catlama ignesi

zeynepaksoyy

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2023
57
9
23
kizlar merhaba 29 mayista catlama ignesi oldum bugun ignenin 13. gunu adetime 5 gun var karnimda aci hissi var bildigin karnim aciyor ve ara ara kramplar giriyor goguslerimde agriyor dokununca aciyor bide iki gundur beyaz akintim var 1 bucuk senedir cocuk istiyoruz ama olmuyor bu benim 3. catlama ignem onlarda da ayni belirtiler vardi ama olumsuz oldu bunda da umutlanmak istemiyorum ama kendime engel olamiyorum sizce test yapsam mi kan vermk istemiyorum artik cok sıkıldım idrar testi yapmayi dusunuyorm benimle ayni durumu paylasan arkadaslar birbirimize fikir verelim gercekten artik kafayi yicem dusunmekten

Bende iki defa aşılama yaptırdım ikisinde de belirtilerim vardı ve ikisi de negatifti. Eğer bir oncekilerine benziyors büyük ihtimal negatiftir. Test için şuan erken adetin gecikmesini bekle

polikistik overim da var malesef (

Merhaba bende 1 Haziran da vuruldum yarın 12. Gün oluyo sabah test yapmayı düşünüyorum bende çok fazla belirtim yok sadece göğüs uçlarım acıyo bide ara ara kasıklarıma böyle çok ince ince az az sancı girer gibi oluyor karnımda şişkinlik hissi oluyo hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallah bence sizinde 13 gün olmuş varsa silik de olsa çıkar artık eğer testiniz varsa yapın bence

Bende iki defa aşılama yaptırdım ikisinde de belirtilerim vardı ve ikisi de negatifti. Eğer bir oncekilerine benziyors büyük ihtimal negatiftir. Test için şuan erken adetin gecikmesini bekle
bi yanim bosuna yapma yoktur adetini bekle olursun diyor bi yanim belki vardir diyor burda forumlari okumaktan kafayi yedim belirtilere de guvenemiyorum artik

a aramizda cok bisey yokmus canim benimde siskinligim var ya sen sabah test yapicakmisin keske bnde alsaydim aksam test sabah yapardim

Canım merhaba merak etme yalnız değilsin benim bugün 11.gün kasıklarımda Ağrı var ve düne kadar full bel ağrısı 10.gün ve 11.gün yanı bugün sabah test yaptım ikisinde de direk tek çizgi pozitife döner mi diye 15.güne kadar yapacağım ikinci çatlama iğnem ilkinde bu belirtiler yoktu..dediğin gibi umutlanmak istemiyorum ama umutlanıyorum da sürekli burdayım yorum oku yorum yap yoruldum !

14. gunden sonra yapin diyorlar canim insallah pozitife doner valla bende sabah burdayim aksam burdayim kafayi yedim okumaktan artik okuyunca da umitleniyorum insallah ikimizde cift cizgiyi goruruz bebisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…