Hmm, yene elesen atma gorek ne cixirYok kuzum 1 saat falan sonra baktim tertemizsonra da attim..
ben hamile olduğum halde ertesi gün baktım ince çizgi çıkmış çok saçma bi test laboquick kullanKizlar test yapiyorum saatler sonra cikiyor 2 ci hayalet cizgi. Benim testler de one step. Yarin baska test alicam.can09e kuzum sende nasil oluyor saatler sonra? hic baktinmi?
Benim hic akintin yokya kiz normal midirinanılmaz bi akıntım ve bel ağrım var
Bat 2 gün geçtiYarın kan testi vercem salı gunu çıkar herhalde
Hadi bakalım cnm hayırlısı kaç cikicak acaba
Aç tok farkedermi beta da ?
benimde yoktu ama bat yaklaşana kadar başladı akıntı. ahanda saate bak 3:43 ve ben mide ağrısıyla uyandım eve geldiğim gibi atılmışım yatağa bir uyuyorum bir uyuyorum sorma uykucu çıktıBenim hic akintin yokya kiz normal midirbel ağrım benimde var
Ben yumurtlama günümü bekliyorum kızlar.
Bu arada İstanbul Anadolu yakasında olan var mı ? Doktor tercihiniz kimden yana kullandınız ?
şimdi de var yani devamlı mı arada mı?Kuzum benim yumdan 4-5 gün sonra başlamıştı
Günaydınn, benim ovulasyon geçti. Sabırsızlıkla beklemedeyim. 26 ekim bat. Konuyu takipteyim ama herşey için çok erken olduğundan yazamadım :/ hamişler bana dua edin lütfen :)Nooooldi bizum topiğe azcuk canlanun daa!
Benım bata 3 varken basladı cano
Nooooldi bizum topiğe azcuk canlanun daa!
Günaydın canım Allahım sanada nasip etsın inşallahGünaydınn, benim ovulasyon geçti. Sabırsızlıkla beklemedeyim. 26 ekim bat. Konuyu takipteyim ama herşey için çok erken olduğundan yazamadım :/ hamişler bana dua edin lütfen :)
ha uşağum ha,ha,haBenım bata 3 varken basladı cano
Hele uşağğuum kan verdım bugun kaaann
vayy bat'a son 10 gün haaa, bakma biz sabırsızgiller olarak erken öğrendik inşallah sende erkenden öğrenirsin H E gibi bat bekleme stresine girersinGünaydınn, benim ovulasyon geçti. Sabırsızlıkla beklemedeyim. 26 ekim bat. Konuyu takipteyim ama herşey için çok erken olduğundan yazamadım :/ hamişler bana dua edin lütfen :)
Hadi inşallah ya benım adet geçene kdr hep ağrıdı.anaamm benim de 3 var kızz :)
''Bebeğinizin vücudunda baş ve kuyruk bögelerini tespit etmek artık mümkün. Eğer 28 günde bir adet görüyorsanız, bugün adet olmadığınızı fark edebilirsiniz.''Hadi inşallah ya benım adet geçene kdr hep ağrıdı.
Şuan hiç ağrım yok
yarın dedi kayıt no falan verdı .''Bebeğinizin vücudunda baş ve kuyruk bögelerini tespit etmek artık mümkün. Eğer 28 günde bir adet görüyorsanız, bugün adet olmadığınızı fark edebilirsiniz.''
bak sende bunu diyor tatlım..
kan vermişsin hadi inşallah bakalım kaç çıkıcak, ne zamana çıkarmış?
aminn inşallah canım napıyoruz kötü düşünmüyoruz..yarın dedi kayıt no falan verdı .
İneternetten bakcam .. Sabah yıne test yaptım . koyulaşmış
Allahım nolur sağlıklı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?