catlama ignesi ıle tek seferde hamıle kalan var mı

cotanak28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
577
7
96
İstanbul
arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım klomen tedavısınden sonra doktorum catlama ıgnesı verdı acaba aranızda bu yöntemle hamıle kalan var mı yoksa bosuna mı heyecan yapıyorum bırde sabahları kalktıgımda ınanılmaz bı gaz sancısı gıbı agrım oluyor bu konuda bır bılgınız var mı ıgneden mı kaynaklanıyor

Canım valla umudunu kırmak istemem ama ben geçen ay klomenle çatlama iğnesi kullandım ama maalesef :1no2: üstüne üstlük bir de kist oldu bu ay onunla uğraşıyorum önümüzdeki ay yeniden klomen kullanıcam. Ama sitede ilk defada hamile kalanları okudum. ınşallah sen de hamilesindir :Saruboceq:

tesekkurler canım ya ınsallah allah gonnumuze gore verır allahım bızımde dualarımızı kabul etsın kı bebişlerimizi kucagımıza alalım

Amin amin. Artık sabır taşım çatlamak üzere inan ki. Ama Klomen kullanıp hamile kalanları okudukça umutlanıyorum. Kafamdan atayım hiç takmıyim diyorum ama olmuyor işte. Kendimi buralarda yazarken buluyorum işte yerimseniben ınşallah bir an önce hamile kalırız da psikolojimiz daha fazla bozulmaz.

canım sana katılıyorum ve bu ayın 28 iple cekıyorum ınsallah adet olmamda bende o mutlu haberı sızlerle paylasırım ınankı test elımde aglamaktan bıktım artık doktorum stres yapma dıyor ama bu mumkun müeyvahedigeldismile

merhaba canım bende bu ayın 7 sinde vuruldum çatlatma ignesini bende beklemedeyim , meraktan öldüm yani . benimde gaz sancıları gibi sancılarım olmuştu igneden olabilir o hatta ara ara kasıklarım agrıyor yine benim. seninde şimdi agrıyormu canım sen ne zaman vuruldun igneni bende ayın 28 ini bekliyorum sayılır 28-30 arası olmam lazımdı. BEklemekte zor ama şimdi hiçbir belirti yok daha .

canım iste aynı sorunlar bendede var ben ayın 13 de vurdurdum ıgneyı 28 beklıyorum ya nekadar zormus beklemek usandım valla allah hepımızın yardımcısı olsun

bende ayın 28 ini bekliyenlerdenim,3 aydır klomen ve çatlatma iğnesi vurunuyorum,ama tık yok,durmak yola devam diyorum ve pes etmiyorum:)))

selam arkadaşlar bende sizdenim bende klomen kullandım ve çatlatma iğnesi yaptım bende bekliyorum inşallah o mutlu haberi hep birlikte veririz.

cotanak28 ne oldu canım bir gelişme var mı? güzel haberler bekliyoruz senden..

cotanak28 ne oldu canım bir gelişme var mı? güzel haberler bekliyoruz senden..

canım henüz suan daha beklemedeyim ayın 28 buyuk gun ama bende sabahları bıraz gaz sancısı gıbı sancı bırde kasıklarımda agrı oluyor nedenını bılmıyorum ama umarım hayırlı bırseydır :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…