• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatlama iğnesi sonrası

işin ilginç yanı düne kadar hafif hafif olan agrılarım bugün hiç yok demekki o bile psikolojikmiş eşimse bikaç gün daha bekle dio adet olmazsan tekrar yaptırırsın dio.erken yaptırdın bence dio 10 unda iğnem oldu 12 sinde ilişki aslında ilişkiden sonrasını hesaplarsak bugün 12. günüm oluyo ama iğneden sonraki 14. gün.bekliyelim nasılsa beklicez adeti off off.nezaman yüzüm gülücek acaba.

üzülme cnm. Birdaha ki aya nasipse. Çok üzülüp kafaya takınca hiç tutmuyor. Sende canını sıkma dusunmemeye calıs. İnş. alah elbet bigün verecektir

Son düzenleme:
amin canım inş yıkım olmadı benim için ama sadece normal basit bi tedaviyle hamile kaldım ben eylülde şimdi ise bu ay neden böyle oldu die düşünüyorum kendi kendime.en önemliside düne kadar olan agrılarım bugün yok oldu ve gögüslerimin acısı ise arttı acaba eşimin dedigi gibi olma ihtimali varmıdırki yani şimdi negatif çıksa ve adet olmasam hamile olma olasılıgım varmıki.

Seni üzmek istemem ama geçen ay ben de çatlatma iğnesi oldum canım. Dayanamadım 12. günde kan tahlili yaptırdım ve 1.38 çıktı. Sonraki gün ise adet gördüm. Bir çok belirtim vardı, ateşim bile düşmemişti ama yine de olmadı. Belki sen de farklı olur bilmiyorum ama mantıken döllenen yumurtanın ortalama 710 gün içinde yerleştiğini ve yerleştiği anda da beta hcg salgıladığını düşünürsek şimdiye kadar çıkardı diye düşünüyorum. Ama bu işler belli olmaz, burada neler öğredik, neler gördük. Eğer adet görmezsen bir daha testi tekrar edersin. İnşallah hamilesindir, olmazsa da kendini üzme, önümüzdeki ay olur inşallah.

adet oldum umutlar bidaha ki aya kaldı nasip seviniyorum çünkü çok gecikipte tedirgin olmadım seviniyorum çünkü kaliteli bi yumurta olmuşki tam 14 günün sonunda adet oldum buna şükür canlarım.

Aynı belirtilerin bende de vardı ki hala devam, gögüsler olsun kasıklar vs. olsun herşey aynı... senin gibi çatlatma iğnesinden zannediyordum, meğer hamileymişim. 9 gün olduysa kan testinde çıkacaktır bi yaptır istersen. Bence büyük ihtimal hamilesindir.
Kimse varmiii

Bu kişilerin yazilarini dikkatle okudum hala forumdaysalar merak ediyorum sonuç ne oldu aldilar mi kucaklarina bebeklerini, şimdi ben de istiyorum kismetse

Bu kişilerin yazilarini dikkatle okudum hala forumdaysalar merak ediyorum sonuç ne oldu aldilar mi kucaklarina bebeklerini, şimdi ben de istiyorum kismetse
Ben de merak ettim... bekliyorum ignenin 15. Gunu brz agrim vsr adet gb. Ana cozemedim. Gelip giden bir agrii

[QUO="msy2014, post: 43213398, member: 711543"]Ben de merak ettim... bekliyorum ignenin 15. Gunu brz agrim vsr adet gb. Ana cozemedim. Gelip giden bir agrii[/QUOTE]
Ben de bi iki ay önce kimyasal gebelik sonucu düşük yaptim doktorum 6 ay normal yolla deneyin dedi ama beş yillik evliyim ve 30 yaşindayim artik daha fazla geç kalmaktan da korkuyorum. Bu yöntem çok mu acili agrili sizili bir yontem acaba, tavsiye ediyor musunuz? Çalisiyorum da izin almam sart mi o yüzden biraz da soruyorum. İnsallah hayirli ve sağlikli bebeğinizi alirsiniz kucağiniza siz de

14, post: 43213398, member: 711543"]Ben de merak ettim... bekliyorum ignenin 15. Gunu brz agrim vsr adet gb. Ana cozemedim. Gelip giden bir agrii[/QUOTE]
Test yapmadiniz mi

Merhaba kızlar benimde iğneden sonraki 8 günüm belim ve kasiklarim çok agriyo 6 aydır tedavi goruyorum ama hamile kalamadim. allahım isteyen herkeze nasip eder inş en kısa zamanda.

