Bilmiyorum bizde varmi, sorarim(( eczanedeki kadin bu en iyisi dogrusu dedi. Aslinda daha 1 hafta gecti yumurtlamamdan, sadece onceki testler umutlandirdi beni.Frelly al Cnm
Leylacım senin testler bozuk çıktı bana kalırsa o kadar erken görülmesi mümkün değil yaa...Bilmiyorum bizde varmi, sorarim(( eczanedeki kadin bu en iyisi dogrusu dedi. Aslinda daha 1 hafta gecti yumurtlamamdan, sadece onceki testler umutlandirdi beni.
Tarihe bakmıyordum daha var daha var diye test yapmamak için engelliyodum kendimi sen şimdi 10 gün var deyince aha o kadar mı kalmış diye bi irkildim :))ha uşağum ha,ha,ha
vayy bat'a son 10 gün haaa, bakma biz sabırsızgiller olarak erken öğrendik inşallah sende erkenden öğrenirsin H E gibi bat bekleme stresine girersin
Sen kaç gün önce test yapmıştın da çıkmışyı acaba nerak ettim. Benimde kalmış son 10 gün batayarın dedi kayıt no falan verdı .
İneternetten bakcam .. Sabah yıne test yaptım . koyulaşmış
Allahım nolur sağlıklı olsun
Bat 4Sen kaç gün önce test yapmıştın da çıkmışyı acaba nerak ettim. Benimde kalmış son 10 gün bata
Çılgın bir bekleyiş olmuş :)) hergün hergün. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Bende haftaya yaparım artık elimde ovulasyon testi de var gebelikte. Hayırlısı artıkBat 4
Eki Görüntüle 2198098
bat 3
Eki Görüntüle 2198097
bat 2
Eki Görüntüle 2198096
bat 1
Eki Görüntüle 2198099
İlk defa denedım heyecandan sanırımÇılgın bir bekleyiş olmuş :)) hergün hergün. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Bende haftaya yaparım artık elimde ovulasyon testi de var gebelikte. Hayırlısı artık
hahah irkilme kuzum heycanla bekleTarihe bakmıyordum daha var daha var diye test yapmamak için engelliyodum kendimi sen şimdi 10 gün var deyince aha o kadar mı kalmış diye bi irkildim :))
Sağolasın bekliyorum inş :)hahah irkilme kuzum heycanla bekle
Bebis kendine yer ediyor orda dayanicaksin artik annesiBel ağrım beni yataklara attı
acaba yer mi ediyor. canım sıkkındı bugün kasık ve bel ağrılarım oldu hele belim kırılıyorBebis kendine yer ediyor orda dayanicaksin artik annesi
Amin Allah razı olsunoyyy çok yenimaşallah allah sonunu getirtsin canım
Yumurtlamadan sonra benimde 36.7 den 36.1 e düştü sonra yavas yavaş yukseldiKizlar bu resim ateşimi olcuyorum onun. Bi anda düşüş yapti. Ovu testi 11. Gün koyulasiyordu dedim 12. Gün koyu olur. Ama sifira yakin... cizgi bile cikti denemez ben şokeee napicam ben en son ctesi degerlendirdik dün de böyle olunca kafam karisti..
Çok güzel cnm değerin 1 hafta sonra kese görünür 5 bin oluncawiha02 canım bugun kan sonucumu aldım 283 sence nasıl
Allah razı olsun darısı başına inşallahÇok güzel cnm değerin 1 hafta sonra kese görünür 5 bin olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?