Çatlaklar Çatlaklarınıza Eşinizin / Erkek Arkadaşınızın Yorumları Neler?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Böyle çatlak hafif göbek gibi şeyleri erkeklere nazaran kadınlar fark ediyor.
Bence umursamaya bile lüzum yok. Onların vücudu kusursuz mu ki karşındakini o kadar incelesin?
ınsan yaradılışı bu, makine değil ki...
yasakkelime

sen sorun edersen o da eder.SEn sorun etmezsen ,bunun kendine olan güvenine zarar vermesine izin vermezsen dünyanın en çirkin cildine bile sahip olsan seni beğenir.
Beni sorarsan bekarken çok çatlağım vardı doğumdan sonra iyice arttı.Ama ben her daim çekici olduğuma inanıyorum.İnsanlara da bunu onaylamak düşüyor.Gerçekten bak.
Güzel olmak istiyorsan önce başını kaldırıp yürekten inanarak ben dünyanın en güzel kadınıyım diyeceksin..

Ben böle bişiyi hayatta yutmam...eger benim çatlak veya selülitlerim ile ilgili kötü olumsuz bir yorum yaparsaaaa bende onun kusurlarını sölerım....

erkekler kusursuz mu sanki......bende hemen onun en çok önem verdiği organı ile olumsuz bir yorum yaparım aklı basına gelir: ))))))

kadın olmak ne kadar zor bilmiyor tabi onlar....

saçımız cildimiz elimiz ayagımız kıçımız başımız her yerımız kusursuz olamaz heraldeee

ama onlar kel de olsa göbekli de olsa kıllı da olsa sorun yok ohh valla: )

sonuç olarak bana öle bişi dese asla altta kalmam söledıgıne pişman ederım size de tavsiye ederim: )

Son düzenleme:
Benim de çatlaklarım var ama ben bunu sorun etmiyorum çünkü gayet güzel fiziğim var, ilerde eşim de hatlarımla ilgilenmekten kendini alamaz ve çatlaklara sıra gelmez:roflol::kedi:

marmara fay hattı bea onlar her bebekte sarsıntrı olcek tabiki ilk bebekte az şiddette oldu ikincide bakalım neolur ilerki zamanlardaaa

hiçbir erkek çatlaktan ya da selülitten hoşlanmaz. sonuçta bunlar kusurdur. kötü görünüm yaratırlar bedenimizde. eğer sevgiliniz/eşiniz bu konuda kötü bir yorum yapmıyorsa size aşık olduğu ya da çok sevdiği içindir. bu durumda önemsemez bunu. ama normalde 2 çıplak kadını gösterin herhangi bir erkeğe.. biri çatlaksız olsun biri çatlaklı... tabiki çatlaksız olanı seçecektir. bu böyledir...

pöff!!! çok hoşsun pelena yaa. :roflol:

pöff!!! çok hoşsun pelena yaa. :roflol:

öyle ama..kendimizi kandırmanın manası yok. hiçbir erkek çıkıp ta çatlaklarımız için '' hayatımda gördüğüm en şahane çatlaklar bunlar, bayılıyorum çatlaklarına '' demez.

Seven insan herhaliyle sever canını sıkma hiç...hayat neler getirir neler zamanla o göbek yapar sende kırışıklıklar başlar..vs... Ama sevgi varsa bunlar bile insana güzel görünür ....benimde çok az var üst baldırımda ama eşim farketmemiştir bile ...bende takmam zaten kapak mankeni değiliz sonuçta ikimizde bunu bilerek evlendik dimi ama:) şimdi göbeğimde çatlak yok belki ama hamilelikte olmayacağınında garantisi yok eee ozaman bende şimdiden bunu takmaya başlim olurmu sence?kendine eziyet etme boşuna...

daha simdiden olmayan biseyin tasasini cekme guzelim
hangi insan kusursuz tam ki sen olasin
bak ne guzel kilolarini vermissin ... erkekler catlaktan cok bence kiloya takiyorlar ... sen fizigini koru .. bakimli ol gorunmeyen detaylarada takilip simdiden hayati kendine zehir etme ..
benim catlaklar hafif popoda onuda bi anda 7 kilo vermemle kendim ettim kendim buldum
ama sorun etmiyorum cunku evlendikten sonra inan sorun edecek cok daha baska seylerin oluyor ...
suan hamileyim benim kilo takintim var 7 ay sonra allah bilir ne halde olucam bak onu bile takmiyorum .. sonucta herseyin bi bedeli var o kilolar insallah bana bi bebis getiricek ...

vallahi ben 7 kilo verdim vermeden öncede de çatlaktım hala çatlağım:)bikinin kenarlarından popomdakiler ve belimdekiler görülüyo..hele bide yazın güneşte bronzlaşınca onlar bi güsel sedef sedef parlıyorki anam sorma:1no2:haliyle erkek arkadaşım gayet harita halimi görüyor bizzat parlarken hele yazınsenağlama ama onlar da artık farkındalar bnce bazı şeylerin..şahsen bnm erkek arkadaşımın dediği hep bişe var..ya o ünlülerin güzeldir vücutları eminim göründüğü gibi ama asla kimsenin öle pürüssüz mükemmel bi teni yok..onlarda da selülit çatlak doludur diyoyerimseniben

Boşverin kızlar takılmayın bunlara ya 13 kat makyaj yapılıyo tüm mankenlere çekimden önce,ne var bunda bu çizgiler çok doğal 17 yaşındaki kızlarda bile var benim eşim ben söyleyene kadar farketmemişti çatlaklarımı ve açıkçası çatlaklarımı öptüğünü bile biliyorum:kedi:

bacaklarımdaki çatlaklar çok derin değil belli olmuyor ama karnımdakiler çok fena.erkek arkadaşımın yanında soyunamıyorum bile bu o kadar kötü bi durum ki...

Sırtım da ve gögüslerimde çok var,şimdide gebelikten dolayı karnımda var canım çatlaklarım,ben hiç farketmiyorum bile,eşim gösteriyor bak burda yenisi çıkmış falan diye,özellikle karnımdakiler çok dikkat çekiyormuş,sanki karnımı açıp geziyorum zemuszemus

ben anti depresan kullandığım için çok kilo aldım şimdi onları vermekle uğraşıyorum.çok utanıyorum çatlaklarımdan.bikini giyemiyorum ve erkek arkadaşımla sevişirken ışıkları hep kapatıyorum,sorduğunda da açıklayamıyorum:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…