Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah Size 41kere nasıl hamile kaldinizSizinde mi kistiniz vardı Ne kadar süre içtiniz ben hamile kalmak istiyorum ama dr önce kistin temizlensin dedi hemen temizlensin diye her yolu araştırıyorum
Merhaba çoğul gebelik mi oldu sizde?Rica ederim
Kaç yumurtan vardı canım senin? Çatladı mı diye kontrol edilmeli bana da bakılmadıAyni sorun bendede oldu klomen den sonra catlatma ignesi verdi ve yumurtam catlamadi muhtemelen cok buyudugunden dolayi ve sonrasinda hormin bozuklugu arti kist olustu
Size 2 iğne mi verdilerBende aynı sorundan muzdaribim hatta konu açtım cevap veren olmadı catlatma iğnesi yaptım hem sağa hem sola pazartesi dr kontrolüm var ama kiste donuseceginden eminim umudum yok
Merhaba. Son durum nedir acaba yıllar geçti ama anlatır mısınız canım sıkıldı bende de varmış sanırım bu durum.Aynı şeyin bende dün yaşadım arkadaşlar,hiç ilaç kullanmadan yumurta takibiyle yumurtam büyüdü.Çatlatma iğnesini oldum ama büyümeye devam etti.36 mm olmuş, artık çatlamaz dedi.Adetinin 3.günü gel klomene başlayalım yumurtalarını kontrollü büyütelim dedi.Anlayamadığım şu; size ilaç kullanmayalım demiş bana klomene başlayalım dedi.Bide klomen büyütmek için değilmi benim yumurtam zaten fazlasıyla büyüdü?