Merhabalar….bende pcos hastasıyım da 5 gün önce çatlatma iğnesi vurdum sizde sonuç nedirBende pcos var adet olmuyorum 22 yasindayim 9 kere bile olmamistir adetim 1 2 sene gelmedigini bilirim doktor demişti ama igne vurulduktan 16. 17.gun gelir gebelik yoksa demişti 22. Gun oldu tık yok
Merhaba kaç tane yumurta ile çatlatma iğnesi oldunuz? Ve neden doktora gitmiyorsunuz 28 gün cok değil miBugun 28. Günüm hala adet olmadim ve 22 ocakta kan Verdim negatif ti
Merhaba sonuclandı mı acebaBugun 28. Günüm hala adet olmadim ve 22 ocakta kan Verdim negatif ti
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba sizinle aynı durumdayımİğneden sonra 13. Gün yani bugün hiç belirti olmasa da kan verdim beta 3.6 çıktı. Bidahaki test için pazartesiyi bekleyeyim diyorum, siz kan sonucunu aldınız mı?
400 e kadar yükseldi ve adet oldum, kimyasal gebelikmiş.Merhaba sonucunuz ne oldu acaba sizinle aynı durumdayım
Nasıl yani iğnenin kaçıncı günüydü bayada yukselmisti400 e kadar yükseldi ve adet oldum, kimyasal gebelikmiş.
Yok yani gebelik oldu ama kimyasalmış, kısaca yanlış embriyo kendini adetle attıNasıl yani iğnenin kaçıncı günüydü bayada yukselmisti