Merhaba kizlar düzensiz adetlerim vardı doktorum poliskstik over dedi ve kistlerin yok çok şükür.klomen verdi bittiğinde ilacım kontrolde 22 mmli iki gün sonra 30 küsur du.ve ovitrelle çatlatma iğnesi verdi 24 saat içinde ilişki olması gerekiyormuş bu şekilde hamile kalan varmı lütfen acil cevap verrmisiniz.
Canim pazartesi gttim klomen bitmişti.22 mm di.bugun gttim 30 küsur falandı çok iyi dedi doktorum ovitrelle yi verdi bugün igne vurdum adetimin 14.gunu bugün.ins olur bugün igne vur yarın ilişkiye gir dedi bugünde girebilir miyim yani şuan yeninoldgu için merak ediyorum bu şekilde gebe kalan varmı dye
Canim pazartesi gttim klomen bitmişti.22 mm di.bugun gttim 30 küsur falandı çok iyi dedi doktorum ovitrelle yi verdi bugün igne vurdum adetimin 14.gunu bugün.ins olur bugün igne vur yarın ilişkiye gir dedi bugünde girebilir miyim yani şuan yeninoldgu için merak ediyorum bu şekilde gebe kalan varmı dye
Büyük olması iyi değil mi doktorum şuan iyi dedi klomeni sabah akşam kullandım onunda etkisi olabilir.ins olur çok teşekkür ederim canım sizin nasıl oldu acba
Büyük olması iyi değil mi doktorum şuan iyi dedi klomeni sabah akşam kullandım onunda etkisi olabilir.ins olur çok teşekkür ederim canım sizin nasıl oldu acba
Buyuk olmasi cok iyi ama 30 mmde hic duymamistim igne
Ben bu ay tekrar basliycam canim
Benimde 19 mmdeyken kullandim catlatma ignesi ama olmadi maalesef simdi adetimi bekliyorum