canım ya ben 22,nde adet oldum hamile değilmişim yani , bende şaştım çünkü ne zaman korunmasam direk hamile kalmıştım diger ikisinde bunda neden böyle oldu anlayamadım birde hep sanıcısız olurdu agrı nedir bilmezdim ilkkez bu sefer agrılı oldu adetim, hayırlısı diyelim .
çotanak canım senin adınada çok sevindim böyle şeyleri duymak çok iyi geliyor bizlere. artık benimkide önümüzdeki aya kaldı
canım uzme kendını olur allahın ıznıyle benımde adetıme ıkı gun kaldı ama bılmıyorum kan testtınde cıkar mı onuda bılmıyorum ne yapacagımı sasırdım beklemek cok zorbilmiyorumkismile
canım uzme kendını olur allahın ıznıyle benımde adetıme ıkı gun kaldı ama bılmıyorum kan testtınde cıkar mı onuda bılmıyorum ne yapacagımı sasırdım beklemek cok zorbilmiyorumkismile
kızlar dun yanı adetıme ıkı gun kala kan tahlılı yaptırdım sonuc 4.73 cıktı ya bılmıyorum ama supelıymıs 2 3 sonra bır daha yaptır dedıler sızce nasıl
canım sabretmek cok zor ya sankı gunler durdu gecmıyor canı ya hakkında hayırlısı olsun bırde bırsey sorucam ben daha oncekı aylarda adet olurken hıc beyaz akıntı gelmezdı acaba bu da gebelıgın belırtılerın den olur mu
valla benmişim gibi çok heyecanlandım canım inşallah Allahıma hamilesindir :)
hadi bakalım 3 güne falan belli olur canımcım verde güzel bir haber neşelenelim.
canım cok tesekkur ederım ne olur dua edın de bu gun adet olmuyayım allahım hepımızın yuzunu guldursun:Saruboceq:
ya arkadaşlar bu klomen adlı iğne yumurtayımı çatlatıyor yumurtlama olmayınca verilen bir ilaç sanırım bende tedavi görüyorum dr yumurtlama takibi yaptı ve yumurtlama oluyor dedi ama çatlıyor falan öyle bişey demedi acaba banada verirmi sizde yumurtlama oluyorda çatlamamı olmuyor yoksa yumurtlmadamı olmuyor beni bi aydınlatırmısınız kimlere niçin öneriliyor.
canım benim de yumurtam oluyo ve çatlıyo ama işi şansa bırakmamak için kullandırıyor doktorum. tabi yumurta problemi olanlar da kullanıyor. çatlatma iğnesini de yumurta çatlamayıp kist olmasın diye yapıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?