catlama ignesi ıle tek seferde hamıle kalan var mı

canım ya ben 22,nde adet oldum hamile değilmişim yani , bende şaştım çünkü ne zaman korunmasam direk hamile kalmıştım diger ikisinde bunda neden böyle oldu anlayamadım birde hep sanıcısız olurdu agrı nedir bilmezdim ilkkez bu sefer agrılı oldu adetim, hayırlısı diyelim .

çotanak canım senin adınada çok sevindim böyle şeyleri duymak çok iyi geliyor bizlere. artık benimkide önümüzdeki aya kaldı

canım uzme kendını olur allahın ıznıyle benımde adetıme ıkı gun kaldı ama bılmıyorum kan testtınde cıkar mı onuda bılmıyorum ne yapacagımı sasırdım beklemek cok zorbilmiyorumkismile

canım uzme kendını olur allahın ıznıyle benımde adetıme ıkı gun kaldı ama bılmıyorum kan testtınde cıkar mı onuda bılmıyorum ne yapacagımı sasırdım beklemek cok zorbilmiyorumkismile

seni çok iyi anlıyorum canım , bekle bence birkaç gündaha sonrasında zaten kendi belli olur. inşallah güzel bir haber verirsin burdan canım bizlerede umut olur:Saruboceq:

canım benim biliyorum söylemek kolay ama sabırlı ol. en doğru sonucu adet tarihin geçince alırsın. biz de senden güzel haberi duymak için sabırsızlanıyoruz ama biraz daha bekleyelim. çok az kaldı olumunekankayizsmile

kızlar dun yanı adetıme ıkı gun kala kan tahlılı yaptırdım sonuc 4.73 cıktı ya bılmıyorum ama supelıymıs 2 3 sonra bır daha yaptır dedıler sızce nasıl

kızlar dun yanı adetıme ıkı gun kala kan tahlılı yaptırdım sonuc 4.73 cıktı ya bılmıyorum ama supelıymıs 2 3 sonra bır daha yaptır dedıler sızce nasıl

ben de hiç anlamam ki canım yaa.. adet belirtilerin var mı? gerçi hamile olsan da adet belirtisi olabiliyor ama.. neyse en güzeli bekleyip görmek galiba opuyorumnanaktan

canım kasıklarım belım bu gun cok sıddetlı agrıyor eyer yarın adet olmazsam cuma gunu tekrar yaptıracam bırde cok beyaz akıntım var

hayırlısı olsun canım benim. ben de pazartesi doktora gidicem çatlatma iğnesi yapılacak. sana sabırlı ol diyorum ama ben şimdiden sabırsızlanıyorum

canım sabretmek cok zor ya sankı gunler durdu gecmıyor canı ya hakkında hayırlısı olsun bırde bırsey sorucam ben daha oncekı aylarda adet olurken hıc beyaz akıntı gelmezdı acaba bu da gebelıgın belırtılerın den olur mu

ben öyle biliyorum canım. daha önce hamilelik belirtilerinde okumuştum yoğun akıntı diye. belki seninki de işarettir hayırlısıyla. rabbim gönlüne göre versin :Saruboceq:

valla benmişim gibi çok heyecanlandım canım inşallah Allahıma hamilesindir :)
hadi bakalım 3 güne falan belli olur canımcım verde güzel bir haber neşelenelim.

valla benmişim gibi çok heyecanlandım canım inşallah Allahıma hamilesindir :)
hadi bakalım 3 güne falan belli olur canımcım verde güzel bir haber neşelenelim.

canım cok tesekkur ederım ne olur dua edın de bu gun adet olmuyayım allahım hepımızın yuzunu guldursun:Saruboceq:

canım cok tesekkur ederım ne olur dua edın de bu gun adet olmuyayım allahım hepımızın yuzunu guldursun:Saruboceq:

inşallah güzel haberini alırız hayatım ama adet olursan da çok üzülme kısmet. her şey de mutlaka bir hayır vardır. adet olman da dünyanın sonu değil önümüzdeki ay yeniden denersin. canın sağolsun.

ama benim içimden bir ses hamile olduğunu söylüyor. inşallah yanılmam.

arkadasım allah razı olsun ınsallah ıcındekı ses dogru soyluyordur evet adet olursamda hıc uzulmuyecegım kendıme soz verdım bu ay olmazsa onumuzdekı aylarda olur

hepimizden razı olsun canım. inşallah adet olmamışsındır. dualarımız seninle :Saruboceq:

ya arkadaşlar bu klomen adlı iğne yumurtayımı çatlatıyor yumurtlama olmayınca verilen bir ilaç sanırım bende tedavi görüyorum dr yumurtlama takibi yaptı ve yumurtlama oluyor dedi ama çatlıyor falan öyle bişey demedi acaba banada verirmi sizde yumurtlama oluyorda çatlamamı olmuyor yoksa yumurtlmadamı olmuyor beni bi aydınlatırmısınız kimlere niçin öneriliyor.

canım benim de yumurtam oluyo ve çatlıyo ama işi şansa bırakmamak için kullandırıyor doktorum. tabi yumurta problemi olanlar da kullanıyor. çatlatma iğnesini de yumurta çatlamayıp kist olmasın diye yapıyorlar.

teşekkür ederim canım sanırım bundan sonra banada bu gözüküyor hsg çektircem daha ondan sonra başlarlar herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…