Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba cok moralım bozuk ne yazık kı bebegımı kaybettım rabbım kımseye yasatmasın ınanın cok zor bırsey hamılelıyım düsukle sonuclandı mafoldumben
kızlar merhaba cok moralım bozuk ne yazık kı bebegımı kaybettım rabbım kımseye yasatmasın ınanın cok zor bırsey hamılelıyım düsukle sonuclandı mafoldumben
merhaba arkadaşlar..
yazılarınızı okudum..ben de serophene ve çatlatma iğne tedavisi uyguluyorum..3 yaşında bir kızım var biz ikincisi için uğraşıyoruz...kızıma çok rahat hamile kalmıştım..yaklaşık 5 ay önce tekrar hamileydim fakat dokuz haftalıkken bebek karnımda öldü..kalbi durdu ve kürtaj oldum..3 ay bekledik ve sonra çalışmalara başladık ama hala tık yok..benim hikayem de böyle...
cotanak28 senin durumun beni çok etkiledi..oh kızcağız hamile kalmış ne güzel diye sevinmişken ikinci haberin inan beni çok üzdü..geçmiş olsun canım..üzülme hayırlısı böyleymiş umudunu kırma ALLAH yine verir inşallah..
kızlar görüşürüz..
canım benim yaaa üzülme lütfen geçmiş olsunn
her hayırda bi şer her şerde bi hayır vardır unutmaa
:teselli:
çok geçmiş olsun canım , nasıl oldu adet olur gibi mi oldun çok erken bir hamilelikti seninki zaten çok ufaktı yanlış hatırlamıyorsam . üzelme bitanem yine olur , kafana takma sitres yapma en önemlisi birde çok erken test yapmayalım arkadaşlar çok üzülüyoruz sonra erken düşükler oluyor adetimiz sadece bir hafta geç gelmiş gibi oluyor yani. Allah yeniden verir canım. tekrardan çok geçmiş olsun canım
çotanak ilk aşılamanmıydı yoksa normalmi kalmıştın ben okumadım geçmişii
canım klomen ve catlama ıgnesı ıle olmustu ılk seferdı ama nasıp degılmıs daha oncede bu sekılde olupta cok dusuk yapanları okumustum ama gercekten cok kotu bırseymıs allah düsmanımada yasatmasın :Saruboceq:
canım merhaba..bozma moralini bundada vardır bi hayır..yalnız merak ettim senin çok yeniydi daha gebeliğin nasıl oldu düşük..
canım çok geçmiş olsun.benimde ilk bebegim karnımda öldü.ALLAH nasip eder gene.bundada vardır bir hayır.ben seni çok iyi anlıyorum aslında.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.mafoldumben