Kimse varmiiiAynı belirtilerin bende de vardı ki hala devam, gögüsler olsun kasıklar vs. olsun herşey aynı... senin gibi çatlatma iğnesinden zannediyordum, meğer hamileymişim. 9 gün olduysa kan testinde çıkacaktır bi yaptır istersen. Bence büyük ihtimal hamilesindir.
Canım 5 senelik konuyu hortlatmıssın :)Kimse varmiii
Ben de merak ettim... bekliyorum ignenin 15. Gunu brz agrim vsr adet gb. Ana cozemedim. Gelip giden bir agriiBu kişilerin yazilarini dikkatle okudum hala forumdaysalar merak ediyorum sonuç ne oldu aldilar mi kucaklarina bebeklerini, şimdi ben de istiyorum kismetse
hayır bnce iyi ümidini kaybetm cnmmMeraba aranıza yeni katılıyorum uzun zamandır takıp edıyorum 1 senedır cocuk ıstıyoruz ama olmuyor polıkıstık over luyum femera kullanıp arkadından pregnyl catlatma ignesi oldum bugun doktora gıttıgımde yumurtalıgım catlamıs %20 hamıle kalma ıhtımalın var dedı sızce bu dusuk bı rakam mı cevaplarınızı beklıyorum
Kimisi dusuk dıyo kafam cok karıstıhayır bnce iyi ümidini kaybetm cnmm
Mrhlar. Ben de yaştan yana dertliyim. Yaşım 33 ve 1 yıldır çocuğum olmuyor. Bu ay klomen kullandım ama dün hüsran oldu. Bsy sormak istiyorum. Doktorum reglin bitince gel hsg cekcez dedi. Tüpler aciksa aşılama yapcak sanırım. Aşılama süreci tm olarak nasıl oluyor. Ne zaman başlıyor süreç. Acı sancı vs oluyomu yapılırkenMerhaba kızlar,ben de aranıza yeni katılıyorum. Uzun zamandır ben de bebeğini bekleyenlerdenim.ama maalesef hala Rabbim nasip etmedi.bu ay umudum çok yüksek.hsg temiz çıktı tüplerim açık,göbekten iğne vuruldum sonrasında da yumurtalarım dr.istediği büyüklüğe ulaştı 19 mm.dün çatlatma iğnesi vuruldum ve cuma günü de aşılama yaptıracam. Daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum çünkü yaşım 37.bugün kasıklarımda ağrılar oluştu zannedersem yumurtalarım çatlıyor bu iyiye işaret. ALLAH hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.dualarınızı eksik etmeyin.gelişmelerden sizi haberdar ederim.sağlıkla kalın,umudunuzu yitirmeyin.
Merhaba canim ben iki kere aşılama oldum. Adetin üçüncü günü igneye basladim gonal f e. Yumurtalar gelisesiye kadar igneye devam ettim . Yumurtalar olgunlasinca çatlatma ignesi oldum. Doktor 36 saat sonra bize gün verdi o gun gittik esim sperm verdi. Bende 36. Saatte aşılama oldum ve iki asilamam da tuttu ama ikisi de düştü. Benim daha onceden de bir düşük vardi. Kimyasal gebelik hepsi. İnşallah seninkiler tutar ve saglikli hamilelik gecirirsinMrhlar. Ben de yaştan yana dertliyim. Yaşım 33 ve 1 yıldır çocuğum olmuyor. Bu ay klomen kullandım ama dün hüsran oldu. Bsy sormak istiyorum. Doktorum reglin bitince gel hsg cekcez dedi. Tüpler aciksa aşılama yapcak sanırım. Aşılama süreci tm olarak nasıl oluyor. Ne zaman başlıyor süreç. Acı sancı vs oluyomu yapılırken
Merhaba tatlım. Allah hepimizin gönlünce versin. Inşallah tez zaman da sanada bana da bizimle birlikte herkese hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin. Son durun ne peki. Napayı düşünüyorsun☺Merhaba canim ben iki kere aşılama oldum. Adetin üçüncü günü igneye basladim gonal f e. Yumurtalar gelisesiye kadar igneye devam ettim . Yumurtalar olgunlasinca çatlatma ignesi oldum. Doktor 36 saat sonra bize gün verdi o gun gittik esim sperm verdi. Bende 36. Saatte aşılama oldum ve iki asilamam da tuttu ama ikisi de düştü. Benim daha onceden de bir düşük vardi. Kimyasal gebelik hepsi. İnşallah seninkiler tutar ve saglikli hamilelik gecirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?