İnşallah canım yaa bu arada senin kistlerin ne kadardı 5 ay yasmin kullandım demişsin
evett eşimde problemmm
amin ya inşallah ilk seferdee sonuç verir 2yıldır uraşıyorus bizde hiç korunmadığımız halde olmadı allah nasip etmedii
ameliyat olcaktı eşim ama doktorum aşılama yapalım deyince eşiminde işine geldi zaten korkuyor olmaya
çıktık bi yola allah sonumuzu hayır etsin
allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhh
canım sag ve sol olmak üzere bırı 5.2cm dıyerı ıse 6 cm buyukluyundeydı sanırım kıstler boyle yazılıyor
anladım benim sadece solda 2.5 cm. bir ayda geçer diye düşünüyorum ama bakalım yarın kontrole gidicem belli olacak.
gecer canım hıc sıkma canını yarın doktordan gelınce bızede ver haber allah gonnune gore versın :Saruboceq:
evett eşimde problemmm
amin ya inşallah ilk seferdee sonuç verir 2yıldır uraşıyorus bizde hiç korunmadığımız halde olmadı allah nasip etmedii
ameliyat olcaktı eşim ama doktorum aşılama yapalım deyince eşiminde işine geldi zaten korkuyor olmaya
çıktık bi yola allah sonumuzu hayır etsin
allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhh
amin canım amin hepimiz için hayırlısı olsun inşallahhcanım allah yardımcın olsun ınsallah rabbım gonnune gore verır :Saruboceq:
amin canım amin hepimiz için hayırlısı olsun inşallahh
rabbim aratmadan kısa zamanda verir tüm isteyenleree inş
canım merhaba sende olan sancılar agrılar bendede oluyor bende korku ıcınde adet mı olacam dıyorum allah ıkımızede o mutlu haberı bır an once aldırsın insallah beklemek cok zor gelıyor sankı gunler durdu gecmıyor 28 benım adet gunum doktorum bana eger 28 adet gormezsen 3 gun sonrası test yap dedı sana kac gun sonra dedı
peki sende başka herhangi bir belirti varmı, ben artık kendimde farkında olmadan deli gibi belirti arıyorum iştahımda artış varmı yada kendimde herhangi bir değişiklik varmı gibisinden
canım ya bende oyleyım valla paronayak oldum ya karnım belım kasıklarım hafıf hafıf agrıyor cok mu kendımı dınlıyorum acaba ama yeter ya bu kadar da olmazkı gelsınler artık su pıtırcıklarda kurtulalım:ecrin_bebek:
Kızlaaarr!! Doktordan geliyorum kistten kurtulmuşum Allaha şükürler olsun!! :teytey: Bugün tekrar klomene başlıyorum. Pregnyl piyasada yok diye overtille verdi iğneyi. Nedense çok umutluyum. İnşallah hepimiz için güzel günler yaklaşmıştır. :dance: hihoyyyt
hadi bakalım hayırlısı canım, çok sevindim iyileşmene :teytey:
şimdi sıra geldi bebişe:ecrin_bebek:
Teşekkürler canım benim de içim açıldı. Kist üzerimde büyük bir yüktü, o yük kalktı. Klomenin de dozunu arttırdık. Günde iki tane içicem. Öncekinde bir tane içmiştim, bir yumurtam olmuştu. Şimdi çoğul gebelik riski varmış ama bence bir mahsuru yok, olmuşken ikiz de olsun kaydirigubbakcemile3
bende kolomen kullanmıştım gecen ay sonra çatlatma ignesi oldum ayın yedisinde beklemedeyim şimdi işte , canım o kadar çok heyecanlıyımki kasıklarımda agrı var ama nerdeyse iki haftadır var hafif hafif oluyor şimdi yukardaki linki okudum çok heyecanlandım acaba dedim içimden hamilemiyim gercekten :kedi:
olsun kız ikiz gebelik olsun yeterki saglıkla gelsinde bir kerede kurtulursun işte , hem hamilelik şansında artar canımişte bunlarda senin ikizler opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?