sabah arabada gelirken 5 10 dk sürdü kasık ağrımm, sanki adet olucakmışım gibi, şimdi de oldu bacak bacak üstüne atınca başladı indirince geçiyormuş gibi oluyor.. dökülmeye başladı heralde.. sanki wcye gitsem peçeteye gelecek gibi ........ben bi giriyim bakıyımyarın dedi kayıt no falan verdı .
İneternetten bakcam .. Sabah yıne test yaptım . koyulaşmış
Allahım nolur sağlıklı olsun
Ne bilim yaaaaminn inşallah canım napıyoruz kötü düşünmüyoruz..
sağlık ocağına mı verdin? yarın ne yaa devlet hast.. bile sabah versen öğlene çıkıyor..
Bana diyosun kendın kötü konuşuyosunsabah arabada gelirken 5 10 dk sürdü kasık ağrımm, sanki adet olucakmışım gibi, şimdi de oldu bacak bacak üstüne atınca başladı indirince geçiyormuş gibi oluyor.. dökülmeye başladı heralde.. sanki wcye gitsem peçeteye gelecek gibi ........ben bi giriyim bakıyım
Kuzum sen hormon testleri vermismiydin?geldi bile iyice kafam karıştı, ovu testi de tırt hıh.. erken oldum yaa geçen ay da 1 gün geçmişti...
bir sene olucak..zaten benim yumurta rezervlerim azalmış amh miydi neydi o 0,6 gibi bir değer çıkmıştı.. direk tüp yapabiliriz dediler bende durumlar müsait olmadığı için yok dedim, sonra kendiliğinden oldu... ama o da kürtaj oldu..Kuzum sen hormon testleri vermismiydin?
geldi bile iyice kafam karıştı, ovu testi de tırt hıh.. erken oldum yaa geçen ay da 1 gün geçmişti...
Sen bi yoklat kuzum, tsh, prolaktin. Adet zamani yapilmali o testler biliyosun, bos birakma derim. Hayirlisi canim, olucak insallah.bir sene olucak..zaten benim yumurta rezervlerim azalmıi amh miydi neydi o 0,6 gibi bir değer çıkmıştı.. direk tüp yapabiliriz dediler bende durumlar müsait olmadığı için yok dedim, sonra kendiliğinden oldu... ama o da kürtaj oldu..
kürtajdan sonra da kontrole gittim bir daha da uğramadım canım.. hayırlısı bakalım
e evet bir daha baktırmalı ne var ne yok değil mi? hayırlısı kısmet kuzum:)Sen bi yoklat kuzum, tsh, prolaktin. Adet zamani yapilmali o testler biliyosun, bos birakma derim. Hayirlisi canim, olucak insallah.
Simdi bakiyorum o hayalet bile yokSabah son one stepim kalmisti onu da yaptim negatif, dun yaptigim saatler sonra cikmisti ama. Gittim eczaneden mama test aldim, yaptim, 10 dk gecmis hayaleeeet silik mi silik cizgi goruyor gibiyim. Foto cekince gozukmuyor. Belki de golgesi alttaki cizginin bilemedim
Yumurtlamadan bi hafta sonra ara ara 5 yada 10 dk girmişti cnm
Sabah son one stepim kalmisti onu da yaptim negatif, dun yaptigim saatler sonra cikmisti ama. Gittim eczaneden mama test aldim, yaptim, 10 dk gecmis hayaleeeet silik mi silik cizgi goruyor gibiyim. Foto cekince gozukmuyor. Belki de golgesi alttaki cizginin bilemedim
Hayırlısıı canım yaa .o ağrım devam ediyor, rengi de normal gibi, gün içinde artar galiba, regl yani..
freely ve ovula tavsiyem .Frelly al Cnm
ben surelab ı da tavsiye ederim internetten 10 tanesi 15 tl almıştım.. tertemiz negatifi gösterdifreely ve ovula tavsiyem .
freely de bata 5 varken çok silikte olsa gördüm
Amin canım Allah bın kere razı olsun .öyle canım aminn
inşallah senin bebiş sağlam tutunsun annesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?