• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

catlama ignesi ıle tek seferde hamıle kalan var mı

pıtırcıkk canımm peki ablanda sorun varmıydı yada eşinde ilkinde kaldıyaaa
biraz bahsedermisin bende ilkkez olcam çok heycanlanıyorum

Kızlaaarr!! Doktordan geliyorum kistten kurtulmuşum Allaha şükürler olsun!! :teytey: Bugün tekrar klomene başlıyorum. Pregnyl piyasada yok diye overtille verdi iğneyi. Nedense çok umutluyum. İnşallah hepimiz için güzel günler yaklaşmıştır. :dance: hihoyyyt

canım cok sevındım senın adına doktorum da bana bu overrtılle verdı bende o ıgneyı yaptırdım canım hakkında hayırlısı olsun ınsallah ikizlerın ücüzlerın olsun:ecrin_bebek:

valla aynı durumdayım kendimi dinliyorum sürekli , hani insan diyorki var yada yok bileyim hiç olmazsa, offffffffff offffffffff ne zormuş beklemek. çalışıyorum ben ama işyerindeki işlerbile beni oyalayamıyor kuzenim geldi az önce 4 saat unutmuşum hamileligi :roflol:

hafta sonu bari gezmeye falanmı gitsem diyorum kalabalık olunca muhabbet arası zaman geçiyor:)

benimde hafif hafif kasık agrılarım devam ediyor, hiç böyle olmazdı adet oldugumu bile anlamazdım ben inşallah hayra alamettir vurdugumuz ignenin bir yan etkisi falan değildir canım. dedigin gibi gelsin artık pıtırcıklar:emir_bebek::emir_bebek:

canım ya senınle aynı seylerı yasıyoruz ınsallah bu ay sevıncten havalara ucacazhihoyyyt

kızlar ama benim ablam çatlama iğnesi ile hamile kaldı ilk seferde hemde şuanda 5 aylık hamile kızı olcak inş umudunuzu sakın ama sakın yitirmeyinnn ne olur bu işte en önemli şey moralll lütfen unutmayınnnn

canım allah razı olsun ablanada allah tamamını getırmeyı nasıp etsın ınsallah bır avazda kurtarsın darısıda bızım basımıza olsun:ecrin_bebek:

kızlar çok üzgünüm , dün çok kasıklarım agrıyordu daha bir hafta var adet olmama ama dün akşam bir damla kanamam geldi bugunde sabah baktım adetimin ilk günü gibi akıntıyla karışık geldi heralde bugun adet olcam ben:(

umarım sizler bu ay hamile kalırsınız arkadaşlar

kızlar çok üzgünüm , dün çok kasıklarım agrıyordu daha bir hafta var adet olmama ama dün akşam bir damla kanamam geldi bugunde sabah baktım adetimin ilk günü gibi akıntıyla karışık geldi heralde bugun adet olcam ben:(

canım üzülme belki düşündüğün gibi değildirr
bak bi hafta var diyorsunn başka bişi olabilir yerleşme kanaması felan diyolar biraz daha bekle umudunu kaybetme olmadıysa bile üzülme herşeyin hayırlısı

canım ne olur üzülme allahtan ümit kesilmez hem ne demiştik asla pes etmek yok bu ay olmazsa bırdahakıne

canım ne olur üzülme allahtan ümit kesilmez hem ne demiştik asla pes etmek yok bu ay olmazsa bırdahakıne

haklısın arkadaşım çok sagol destegin için, artık önümüzdeki aya bakacagız canım, kasık agrılarım geçti tamamen biraz belim agrıyor o kadar, daha adetimde tam olarak başlamadı kahverengi şekilde geliyor şimdi yarın başlar büyük ihtimal.

hadi sen bana güzel bir haber verde biraz moralim yerine gelsin canım:1hug:

haklısın arkadaşım çok sagol destegin için, artık önümüzdeki aya bakacagız canım, kasık agrılarım geçti tamamen biraz belim agrıyor o kadar, daha adetimde tam olarak başlamadı kahverengi şekilde geliyor şimdi yarın başlar büyük ihtimal.

