astrocurryvenus Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2024 234 90 29 25 Eylül 2024 Konu Sahibi dilaragsj #21 dilaragsj .!.: 15 sayarsak bugün tam 11 gün falan oldu dayanamayip test yaptım bende ya ilk defa ovulasyon testi deniyorum bu ay onun heycani sanırım sabırsız davrandim Genişletmek için tıkla... Ben de ilk defa bu ay denedim doktorlar yapmayın yapmayın diyolar neden dediklerini anladim çok heyecan ve stres yapıyor insan ister istemez
dilaragsj .!.: 15 sayarsak bugün tam 11 gün falan oldu dayanamayip test yaptım bende ya ilk defa ovulasyon testi deniyorum bu ay onun heycani sanırım sabırsız davrandim Genişletmek için tıkla... Ben de ilk defa bu ay denedim doktorlar yapmayın yapmayın diyolar neden dediklerini anladim çok heyecan ve stres yapıyor insan ister istemez
D dilaragsj Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2024 237 55 28 25 Eylül 2024 Konu Sahibi dilaragsj #22 astrocurryvenus .!.: Ben de ilk defa bu ay denedim doktorlar yapmayın yapmayın diyolar neden dediklerini anladim çok heyecan ve stres yapıyor insan ister istemez Genişletmek için tıkla... Ama yapmadan da yumurtlama animizi bilemiyoruz ki benim regl düzensiz oluyor çünkü
astrocurryvenus .!.: Ben de ilk defa bu ay denedim doktorlar yapmayın yapmayın diyolar neden dediklerini anladim çok heyecan ve stres yapıyor insan ister istemez Genişletmek için tıkla... Ama yapmadan da yumurtlama animizi bilemiyoruz ki benim regl düzensiz oluyor çünkü