• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlamadan sonra kaçıncı gün kan vereyim?

rumeysacglar

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2024
122
40
13
25
Kızlar merhaba. Ben 23 ocakta pik gördüm. Testlerin fotosunu eklerim. Ama çatlama 24 mü yoksa 25 mi karar veremedim. 24 te eşitlendi gibi oldu.
Şunu sormak istiyorum. Yumurtlamadan mı gün sayayım kan vermek için yoksa çatlamadan mı? Ve kaçıncı gün vereyim?
Şehir dışına çıkmam lazım o yüzden erken öğrenmek istiyorum yalnız olacağım midem çok hassas ve hafif baş dönmem var o yüzden çekiniyorum. Testin en üstteki 23 ocak. Altındaki 24 ve 25

Eklentiler

• 1000030879.jpg
    1000030879.jpg
    88,4 KB · Görüntüleme: 9
Pazartesi kanda çıkmaz mı? Salı mı vereyim o zaman ya. Pazartesi pik gününün 11. Günü oluyor
Canım çatlamadan itibaren 14.gün kesin sonucu verir hadi sen biraz erken öğrenmek için 12. Gün bile yapsan varsa belki belli olur ama ondan önce ya negatif çıkarsa ama varsa. Daha çok erken cidden. Biz aynı anda çatladık sayılır zaten ben haftaya Cuma kaset test yapacağım eğer çizgi çıkarsa gidip test vereceğim regl olmazsam tabi

Canım çatlamadan itibaren 14.gün kesin sonucu verir hadi sen biraz erken öğrenmek için 12. Gün bile yapsan varsa belki belli olur ama ondan önce ya negatif çıkarsa ama varsa. Daha çok erken cidden. Biz aynı anda çatladık sayılır zaten ben haftaya Cuma kaset test yapacağım eğer çizgi çıkarsa gidip test vereceğim regl olmazsam tabi
Haklısın çok teşekkür ederim 🥰🌸

Kızlarr benim ayaklarım normalde üşümez yanmaz normaldir. Geçen hafta çok üşüdü ama 2 gündür alev alev yanıyor yaa bana ümit verin. Dünden beri de bazen göğüslerime sancı vuruyo içeriden bıçak saplanır gibi 😂😂😂😂

Back