hadi sen bana güzel bir haber verde biraz moralim yerine gelsin canım:1hug:

canım ne desem bılmıyorum ama üzülme birtanam rabbım ne hayırlısı ıse onu versın sana he bu arada benım igneyı yaptırdıgım gunun uzerınden 9 gun gectı dayanamayıp bır test yaptım ve ıkıncı sılık ama gozle gorunnur derecede bellı oluyor ama bılmıyorum ne anlama gelıyor hakkımda hayırlısı olsun:Saruboceq:

canım ne desem bılmıyorum ama üzülme birtanam rabbım ne hayırlısı ıse onu versın sana he bu arada benım igneyı yaptırdıgım gunun uzerınden 9 gun gectı dayanamayıp bır test yaptım ve ıkıncı sılık ama gozle gorunnur derecede bellı oluyor ama bılmıyorum ne anlama gelıyor hakkımda hayırlısı olsun:Saruboceq:

bak bu sevindirici bir haber canım , sevindim buna :nazar: nazar degmesin inşallah

pazartesi günü bir daha test yap sonucunu burdan hafta sonu giremem nete ben , ama pazettesiye güzel haberlerini bekliyorum canım

iyi tatiller

gözünaydın canım inşallah tutmuşturr
ilk aşılamanmı bu senin

bak bu sevindirici bir haber canım , sevindim buna :nazar: nazar degmesin inşallah

pazartesi günü bir daha test yap sonucunu burdan hafta sonu giremem nete ben , ama pazettesiye güzel haberlerini bekliyorum canım

iyi tatiller

tamam bırtanem pazartesı gorusuruz hayırlısı ne ıse o olsun:Saruboceq:

canım cok sevındım senın adına doktorum da bana bu overrtılle verdı bende o ıgneyı yaptırdım canım hakkında hayırlısı olsun ınsallah ikizlerın ücüzlerın olsun:ecrin_bebek:

canım çok teşekkürler inşallah hakkımızda hayırlısı olur.
bu arada silik çizgi çıktı demişsin çok sevindim inan. İnşallah bir dahaki testte kocaman iki çizgin olur a.s

canım çok teşekkürler inşallah hakkımızda hayırlısı olur.
bu arada silik çizgi çıktı demişsin çok sevindim inan. İnşallah bir dahaki testte kocaman iki çizgin olur a.s

canım tesekkür ederim guzel sözlerin icin ınsallah o cızgıler belırlı olur artık :Saruboceq:

slm arkadaşlar bende çatlatma iğnesi ile ilk ay hamile kalanlardanım.4 aylık olduk artık.allah hepinize hayırlısını nasip etsin.iğneden sonra şişkinlik,ağrı olabiliyo telaşlanmayın.bu arada çotanak28 tebrik ederim ikinci çizgi silik bile olsa büyük ihtimalle hamilesindir bende de çok silik çıkmıştı.herşey gönlünüzce olur inş.

slm arkadaşlar bende çatlatma iğnesi ile ilk ay hamile kalanlardanım.4 aylık olduk artık.allah hepinize hayırlısını nasip etsin.iğneden sonra şişkinlik,ağrı olabiliyo telaşlanmayın.bu arada çotanak28 tebrik ederim ikinci çizgi silik bile olsa büyük ihtimalle hamilesindir bende de çok silik çıkmıştı.herşey gönlünüzce olur inş.

Canım çok sağol desteğin için böyle klomenle hamile kalanları okudukça mutlu oluyorum moralim düzeliyor
Allah bebeğini sana bağışlasın, darısı başımıza :Saruboceq:

canım tesekkurler ınsallah senın dedıgın gıbı hamıleyımdır sana bırsey sormak ıstıyorum 13 ıgneyı oldum 14 ılıskı oldu ıgneden kac gun sonra tam bellı olur bırde ben testtı yaptıgımda ıgneden olduktan 8 gun gecmıstı tabı bıraz acele ettım herhalde sen kac gun sonra test yapmıstın ne olur benı bılgılendırbilmiyorumkismile

Back