Çatlaklar Çatlaklarrr ):

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Audrey_Hepburn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2008
62
16
Ben 16 yaşındayım kilo problemim yok aşırı kilo alıp verme gibi birşey de olmadı ama kalçamda çatlaklar var nedenini anlayamadım senağlama ve gittikçe yayılmasından korkuyorum sizce engelleyebilmek için yapabileceğim birşey var mı ?

bndede var cnm bnde 16 yaşndayım gerçi sn 17olmşsndr=) hem bacaımın arkasnda hem belimin yanlarında hemde popomda =( ilerde geçmezse lazer mazer bişe yaptırırm artık

Kızlar genelde bu dönemde başlıyor zaten çatlaklar.Tam ergenlikte.
Benim kardeşim 14 yaşında oda çatlaklarının olduğunu yeni farketti.Ona kahve limonu anlattım 1 ay çok düzenli olmasada yaptı.Çıktıktan sonrada bebeyağı sürdü şuan gözle görülmeyecek kadar azaldı çatlakları.Sizde deneyin bence.Yoksa ilerde daha zor olur sizler için...

bnde hergün çatlaklarıma duşta soğuk su tutuorm çıkıncada asprinli nemlendirici sürüorm 3. gün oldu.. bakalım nolcak !

kesinlikle tecrübeme dayanarak kahve limon yap benimkiler cok uzun yillardir oldugu icin yavas yavas kayoluyolar ama seninkiler yeni ise ve yasin genc ise hemen yap gecer en azindan bende siliklesiyor bazilari bazilarida gecti sürekli düzenli kullan ve gececegine inan gecierler .

X