çatlama iğnesi sonrası

Canım güzel hbr ler verirsin umarım. ☺

Insahha

Merhaba tatlım. Allah hepimizin gönlünce versin. Inşallah tez zaman da sanada bana da bizimle birlikte herkese hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin. Son durun ne peki. Napayı düşünüyorsun☺
Walla canim testlerin hepsi yapildi kan pıhtılaşmasi cikti sadece onun içinde iğne kullandigim ama yine düştü. Haftaya Laparoskopi yapilacak. Doktor bi Laparoskopi yapalim bakalim bişey var mi rahimde acaba falan dedi

Walla canim testlerin hepsi yapildi kan pıhtılaşmasi cikti sadece onun içinde iğne kullandigim ama yine düştü. Haftaya Laparoskopi yapilacak. Doktor bi Laparoskopi yapalim bakalim bişey var mi rahimde acaba falan dedi
canım yoktur inşallah bsy. ferah tut gönlünü. rahatlık çok önemli diyorlar hep...

zaten
İnşallah yoktur canim. Ben rahat olsamda çevreden dolayi strese giriyorum bu yüzden hep aklıma geliyor bebek meselesi
bu çevre insanı boğan. ama napcaksın engel olmak zor. ama şu da var ; sen ben çektiğimizi biliriz ki Allah başka sıkıntı vermesin.

zaten

bu çevre insanı boğan. ama napcaksın engel olmak zor. ama şu da var ; sen ben çektiğimizi biliriz ki Allah başka sıkıntı vermesin.
Zaten bu sitede olmasa nereye kime anlatcaktik derdimizi. bizi bizden başkası anlamiyor dedigin gibi.
Bak az önce ne oldu :) çalışıyorum da az önce abi şeker dagitiyor dua edin de dedi hayirli es versin Allah bana dedi. Bende boş bulunmusum allah sana hayırlı evlat versin abi dedim mi sonra da utandim Allahtan o duymadi sonra dedim kendi kendime ne oluyor bana dedim. gülsem mi aglasam mi halime bilemedim

gül gül

Arkadaslar merhaba ben 13 gun once catlatma ignesi oldum bugun test yaptım negatıf cıktı benım gıbı olup sonradan pozitifi goren var mı ? Belirtilerm adetmiydi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…