• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatlama iğnesi sonrası

Merhaba kızlar,ben de aranıza yeni katılıyorum. Uzun zamandır ben de bebeğini bekleyenlerdenim.ama maalesef hala Rabbim nasip etmedi.bu ay umudum çok yüksek.hsg temiz çıktı tüplerim açık,göbekten iğne vuruldum sonrasında da yumurtalarım dr.istediği büyüklüğe ulaştı 19 mm.dün çatlatma iğnesi vuruldum ve cuma günü de aşılama yaptıracam. Daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum çünkü yaşım 37.bugün kasıklarımda ağrılar oluştu zannedersem yumurtalarım çatlıyor bu iyiye işaret. ALLAH hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.dualarınızı eksik etmeyin.gelişmelerden sizi haberdar ederim.sağlıkla kalın,umudunuzu yitirmeyin.
Canım güzel hbr ler verirsin umarım. ☺

Insahha

Merhaba tatlım. Allah hepimizin gönlünce versin. Inşallah tez zaman da sanada bana da bizimle birlikte herkese hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin. Son durun ne peki. Napayı düşünüyorsun☺
Walla canim testlerin hepsi yapildi kan pıhtılaşmasi cikti sadece onun içinde iğne kullandigim ama yine düştü. Haftaya Laparoskopi yapilacak. Doktor bi Laparoskopi yapalim bakalim bişey var mi rahimde acaba falan dedi :(

Walla canim testlerin hepsi yapildi kan pıhtılaşmasi cikti sadece onun içinde iğne kullandigim ama yine düştü. Haftaya Laparoskopi yapilacak. Doktor bi Laparoskopi yapalim bakalim bişey var mi rahimde acaba falan dedi :KK43:
canım yoktur inşallah bsy. ferah tut gönlünü. rahatlık çok önemli diyorlar hep...

zaten
İnşallah yoktur canim. Ben rahat olsamda çevreden dolayi strese giriyorum bu yüzden hep aklıma geliyor bebek meselesi :KK43:
bu çevre insanı boğan. ama napcaksın engel olmak zor. ama şu da var ; sen ben çektiğimizi biliriz ki Allah başka sıkıntı vermesin. :KK42:

zaten

bu çevre insanı boğan. ama napcaksın engel olmak zor. ama şu da var ; sen ben çektiğimizi biliriz ki Allah başka sıkıntı vermesin. :KK42:
Zaten bu sitede olmasa nereye kime anlatcaktik derdimizi. bizi bizden başkası anlamiyor dedigin gibi.
Bak az önce ne oldu :) çalışıyorum da az önce abi şeker dagitiyor dua edin de dedi hayirli es versin Allah bana dedi. Bende boş bulunmusum allah sana hayırlı evlat versin abi dedim mi sonra da utandim Allahtan o duymadi sonra dedim kendi kendime ne oluyor bana dedim. gülsem mi aglasam mi halime bilemedim

gül gül
Zaten bu sitede olmasa nereye kime anlatcaktik derdimizi. bizi bizden başkası anlamiyor dedigin gibi.
Bak az önce ne oldu :) çalışıyorum da az önce abi şeker dagitiyor dua edin de dedi hayirli es versin Allah bana dedi. Bende boş bulunmusum allah sana hayırlı evlat versin abi dedim mi sonra da utandim Allahtan o duymadi sonra dedim kendi kendime ne oluyor bana dedim. gülsem mi aglasam mi halime bilemedim[/QUOTE
gül gül çok şükür Allah bugünleri aratmasın. Rabbim nasip etmişse zaten olur yok etmemişsse zorla elinden almak mümkün değil. bizim ki tevekkül. takdir Allahın. olmazsa da bir bildiği bir hikmeti var demek gerek. ben 33 yaşındayım. kendimce geciktim diyordum. ama artık öyle düşünmüyorum. dünyada yiyecek içeceği varsa bir kulun zaten çıkar gelir. tevekkül iyidir ama teslimiyette insanı çok rahatlatıyor...
ferah tut içini..:)

Arkadaslar merhaba ben 13 gun once catlatma ignesi oldum bugun test yaptım negatıf cıktı benım gıbı olup sonradan pozitifi goren var mı ? Belirtilerm adetmiydi yani :KK14:

Back