- 18 Eylül 2021
- 6
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi Sananeneysene
-
İğne vurulali 11 gün olmuş öyle değil mi çoğu arkadaş 12 13 günde hamile olduğunu öğrenirken doktor bu kadar zmaanda nasıl hamile olmadiginiza karar verdi anlamadım bence bekleyin iki gün sonra tekrar kan verip ikiye katlayıp katlamadigina bakın hamile olabilirsiniz bende 10 Eylül'de iğne oldum hala beklemedeyimMerhaba ayın 8'inde çatlama iğnesi oldum doktorun dediklerini de yaptık. Aşırı bel ve kasık ağrısı yaşadım doktora gittik normal dedi sorum şu aslında bugun beta hcg 9.5 çıktı doktor gebelık yok dedi adetım 2 gün geçti göğüs uçlarım çok acıyor akıntım da var koku ya karşı hassasiyetim oluştu doktor hap verıcektı 1 hafta beklemek istedim sizce hamıle olabılır mıyım 4 yıldır bebek istiyoruz
Bende anlamadım odasına girdim kağıdı göstermem ve çıkmam 2 dk oldu gibi bişi bende güvenemedim pek beklemek istedim polistik over kisti var bende o yüzden mi dedi dye düşündüm inş.yükselir değer teşekkür ederim yorumunuz içinİğne vurulali 11 gün olmuş öyle değil mi çoğu arkadaş 12 13 günde hamile olduğunu öğrenirken doktor bu kadar zmaanda nasıl hamile olmadiginiza karar verdi anlamadım bence bekleyin iki gün sonra tekrar kan verip ikiye katlayıp katlamadigina bakın hamile olabilirsiniz bende 10 Eylül'de iğne oldum hala beklemedeyim
Hım gecen ay ki döneme göre hesapladım ben bilmediğim için gecen ay ağustos 16 da adet olmuştum tamam pazartesi tekrar baktırırm canımCanım ayın 8 inde iğne olduysa 9 undan itibaren 14 gün saydığında 22 Eylül adet tarihin oluyor senin nasıl 2 gün geçti adetin ben anlamadım. Sen pzt tekrar beta baktır.
Ben de 9 unda iğne oldum daha iğne etkimiz geçmemiş olabilir. Doktorun çok güven vermedi bana. Bir önceki adete göre değil bu ayki yumurtlamaya göre yeni adet tarihin belli olur ayrıca
Canım ayın 8 inde iğne olduysa 9 undan itibaren 14 gün saydığında 22 Eylül adet tarihin oluyor senin nasıl 2 gün geçti adetin ben anlamadım. Sen pzt tekrar beta baktır.
Ben de 9 unda iğne oldum daha iğne etkimiz geçmemiş olabilir. Doktorun çok güven vermedi bana. Bir önceki adete göre değil bu ayki yumurtlamaya göre yeni adet tarihin belli olur ayrıca
Doktorun dediğine bakmayın geç döllenme falan olabilir. Bekleyim bence ama hame olsanız da beta 9ken bulantı falan olmaz. Benm çok bulantı vardı o bile 5.hafta 5500ken başladıMerhaba ayın 8'inde çatlama iğnesi oldum doktorun dediklerini de yaptık. Aşırı bel ve kasık ağrısı yaşadım doktora gittik normal dedi sorum şu aslında bugun beta hcg 9.5 çıktı doktor gebelık yok dedi adetım 2 gün geçti göğüs uçlarım çok acıyor akıntım da var koku ya karşı hassasiyetim oluştu doktor hap verıcektı 1 hafta beklemek istedim sizce hamıle olabılır mıyım 4 yıldır bebek istiyoruz
Bende 13ünde iğne oldum. 28inde test yapıcam, siz testi ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz?Canım ayın 8 inde iğne olduysa 9 undan itibaren 14 gün saydığında 22 Eylül adet tarihin oluyor senin nasıl 2 gün geçti adetin ben anlamadım. Sen pzt tekrar beta baktır.
Canım sonucun nedir merak ettimAnladım beklıyecem 25 ıne kadar inş. Güzel haberler alabılırz bu sefer
Canım yaotin mi testBende 13ünde iğne oldum. 28inde test yapıcam, siz testi ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz?
Evet canım hamileyim 5 haftalıkCanım yaotin mi test
Tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallahEvet canım hamileyim 5 haftalık
Ben bu ay kendimi pek dinlemedim. Testide önden yapmıcağıma söz verdim çünkü her ay hüsranla sonuçlanıyordu. Adetim 3 gün geçti öyle yaptım. Belirti olarak ara ara kasık ağrım oldu. Bir de iştah açıklığım vardı sürekli abur cubur yeme ihtiyacı doğuyoduTebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallahnasıl öğrendin belirtin var mıydı benim bugün 13.gun dün negatifti testim öncesi hep pozitifti yapmaya korkuyorum 10.günden beri kasık ağrım var sizce döner mi
Sonucum negatif maalesef bu ay adet olduktan sonra gel dedi doktor bakalım adeti bekliyorumCanım sonucun nedir merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?