Meraba aranıza yeni katılıyorum uzun zamandır takıp edıyorum 1 senedır cocuk ıstıyoruz ama olmuyor polıkıstık over luyum femera kullanıp arkadından pregnyl catlatma ignesi oldum bugun doktora gıttıgımde yumurtalıgım catlamıs %20 hamıle kalma ıhtımalın var dedı sızce bu dusuk bı rakam mı cevaplarınızı beklıyorum

Meraba aranıza yeni katılıyorum uzun zamandır takıp edıyorum 1 senedır cocuk ıstıyoruz ama olmuyor polıkıstık over luyum femera kullanıp arkadından pregnyl catlatma ignesi oldum bugun doktora gıttıgımde yumurtalıgım catlamıs %20 hamıle kalma ıhtımalın var dedı sızce bu dusuk bı rakam mı cevaplarınızı beklıyorum
hayır bnce iyi ümidini kaybetm cnmm

Merhaba kızlar,ben de aranıza yeni katılıyorum. Uzun zamandır ben de bebeğini bekleyenlerdenim.ama maalesef hala Rabbim nasip etmedi.bu ay umudum çok yüksek.hsg temiz çıktı tüplerim açık,göbekten iğne vuruldum sonrasında da yumurtalarım dr.istediği büyüklüğe ulaştı 19 mm.dün çatlatma iğnesi vuruldum ve cuma günü de aşılama yaptıracam. Daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum çünkü yaşım 37.bugün kasıklarımda ağrılar oluştu zannedersem yumurtalarım çatlıyor bu iyiye işaret. ALLAH hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.dualarınızı eksik etmeyin.gelişmelerden sizi haberdar ederim.sağlıkla kalın,umudunuzu yitirmeyin.

Merhaba kızlar,ben de aranıza yeni katılıyorum. Uzun zamandır ben de bebeğini bekleyenlerdenim.ama maalesef hala Rabbim nasip etmedi.bu ay umudum çok yüksek.hsg temiz çıktı tüplerim açık,göbekten iğne vuruldum sonrasında da yumurtalarım dr.istediği büyüklüğe ulaştı 19 mm.dün çatlatma iğnesi vuruldum ve cuma günü de aşılama yaptıracam. Daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum çünkü yaşım 37.bugün kasıklarımda ağrılar oluştu zannedersem yumurtalarım çatlıyor bu iyiye işaret. ALLAH hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.dualarınızı eksik etmeyin.gelişmelerden sizi haberdar ederim.sağlıkla kalın,umudunuzu yitirmeyin.
Mrhlar. Ben de yaştan yana dertliyim. Yaşım 33 ve 1 yıldır çocuğum olmuyor. Bu ay klomen kullandım ama dün hüsran oldu. Bsy sormak istiyorum. Doktorum reglin bitince gel hsg cekcez dedi. Tüpler aciksa aşılama yapcak sanırım. Aşılama süreci tm olarak nasıl oluyor. Ne zaman başlıyor süreç. Acı sancı vs oluyomu yapılırken :110:

merhaba arkadaslar ben ikinci cocuk icin catlatma ignesi oldum. igneden sonra hamile belirtileri cok fazlaydi ama maalesef 15. gun adet oldum dunya basima yikildi. ilk cocuguma cok kolay hamile kaldim ama bu zor olcak gibi. Allah isteyen herkese nasip etsin arattirmasin

Mrhlar. Ben de yaştan yana dertliyim. Yaşım 33 ve 1 yıldır çocuğum olmuyor. Bu ay klomen kullandım ama dün hüsran oldu. Bsy sormak istiyorum. Doktorum reglin bitince gel hsg cekcez dedi. Tüpler aciksa aşılama yapcak sanırım. Aşılama süreci tm olarak nasıl oluyor. Ne zaman başlıyor süreç. Acı sancı vs oluyomu yapılırken :110:
Merhaba canim ben iki kere aşılama oldum. Adetin üçüncü günü igneye basladim gonal f e. Yumurtalar gelisesiye kadar igneye devam ettim . Yumurtalar olgunlasinca çatlatma ignesi oldum. Doktor 36 saat sonra bize gün verdi o gun gittik esim sperm verdi. Bende 36. Saatte aşılama oldum ve iki asilamam da tuttu ama ikisi de düştü. Benim daha onceden de bir düşük vardi. Kimyasal gebelik hepsi. İnşallah seninkiler tutar ve saglikli hamilelik gecirirsin

Insahha
Merhaba canim ben iki kere aşılama oldum. Adetin üçüncü günü igneye basladim gonal f e. Yumurtalar gelisesiye kadar igneye devam ettim . Yumurtalar olgunlasinca çatlatma ignesi oldum. Doktor 36 saat sonra bize gün verdi o gun gittik esim sperm verdi. Bende 36. Saatte aşılama oldum ve iki asilamam da tuttu ama ikisi de düştü. Benim daha onceden de bir düşük vardi. Kimyasal gebelik hepsi. İnşallah seninkiler tutar ve saglikli hamilelik gecirirsin
Merhaba tatlım. Allah hepimizin gönlünce versin. Inşallah tez zaman da sanada bana da bizimle birlikte herkese hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin. Son durun ne peki. Napayı düşünüyorsun☺

Back