- 4 Kasım 2007
- 6
- 1
KızLar 5 yıllık evliyim 2,5 yıldır korunmama rağmen bebiş sahibi olamadım ve doktorun yolunu tuttuk...
rahim ağzı kanseri testi yapıldı = temiz çıktı sonuçlarım
iltihap olduğu söylendi = fitil kuLLandım
hsg yapıldı yani tüplere bakıldı tıkanıklık var mı die o da çok temiz çıktı yani herhangi bi sorun yok
son olarak adetin 3. günü hormon testi yaptırılması gerektiğini söyledi doktorum...
Bugün doktora gittim hormon testi için ama aç karnına yapılması gerekiyomuş o yüzden yarın sabah yaptırcam hormon testini...
bu arada bugün muayene oldum ve sağ tarafımda 2cm boyunda çatlamamış bi yumurtam varmış onun için bana yasmin doğum kontrol hapı kullanmamı söyledi doktor...
önümüzdeki ay reglimin 3. günü tekrar o yumurtaya bakacakmış çatlayıp çatlamadığına...
Baze ilşki esnasında ağrım oluyo..
sizce bu yumurtanın çatlaması ile alakalı olabilir mi... doktora sorcaktım unuttum...
o yumurta çatlamadan yumurtalık takibine başlanmıyomuş...
çünkü ilaçlar o yumurtanın daha da büyümesine neden oluyormuş...
Bilgisi olanlar cevap yazarlarsa çok sevinirim....:uhm:
rahim ağzı kanseri testi yapıldı = temiz çıktı sonuçlarım
iltihap olduğu söylendi = fitil kuLLandım
hsg yapıldı yani tüplere bakıldı tıkanıklık var mı die o da çok temiz çıktı yani herhangi bi sorun yok
son olarak adetin 3. günü hormon testi yaptırılması gerektiğini söyledi doktorum...
Bugün doktora gittim hormon testi için ama aç karnına yapılması gerekiyomuş o yüzden yarın sabah yaptırcam hormon testini...
bu arada bugün muayene oldum ve sağ tarafımda 2cm boyunda çatlamamış bi yumurtam varmış onun için bana yasmin doğum kontrol hapı kullanmamı söyledi doktor...
önümüzdeki ay reglimin 3. günü tekrar o yumurtaya bakacakmış çatlayıp çatlamadığına...
Baze ilşki esnasında ağrım oluyo..
sizce bu yumurtanın çatlaması ile alakalı olabilir mi... doktora sorcaktım unuttum...
o yumurta çatlamadan yumurtalık takibine başlanmıyomuş...
çünkü ilaçlar o yumurtanın daha da büyümesine neden oluyormuş...
Bilgisi olanlar cevap yazarlarsa çok sevinirim....:uhm: