Bu elinizdeki hamilelik testiEki Görüntüle 2200814 Kızlar ya şu strip testten anlayan var mı
Bilmeden almışım çoklu
Elimde kaldı
Birkaç kere yaptım yok anlamıyorum
Bu tip bakın
Naptin cnm kese bebek göründümü sende ben bugün gittim adetime göre 6 hafta 4 günlük ama 5 haftalik göründü 2 hafta sonra gel dedi gecen hafta 4 haftalık demisti büyümüş kese dediKızlar napıyosunuz ne alemdesiniz topiğime can gelsin
Sağlıkla devam etsin canım ben kalp atışını duydum şükür 6+3 dedi inşallah sağlıkla devamı gelirNaptin cnm kese bebek göründümü sende ben bugün gittim adetime göre 6 hafta 4 günlük ama 5 haftalik göründü 2 hafta sonra gel dedi gecen hafta 4 haftalık demisti büyümüş kese dedi
Karından göründü demi cnm ben çok korkuyorum neden küçük cikiyor ultrasyonda bilemiorumSağlıkla devam etsin canım ben kalp atışını duydum şükür 6+3 dedi inşallah sağlıkla devamı gelir
evet karından, korkma geç döllenme olabilir bazen de küçük olunca yanılmalar oluyor ultrasonda önce bana da 7-8 gün fark çıkardı sonraki kontrolümde günü gününe dediKarından göründü demi cnm ben çok korkuyorum neden küçük cikiyor ultrasyonda bilemiorum
kuzum bugünü de değerlendirsen iyi olurWiha canim ben bu ay ovulasyon testi yapıyorum 14. gun iki cizgiyi yakaladim o gün degerlendirdik birde dün yani 15. Gunde sabah tekrar test yaptim yine koyuydu aksama doğru da sag kasikta müthiş bir ağrı oldu yani ordan anladım ki yumurta catladi dünde degerlendirdik. Bugün yaptığım test de silik yani ben bugun de devam etmeli miyim veya kac gün daha degerlendirmek lazim siz tecrubelilerden bilgi aliyim dedim
4 kasımda olmuş gibi canımKızlar bende ovulasyon deniyorum. Tam 23 gündür çizgiyi görememiştik. Bide bu arada sehir dışına gitmek zorunda kaldım. Teste devam edemedim. ( Aslında yanlış yaptım biliyorum ama mümkün olmadı testi yapmak) Bugün eve geldiğimde hemen testime devam ettim.
Sonucumu gönderiyorum sizlere yumurtlama olmuş dimi ?
Öyle yapayim da garanti olsun gerisi takdiri ilahi bakalım :)kuzum bugünü de değerlendirsen iyi olur
Şimdi bugünü ve sonrasındaki günleri değerlendirmeliyim dimi4 kasımda olmuş gibi canım
yok vallaha kuzum benim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir gebe olduğumu öğrendim ev sahibi evden çıkın demez mi zor fena günlerdi yaHamile kalanlar oldukça, biz diğer arkadaşları unttular hep :)
kalp atışının fotosu yok kuzum valla dinletti sadeceSen gordun mu kalp atisinj canim.. foto varsa atsana..
ay ay ay ay canm benm maslaalh kuzum ya nasilsin bebiş nasılkalp atışının fotosu yok kuzum valla dinletti sadece
Yok kuzum usg goruntusunden bahsediyorum..:)kalp atışının fotosu yok kuzum valla dinletti sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?