Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay canım evet ya çook sağol dün değerlendirmeseydim boşa gidecekti çok iyi oldu dün değerlendirmem . artık beklemedeyim 17 gün sonra bakalım ne durumda olacaz :)
dinledin yani sözümüü iyi inşallah tutmuşturr kızz:)

benim bugün 13.günü dün epey kızarıktı bugün akşam nolacak bakalım
sende ovu testiyle mi takip ediyorsun?
Evet canim, gecen sefer de ovu testiyle hamile kalmistim, 11 ci gunumde catlamisti, bu gun 11 ci gunum birazdan yapicam yine bakalim.sen degerlendir bu gun de. Insallah tutar.

ay canım evet ya çook sağol dün değerlendirmeseydim boşa gidecekti çok iyi oldu dün değerlendirmem . artık beklemedeyim 17 gün sonra bakalım ne durumda olacaz :)
10 gun sonra basla gebelik testi yapmaya

Kızlar benimkide yeni catladi herhalde demi bi bakin hele

Eklentiler

• 20181001_145944.jpg
    18,6 KB · Görüntüleme: 51
  • 20181001_145933.jpg
    13,2 KB · Görüntüleme: 40
Evet canim, gecen sefer de ovu testiyle hamile kalmistim, 11 ci gunumde catlamisti, bu gun 11 ci gunum birazdan yapicam yine bakalim.sen degerlendir bu gun de. Insallah tutar.
inşallah tatlım hayırlısıyla pek çalışamıyoruz ama en azından yumurtlayacağımı bilmek güzel:)

senle bat da aynı o vakit...:) 18 ekim

Simdi yaptim cok silik ya hala. Yumurtlamadim mi acaba bu ay?

dinledin yani sözümüü iyi inşallah tutmuşturr kızz:)
he vallaha dün değerlendirdim aşırı sancım vvardı demek çatlamıştı ondan bende değerlendirdim sabah kalktığımda hiç ağrım yoktu inşallah 12den vurmuşumdur çünkü acayip silik bugün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…