merhabalar ilk ay klomen ardından da çatlama iğnesi yaptırdım ve ilk ay hamile kaldım şimdi çok tatlı bir kızım var Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip eder inşallah... Benim de hiç umudum yoktu ama oldu çok dua etmiştim sizde dualarınızı eksik etmeyin... Allah herkesin gönlüne göre versin..
canım henüz suan daha beklemedeyim ayın 28 buyuk gun ama bende sabahları bıraz gaz sancısı gıbı sancı bırde kasıklarımda agrı oluyor nedenını bılmıyorum ama umarım hayırlı bırseydır :Saruboceq:
merhabalar ilk ay klomen ardından da çatlama iğnesi yaptırdım ve ilk ay hamile kaldım şimdi çok tatlı bir kızım var Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip eder inşallah... Benim de hiç umudum yoktu ama oldu çok dua etmiştim sizde dualarınızı eksik etmeyin... Allah herkesin gönlüne göre versin..
bende ayın 28ini beklemedeyim,aynı şeyler bendede oluyor canım kasık agrıları ve hafif hafif sancılar oluyor sabahları ve gün içinde bazen. acaba adetmi olcam diyorum kendi kendime. İnşallah ikimizinkide hayra alamettir bir yerde okumuştum bebek rahme yerleştigi zaman böyle şikayetler olurmuş diye . Allah yüzümüze gülsün :Saruboceq:
canım henüz suan daha beklemedeyim ayın 28 buyuk gun ama bende sabahları bıraz gaz sancısı gıbı sancı bırde kasıklarımda agrı oluyor nedenını bılmıyorum ama umarım hayırlı bırseydır :Saruboceq:
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler verirsin bize. Dua edin benim kistim de bu ay erisin de ben de önümüzdeki ay klomene devam edeyim. :CüvCüv:
canım ıcını rahat tut dualarım senınle bendede cok buyuk kıstler vardı ama ılac tedevısıyle hepsının hakkından geldım allah hepımızın gonnune gore tatlı pıtırcıklar versın:ecrin_bebek:
Sağol canım inşallah böyle olur. İnşallah en kısa zamanda hamilelik maceralarımızı konuşuruz.
Amiiinnn
Canım sen rahim filmi çektirmiş miydin? Doktor bana bu ay da klomen deneyelim olmazsa öbür ay rahim filmi dedi ama ben bu ay çektirmeyi düşünüyorum. Önce korkuyordum ama çektirenler kendini kasmazsan hiç acımıyor deyince karar verdim. Boşa bir gün daha beklemek istemiyorum. Ne olacaksa bir an önce olsun istiyorum.
kızlar çatlatma iğnesi nasıl oluyorr aşılama gibi bişiymiii yanii ben bilmiyorum kusura bakmayınn
kimlere çatlatma iğnesi yapılırr süreci nasıl bir süreç
canım yok ben rahim fılmı çektirmedim kist tedavisi icin 5 ay yasmin adında bı ılac kullandım ondan sonrada kıstlerım gıttı tabı ve klomen verdı doktorum ondada yumurtalarım guzel olusmus filime gerek duymadı ben sana klomenı bı kullan derım
kızlar çatlatma iğnesi nasıl oluyorr aşılama gibi bişiymiii yanii ben bilmiyorum kusura bakmayınn
kimlere çatlatma iğnesi yapılırr süreci nasıl bir süreç
canım ben klomeni bir ay kullandım zaten sonraki ay kist çıkınca bırakmak zorunda kaldım bu ay kistten kurtulursam inşallah tekrar klomen kullanıcam ama aynı zamanda da rahim filmi düşünüyorum doktor bana tavsiye etti çünkü
hım benim yumurtam oluyordaaa çatlamıyor sanırsamm
ben iltihap problemi için gittim eşim varikosel var o yüzden olmıuyo bizim bebemizz
doktor aşılama yapalım dedi
bu ay tedaviye başlayacaz bana hiç çatlatma iğnesi felan sölmedi o yüzden sordum
o iğneyi doktormu yapıyorrr
tamam canım o zaman sana kıst yapmıs ınsallah bu sana ıyı gelırde hepbırlıkte hamişliyimizi kutlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?