalarda catlamisti 3 tanesi yani kist te olmuş olamazsonuç ne canım pozitif oldumu?
17.gunum ve hala negatif ayın 23 üne kadar adet olmazsan gel dedi doktor bekliyorum heyecanlaBende merak ettim sonuç ne oldu acaba benimde çatlatma iğnesi sonrası 5.gün
hayırlısı olsun canım,benimde kan negatif idrar pozitif anlamış değilimHayır yaa bugün 17.gun dün idrar testi yaptım dün negatif ama 3 gündür adet olacak gibiyim 10.gunden itibaren 8 tane test yaptım hepsi negatif ama goguslerim sis adet olacak gibiyimde yumurtalarda catlamisti 3 tanesi yani kist te olmuş ha
Kaçıncı gün kan testi yaptınızhayırlısı olsun canım,benimde kan negatif idrar pozitif anlamış değilim
Belki yükselir sabır gerçekten bu dönemde stres yapmamamiz gerekiyor en büyük etkisi psikoloji aslında12 ğün yaptım canım 1,20:)
Merhaba benimde bugün 10. Günüm ve test yapmaya korkuyorum 8. Yaptığımda negatif çıkmıştıCatlatma ignesinde 10.gunum ve net bir şekilde negatif sonradan pozitife döner mi sizlerde böyle bisi oldumu