Bğyük ihtimalle doktorunuz klomen tedavisi verir7 Aydır deniyoruz ilk gebeliğim ilk aydan oldu ama üzerinden 8 yıl geçti şimdi her ay deniyoruz ama olmuyor ve ben yumurtamın çatlamadığını düşünüyorum çünkü benim hiç akıntım olmuyor ve 4 5 ay önce doktora gittiğimde yumurtan 20mm çatlamak üzere gebelik oluşabilir deneyin demişti doktor ve ben 2 gün ssonra olmam gereken zamanda regl olmuştum
merhaba benim bugün ovitrelle vurulmamım 10.günü dün ve bugün sürekli adet olacakmış gibi hissediyorum yoğun bel, kasık ağrısı var bu durumu yaşayan var mı? yine mi çocuk olmadımerhaba..1 buçuk yıllık evliyim.1 yıl geçtikten sonra çatlama iğnesi ovitrelle denedim sonuç negatifti sonrasında eşimde varikösel olduğunu öğrendik 3 ay önce ameliyat oldu.doktor bende sorun olmadığını söyledi eşim sperm artırıcı ilaç kullanıyor 2 aydır bende aminoasit kullanıyorum.1 haziranda tekrar çatlama iğnesi kullandık ilişki saatlerine özen gösterdik şuan 7.günüm ve inanılmaz bir bel ağrısı var kalçama bacaklarıma kadar ilerliyor ve ara ara kasıklarıma giren bir ağrı eşlik ediyor.ilk çatlama iğnesinde böyle olmamıştı acaba tuttuğunun göstergesi mi bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
Canım merhaba bugün 12.gün inan ki bütün belirtileri yaşadım adet olacakmış hissi şuan bile var 10.günde kasık ağrısından duramadım öncesi bel ağrısı sık idrar ama 10.günden beri test yapıyorum tek çizgi gölge bile yok yani o derece burdan döner mi bilmiyorum sanmıyorum da …demem o ki inan umudum bitti sana da vardır yoktur diyemeyeceğim testlerle takip et diyeceğim ama beklemek sanırım daha iyi en azından hergün umut besleyip negatif görmezsin..ama umarım senin vardır pozitifleri görmen dileği ilemerhaba benim bugün ovitrelle vurulmamım 10.günü dün ve bugün sürekli adet olacakmış gibi hissediyorum yoğun bel, kasık ağrısı var bu durumu yaşayan var mı? yine mi çocuk olmadı
üzdüCanım merhaba bugün 12.gün inan ki bütün belirtileri yaşadım adet olacakmış hissi şuan bile var 10.günde kasık ağrısından duramadım öncesi bel ağrısı sık idrar ama 10.günden beri test yapıyorum tek çizgi gölge bile yok yani o derece burdan döner mi bilmiyorum sanmıyorum da …demem o ki inan umudum bitti sana da vardır yoktur diyemeyeceğim testlerle takip et diyeceğim ama beklemek sanırım daha iyi en azından hergün umut besleyip negatif görmezsin..ama umarım senin vardır pozitifleri görmen dileği ile
12.gün hala net bir şekilde negatifBende bel ağrısı ve haldizlikten bittim umudunuzu kaybetmeyin daha erken
Naptınız?Kızlar merhaba benim iğnenin 11.günü henüz test yapmadım ilk çatlatma iğnesi olduğumda çok belirti yaşadım ama bu sefer öyle olmadı sadece yaklaşık 4 gündür yoğun şekilde beyaz akıntım var kremsi gibi ama aşırı bi akıntı sizce neden benm gibi bu durumu yaşayan var mı ?
Maalesef hastalandımNaptınız?