Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum bizde varmi, sorarim(( eczanedeki kadin bu en iyisi dogrusu dedi. Aslinda daha 1 hafta gecti yumurtlamamdan, sadece onceki testler umutlandirdi beni.
Leylacım senin testler bozuk çıktı bana kalırsa o kadar erken görülmesi mümkün değil yaa...

ha uşağum ha,ha,ha

vayy bat'a son 10 gün haaa, bakma biz sabırsızgiller olarak erken öğrendik inşallah sende erkenden öğrenirsin H E gibi bat bekleme stresine girersin
Tarihe bakmıyordum daha var daha var diye test yapmamak için engelliyodum kendimi sen şimdi 10 gün var deyince aha o kadar mı kalmış diye bi irkildim :))

yarın dedi kayıt no falan verdı .
İneternetten bakcam .. Sabah yıne test yaptım . koyulaşmış
Allahım nolur sağlıklı olsun
Sen kaç gün önce test yapmıştın da çıkmışyı acaba nerak ettim. Benimde kalmış son 10 gün bata

Reactions: H E
Çılgın bir bekleyiş olmuş :)) hergün hergün. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Bende haftaya yaparım artık elimde ovulasyon testi de var gebelikte. Hayırlısı artık
İlk defa denedım heyecandan sanırım

Kizlar bu resim ateşimi olcuyorum onun. Bi anda düşüş yapti. Ovu testi 11. Gün koyulasiyordu dedim 12. Gün koyu olur. Ama sifira yakin... cizgi bile cikti denemez ben şok eee napicam ben en son ctesi degerlendirdik dün de böyle olunca kafam karisti..

Eklentiler

• Screenshot_20181016-100136.png
    77,1 KB · Görüntüleme: 33
Yumurtlamadan sonra benimde 36.7 den 36.1 e düştü sonra yavas yavaş yukseldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…