- 9 Mart 2021
- 320
- 213
- 29
Benimde 15.günüm belirtilerim var ama inşallah regl değildirAmin inşallah pazartesi gününü beklicem artık kan tahlili yaptiricam ama ne belirti var ne bisey
Benimde 15.günüm belirtilerim var ama inşallah regl değildir
İnşallah gönlünce olur Rabbım sağlıklı evlat verirBenimde 15.günüm belirtilerim var ama inşallah regl değildir
Merhaba naptiniz varmi Bi gelişme sizdeBenimde 15.günüm belirtilerim var ama inşallah regl değildir
Merhaba sonucunuz ne oldu acabaİğneden sonra 13. Gün yani bugün hiç belirti olmasa da kan verdim beta 3.6 çıktı. Bidahaki test için pazartesiyi bekleyeyim diyorum, siz kan sonucunu aldınız mı?
Cumartesi kan testi 46 çıktı, yarın yine bakacağızMerhaba sonucunuz ne oldu acaba
Oyyyy maşallahCumartesi kan testi 46 çıktı, yarın yine bakacağız
Reglime birkaç gün var kasıklarım ağrıyor bazen sağ bazen sol bilmiyorum açıkçası.Merhaba naptiniz varmi Bi gelişme sizde
Hayırlısıyla isallah benim de normalde Her ay adetim aynı gününde olur bu sefer olmadım test yapmaktanda korkuyorum.catlatma ignesinjn de 18.gunu bugünReglime birkaç gün var kasıklarım ağrıyor bazen sağ bazen sol bilmiyorum açıkçası.
Emin olmak için regli bekliyorum dua ederseniz mutlu olurum
Çok teşekkür ederim amiin. Hiç belirtim yok aksine bi hamaratlık geldiOyyyy maşallahrabbim kucağınıza almayı nasip etsin belirtileriniz neler acaba
Maşallah diyelim ozman yine de kendini çok yormaÇok teşekkür ederim amiin. Hiç belirtim yok aksine bi hamaratlık geldi
Bende 18deyim normal reglime 3 gün var testten olumsuzu görmekten endişeliyim bekliyorum öyle bakalımHayırlısıyla isallah benim de normalde Her ay adetim aynı gününde olur bu sefer olmadım test yapmaktanda korkuyorum.catlatma ignesinjn de 18.gunu bugün
Canım napti varmi Bi gelişmeBende 22.gun kanama yok kan Verdim negatif
Benim maalesef bu ayda olmadı 21.günüm de adet oldum bu ay gitmicem hastaneye bakalım artık yoruldum sürekli negatif olmasından