Hadi hayırlısı ben daha hiç yapmadım 12.gün ve 14. Günü bekliyorum çarşamba yaparım inşallahMerhaba canım yarın sabah Allah izin verirse kan tahlili vereceğim. Sende nasıl durumlar
Şuan kaçtaydın canım. Zaman geçiyor mu :)Hadi hayırlısı ben daha hiç yapmadım 12.gün ve 14. Günü bekliyorum çarşamba yaparım inşallah
10 dahaŞuan kaçtaydın canım. Zaman geçiyor mu :)
Ayy yapsan mı acaba yarından itibaren başlasan :)10 dahavalla geçmiyo ama yapmaktan da korkuyorum negatif göreceğim diye şuan böle belli olmayınca daha iyi sanki diyorum en azından umut var gibi
Valla canım az önce temizlik yapıyordum kasıgıma bir ağrı girdi yarıda bıraktım yattım acaba belirti mi diyorum yapmamak için zor tutuyorum kendimiAyy yapsan mı acaba yarından itibaren başlasan :)
Bende yok canım sende ?Kızlar bi gelişme yokmu
Kasıkta batmalar belirti diye okumuştum. Benimde göğüslerim hassasValla canım az önce temizlik yapıyordum kasıgıma bir ağrı girdi yarıda bıraktım yattım acaba belirti mi diyorum yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Yok canım beklemedeyiz sende durumlar nasılKızlar bi gelişme yokmu
ya inşallah hepsi belirtidir bizim içinKasıkta batmalar belirti diye okumuştum. Benimde göğüslerim hassas
İnşallah yaa . Hamile olursak aynı dönemde oluyoruz Allah izin verirseya inşallah hepsi belirtidir bizim için
Aynen İnşallah beraber takip ederiz gebeliğimiziİnşallah yaa . Hamile olursak aynı dönemde oluyoruz Allah izin verirse
İnşallah canım hayali bile güzelAynen İnşallah beraber takip ederiz gebeliğimizi
Eşim dayanamayıp test almış yapmalı mıyım bugün diye düşünürümİnşallah canım hayali bile güzel
Yap bence iğnenin etkisi geçmiş mi takip ederdinEşim dayanamayıp test almış yapmalı mıyım bugün diye düşünürüm
Yapayım az sonra da tek çıkarsa etkisi geçmiş demek dimi ? Kan testi vermeye gideyim acile sonrasındaYap bence iğnenin etkisi geçmiş mi takip ederdin
Yap bence iğnenin etkisi geçmiş mi takip ederdin
Evet etki gitmiş şimdş pozitif olmasını beklicez sabah ilk idrarla yapmaya çalış ama hadi bakalım benimde 10.günüm negatifti
13.gün ve 15.gün ya da direk 15.gün kan tahlili verebilirsinYapayım az sonra da tek çıkarsa etkisi geçmiş demek dimi ? Kan testi vermeye gideyim acile sonrasında