catlama ignesi ıle tek seferde hamıle kalan var mı

aminn inşallah Allah herkesin gönlüne göre verir bizi de en kısa zamanda çocuk sevinciyle buluşturur. Çok istiyorum bu duyguyu yaşamayı :gitme:

canım sag ve sol olmak üzere bırı 5.2cm dıyerı ıse 6 cm buyukluyundeydı sanırım kıstler boyle yazılıyor

anladım benim sadece solda 2.5 cm. bir ayda geçer diye düşünüyorum ama bakalım yarın kontrole gidicem belli olacak.

gecer canım hıc sıkma canını yarın doktordan gelınce bızede ver haber allah gonnune gore versın :Saruboceq:

amiinn çok teşekkürler sonucu yazarım yarın zaten böyle konuşup paylaşınca rahatlıyorum yoksa kafamda kurup duruyorum opuyorumnanaktan

evet canım bu sıte bızım ıcın cok ıyı oldu ınsan cok rahatlıyor bırseylerı anlatırken ınsallah yarın hayırlı haberlerle aramıza donersınkaydirigubbakcemile5

canım allah yardımcın olsun ınsallah rabbım gonnune gore verır :Saruboceq:

valla dedigin gibi arkadaşım sanki günler durdu geçmiyor

aynı durumdayız seninle bende ayın 28 ini bekliyorum adet olmazsam 3 gün sonra gidip test cihazı alcam artık kalbim güm güm ata ata testi yapacagım :)

inşallah burdan ogun ikimizde hamileyizzzzzzzzzzz diye bagırırızhihoyyyt

peki sende başka herhangi bir belirti varmı, ben artık kendimde farkında olmadan deli gibi belirti arıyorum iştahımda artış varmı yada kendimde herhangi bir değişiklik varmı gibisinden

peki sende başka herhangi bir belirti varmı, ben artık kendimde farkında olmadan deli gibi belirti arıyorum iştahımda artış varmı yada kendimde herhangi bir değişiklik varmı gibisinden

canım ya bende oyleyım valla paronayak oldum ya karnım belım kasıklarım hafıf hafıf agrıyor cok mu kendımı dınlıyorum acaba ama yeter ya bu kadar da olmazkı gelsınler artık su pıtırcıklarda kurtulalım:ecrin_bebek:

Kızlaaarr!! Doktordan geliyorum kistten kurtulmuşum Allaha şükürler olsun!! :teytey: Bugün tekrar klomene başlıyorum. Pregnyl piyasada yok diye overtille verdi iğneyi. Nedense çok umutluyum. İnşallah hepimiz için güzel günler yaklaşmıştır. :dance: hihoyyyt

valla aynı durumdayım kendimi dinliyorum sürekli , hani insan diyorki var yada yok bileyim hiç olmazsa, offffffffff offffffffff ne zormuş beklemek. çalışıyorum ben ama işyerindeki işlerbile beni oyalayamıyor kuzenim geldi az önce 4 saat unutmuşum hamileligi :roflol:

hafta sonu bari gezmeye falanmı gitsem diyorum kalabalık olunca muhabbet arası zaman geçiyor:)

benimde hafif hafif kasık agrılarım devam ediyor, hiç böyle olmazdı adet oldugumu bile anlamazdım ben inşallah hayra alamettir vurdugumuz ignenin bir yan etkisi falan değildir canım. dedigin gibi gelsin artık pıtırcıklar

hadi bakalım hayırlısı canım, çok sevindim iyileşmene :teytey:

şimdi sıra geldi bebişe:ecrin_bebek:

hadi bakalım hayırlısı canım, çok sevindim iyileşmene :teytey:

şimdi sıra geldi bebişe:ecrin_bebek:

Teşekkürler canım benim de içim açıldı. Kist üzerimde büyük bir yüktü, o yük kalktı. Klomenin de dozunu arttırdık. Günde iki tane içicem. Öncekinde bir tane içmiştim, bir yumurtam olmuştu. Şimdi çoğul gebelik riski varmış ama bence bir mahsuru yok, olmuşken ikiz de olsun kaydirigubbakcemile3

bende kolomen kullanmıştım gecen ay sonra çatlatma ignesi oldum ayın yedisinde beklemedeyim şimdi işte , canım o kadar çok heyecanlıyımki kasıklarımda agrı var ama nerdeyse iki haftadır var hafif hafif oluyor şimdi yukardaki linki okudum çok heyecanlandım acaba dedim içimden hamilemiyim gercekten :kedi:

olsun kız ikiz gebelik olsun yeterki saglıkla gelsinde bir kerede kurtulursun işte , hem hamilelik şansında artar canım işte bunlarda senin ikizler opuyorumnanaktan

ay yerim ben onları vallahi eskiden ikiz deyince ödüm patlardı şimdi hiç umrumda değil olmuşken ikisi bir olsun diyorum hatta
canım ben bir düşük yaptım geçen sene. o zaman hiçbir hamilelik belirtim yoktu. sadece kasıklarımda -özellikle de birden ayağa kalkınca- ağrılar, batmalar ve kasılmalar oluyordu hatta ben onları adet belirtisine yormuştum. sonradan anladım ki hamileymişim. ama maalesef :gitme:
inşallah senin kasık ağrıların da hamilelik belirtisidir. güzel haberlerinizi duymayı çok istiyorum. Allah dualarımızı en kısa zamanda kabul etsin :Saruboceq:

kızlar ama benim ablam çatlama iğnesi ile hamile kaldı ilk seferde hemde şuanda 5 aylık hamile kızı olcak inş umudunuzu sakın ama sakın yitirmeyinnn ne olur bu işte en önemli şey moralll lütfen unutmayınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…