catlama ignesi ıle tek seferde hamıle kalan var mı

kızlar hamıleyım:ecrin_bebek:yanı bebıs gelıyor kan testtım 15,10 cıktı

aaaaaaa inanmıyorum çok sevindim yaaa :teytey: :teytey: ben demiştim ama hayırlı olsun canım benim maşallah diyelim nazar değmesin :dance: delikafadulden

amin amin canım benim ben bu çatlatma iğnesinden hiç umutlu değildim ama sen umutlandırdın şimdi beni darısı başımaa

kızlar hamıleyım:ecrin_bebek:yanı bebıs gelıyor kan testtım 15,10 cıktı

ayyyyyyyyy çok sevindim canım valla kendim olmuş gibi sevindim , Allah kucagına almanıda nasip etsin canımcım. Kendine çok dikkat et darısı bizim başımıza:Saruboceq:

cotanak!! nerelerdesin? nasıl gidiyor hamilelik? alışabildin mi? :CüvCüv: bence hala şoktasın..

hadi darısı başımıza. bugün doktora gidiyorum yumurta kontrolü yapılacak. benim için dua edin. inşallah gelişmiştir yumurtalarım bilmiyorumkismile

bende geçen ay klomen kullandım ve çatlama iğnesi yaptırdım ama içime doğmuştu hamile kalmayacağım ve kalmadım da:sinifsinif:hihoyyyt:
bu ay yine devam birde üstüne mide bulantısı şişkinlik cabası iğneden sonra ki bel ağrısı aman rabbim hayırlıysa nasip etsin...

inşallah hürremcim hayırlı haberlerle gelirsin inş

valla canım hayırlı mı değil mi ben anlamadım
geçen ay günde bir kez kullandım klomeni 21 mm yumurtam olmuştu
bu ay günde iki kullandım 19mm olmuş anlamadım gitti
doktor bu da yeterli diyor ama ben hayal kırıklığına uğradım ama yine de çatlatma iğnesi vuruldu hem de bu defa karnımdan vurdu Allahtan hemşirenin eli hafifmiş de canım yanmadı ama içim bi tuhaf oldu yaa sempatiksalakcinni

canım valla cotanak28 de öle diyodu ağrılar falan şimdi hamile inşallah sen de hamile kalırsın senin yumurtan ne kadar olmuştu? günde bir mi kullandın klomeni?

canım sımdı okudum yazını ıyıyım bu gun doktora gıttım gebelık var ama bebısı goremedık haftaya cagırdı tekrar doktor sen catlama ıgnesını olmussun canım ınsallah hayırlısı ıle gelır kucuk topikinnn :ecrin_bebek:

sağol canım inşallah çok umutlu değilim ama bilmiyorumkismile hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…