kızlar hamıleyım:ecrin_bebek:yanı bebıs gelıyor kan testtım 15,10 cıktı
hayırlısı olsun canım allah sağlıkla büyümesini nasip etsin darısı başımıza.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı olsun canım allah sağlıkla büyümesini nasip etsin darısı başımıza.
aaaaaaa inanmıyorum çok sevindim yaaa :teytey: :teytey: ben demiştim ama hayırlı olsun canım benim maşallah diyelim nazar değmesin :dance: delikafadulden
ayyyyyyyyy çok sevindim canım valla kendim olmuş gibi sevindim , Allah kucagına almanıda nasip etsin canımcım. Kendine çok dikkat et darısı bizim başımıza:Saruboceq:
inşallah hürremcim hayırlı haberlerle gelirsin inş
bende geçen ay klomen kullandım ve çatlama iğnesi yaptırdım ama içime doğmuştu hamile kalmayacağım ve kalmadım da:sinifsinif:hihoyyyt:
bu ay yine devam birde üstüne mide bulantısı şişkinlik cabası iğneden sonra ki bel ağrısı aman rabbim hayırlıysa nasip etsin...
çotanak gözünaydın canımm allah tamamına erdirsinn inşallah darısı başımıza
ilk denemenmiiydii
cotanak!! nerelerdesin? nasıl gidiyor hamilelik? alışabildin mi? :CüvCüv: bence hala şoktasın..
hadi darısı başımıza. bugün doktora gidiyorum yumurta kontrolü yapılacak. benim için dua edin. inşallah gelişmiştir yumurtalarım bilmiyorumkismile
selam arkadaşım bende iğne oldum benimde kasıklarımda ağrı var bu iyimi bilmiyorum
canım sımdı okudum yazını ıyıyım bu gun doktora gıttım gebelık var ama bebısı goremedık haftaya cagırdı tekrar doktor sen catlama ıgnesını olmussun canım ınsallah hayırlısı ıle gelır kucuk topikinnn :ecrin_bebek:
sağol canım inşallah çok umutlu değilim ama bilmiyorumkismile hayırlısı
canım ne olur karamsar olma ınsallah bu ay olacak hayırlısı ne ıse o olsun canım ınsallah senınde hamıle haberını alırızda burdan bırlıkte kutlarız :Saruboceq: