Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yarın dedi kayıt no falan verdı .
İneternetten bakcam .. Sabah yıne test yaptım . koyulaşmış
Allahım nolur sağlıklı olsun
sabah arabada gelirken 5 10 dk sürdü kasık ağrımm, sanki adet olucakmışım gibi, şimdi de oldu bacak bacak üstüne atınca başladı indirince geçiyormuş gibi oluyor.. dökülmeye başladı heralde.. sanki wcye gitsem peçeteye gelecek gibi ........ben bi giriyim bakıyım

Reactions: H E
aminn inşallah canım napıyoruz kötü düşünmüyoruz..
sağlık ocağına mı verdin? yarın ne yaa devlet hast.. bile sabah versen öğlene çıkıyor..
Ne bilim yaaa

Bana diyosun kendın kötü konuşuyosun

Kizlar bende ha yumurtladim ya yumurtlucam şeffaf akintim artti ama bu ara esim cok istemiyo önceden yatardım uzun uzun simdi kalkmican mi vs. Diyo. Tabi akilli korunmuyoruz da veren Allah istedigin kadar kalk zipla yine de umudum var 2 3 gune catlar yumurtam bu ay hic bi takip yapmiyorum akintim ve sivilcelenmem oldu dedim geliyo topiş.. o yuzden takipsizim ve Bat beklicem. Cok da sallamiyorum spor falan yapiyorum ama kalbim istiyo. Ins tutar

Reactions: Eva
Kuzum sen hormon testleri vermismiydin?
bir sene olucak..zaten benim yumurta rezervlerim azalmış amh miydi neydi o 0,6 gibi bir değer çıkmıştı.. direk tüp yapabiliriz dediler bende durumlar müsait olmadığı için yok dedim, sonra kendiliğinden oldu... ama o da kürtaj oldu..
kürtajdan sonra da kontrole gittim bir daha da uğramadım canım.. hayırlısı bakalım..

Sabah son one stepim kalmisti onu da yaptim negatif, dun yaptigim saatler sonra cikmisti ama. Gittim eczaneden mama test aldim, yaptim, 10 dk gecmis hayaleeeet silik mi silik cizgi goruyor gibiyim. Foto cekince gozukmuyor. Belki de golgesi alttaki cizginin bilemedim

Sen bi yoklat kuzum, tsh, prolaktin. Adet zamani yapilmali o testler biliyosun, bos birakma derim. Hayirlisi canim, olucak insallah.

Simdi bakiyorum o hayalet bile yok

Frelly al Cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…