- 6 Eylül 2018
- 374
- 287
- 53
- 33
27 yaşındayım cnm :))bakalim devam edicem ovulasyona 1 hafta dahayaşla alakalı 2 defa yumurtluyor olabilirsin ovu kullanıyor musun?
13. gün çatladım demedin mi kuzum o gün pik yapmış işte silikleşmeye başladı mı çatlamış demekmiş.. sen bugün de yap:)) bu arada 1.10 olacak gerçi anlaşılır ama:)Kullaniyorum cnm sabahta yaptim hala catlamamis demi
piki yakalamışsın, şimdi yarın da silikleşmi diye bak sonra ağrını takip et elindekiler de bitmesin gerçi inşallah gerek kalmaz bu ay kalırız da :)27 yaşındayım cnm :))bakalim devam edicem ovulasyona 1 hafta daha
2 kirmizi olunca o gün çatlamış olmuyormu:) bugün mü olmuş oluyor13. gün çatladım demedin mi kuzum o gün pik yapmış işte silikleşmeye başladı mı çatlamış demekmiş.. sen bugün de yap:)) bu arada 1.10 olacak gerçi anlaşılır ama:)
evet canım ağrım gitti henüz ov testi yapmadım ama prof oldum artık anladım ki çatlamış ağrım hiç yok dün akşamdan beriiyi seninle beraber ben de öğreniyorum işte
yani silikleşmeye başladı öyle mi :)) ağrın da bitti öyle mi?
çift kırmızıdan 12 48 saat içinde çatlayacak demek tatlım.. silikleşmeye başladı mı çatlamış spermle buluşmayı bekleyecek demek..:))2 kirmizi olunca o gün çatlamış olmuyormu:) bugün mü olmuş oluyor
bu akşam çatlar benimde böyle oldu bazen 48 saat sürebiliyoKullaniyorum cnm sabahta yaptim hala catlamamis demi
2 gün de devam et malamat mıydıevet canım ağrım gitti henüz ov testi yapmadım ama prof oldum artık anladım ki çatlamış ağrım hiç yok dün akşamdan beri
yok anacım vallahi daha olmaz son hakkımı dün kullandım2 gün de devam et malamat mıydı
niye kızz kusura bakma bida olmaz mı dediyok anacım vallahi daha olmaz son hakkımı dün kullandım
Allah bagislasin canim.inisAllah kardesleri olur9 yaşında kızım canım.. 16 yıllık evliyim.
amiin canımm Allah ağzından duysun ikiz oluyormuş bir deAllah bagislasin canim.inisAllah kardesleri olur
Tmm cnm dün aksam ağrım cok fazlaydi hatta sıcak duş aldim biraz geçsin diye yürürken bile çok aciyordu suan çok az var demekki çatlamaya az kaldıpiki yakalamışsın, şimdi yarın da silikleşmi diye bak sonra ağrını takip et elindekiler de bitmesin gerçi inşallah gerek kalmaz bu ay kalırız da :)
Benimde yarın siliklesir diye düşünüyorum:))bu akşam çatlar benimde böyle oldu bazen 48 saat sürebiliyo
hahahah garibim yoğun çalışıyo kız acıdımniye kızz kusura bakma bida olmaz mı dedi
ben 1 de yapcam sıvı alımını kestim 10bucukta yaptım mı atarım dün akşam sanırım çatladı benim çok ağrım vardı çünkü resmen kıvrandımBenimde yarın siliklesir diye düşünüyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?