• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlama iğnesi 13.gün negatif bakar mısınız

Kya sevval123

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2022
64
6
16
24
Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum sizlere 18 Ocak cumartesi günü çatlama iğnesi vuruldum pazar ve pazartesi günü ilişki önerdi sonrasında gün aşırı dedi doktorum ama biz 12. Ve 36. Saati değerlendirdikten sonra 1 hafta ilişki olmadı vurulduğum günü sayarsak bugün 13. gün iğne vurulduğumuz günü sayıyor muyuz bilmiyorum ama test yaptım resimdeki birincide gölge görünce 2. Yaptım ama negatif çıktı yarın tekrarlayacağım pozitife döner mi yoksa ümidimi kesmeli miyim

Eklentiler

• IMG_20250130_222152.jpg
    IMG_20250130_222152.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20250130_222137.jpg
    IMG_20250130_222137.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum sizlere 18 Ocak cumartesi günü çatlama iğnesi vuruldum pazar ve pazartesi günü ilişki önerdi sonrasında gün aşırı dedi doktorum yaptık vurulduğum günü sayarsak bugün 13. gün iğne vurulduğumuz günü sayıyor muyuz bilmiyorum ama test yaptım resimdeki birincide gölge görünce 2. Yaptım ama negatif çıktı yarın tekrarlayacağım pozitife döner mi yoksa ümidimi kesmeli miyim
Bence kan verin

Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum sizlere 18 Ocak cumartesi günü çatlama iğnesi vuruldum pazar ve pazartesi günü ilişki önerdi sonrasında gün aşırı dedi doktorum ama biz 12. Ve 36. Saati değerlendirdikten sonra 1 hafta ilişki olmadı vurulduğum günü sayarsak bugün 13. gün iğne vurulduğumuz günü sayıyor muyuz bilmiyorum ama test yaptım resimdeki birincide gölge görünce 2. Yaptım ama negatif çıktı yarın tekrarlayacağım pozitife döner mi yoksa ümidimi kesmeli miyim
Merhaba canım aynı gün iğne olmuşuz. Benimde 13. Güm göğüslerimde hassasiyet var gittim erken gebelik testi aldım negatif çıktı yarım kan vermeyi düşünüyorum

Merhaba canım aynı gün iğne olmuşuz. Benimde 13. Güm göğüslerimde hassasiyet var gittim erken gebelik testi aldım negatif çıktı yarım kan vermeyi düşünüyorum
Yaa benimde sol kasık ağrım vardı iğneden beri hatta 2 gün daha da siddetliydi 13. Gün oldu bugün erken gebelik yaptım negatif benimde aynı akıntı var mıydı sende

Bende göğüs hassasiyeti yok şimdilik normal regl 7 gün. Var senin kaç gün var senin adına sevindim belirtin olmuş

Back