ben evlendikten sonra nerdeyse 20 kilo aldım ve eşim kilodan nefret ediyor..
ama şansıma ne selülitim var nede çatlağım..
doğum yaptım yinede çatlağım olmadı şükürler olsunki çok sık kilo alıp veren biriyim.
o da olsaydı zaten atardım şu camdan aşağı kendimi;yada kocam atardı:bbo:
öyle düşünme be canım..
artık çatlatlara alternatif tedaviler var.onlardan birini denesen.
bu kadar kafanı takma bence canım..
her erkek bir değildir..
kilo bence çatlaktan daha berbat..ciddiyim bak..
offfff:gitme:
benimde kilo alıp vermekten bacaklarımda çatlaklar var ama eşim bunu farketmiyo bile bazen ben sinir oluyorum o da beni teselli ediyo üstelik erkekler böle çatlakmış selülitmiş pek takmıyolar dikkat bile etmiyolar en azından benim eşim öle eşin olacak insan senide her halinle sevecektir hiç kafaya takma
selam kızlar ben evlııym ve hamıleyken bende de catlak olustu ınankı o kadar kafa takıyodumkı senağlama delı olcak tım bıara ama sagolsun :asigim: eşim bunu hiç sorun yapmadı ben catlak oluştu deyınce ne olcak bu kadar kafana takma dedı sonucta bıızm cocugumuz için hersey dedı ben senı bu sekılde sevıyorum demiştı :asigim::asigim: kı bende tabıkıde oyle catlak deyınce gorunurde bşey yok fazla belı bıle degıl ama eşim bu konuda cok destek verdı yanı bence hiç bır erkek sorun yapmamalı
valla soylemezsen anlamazlar bile bana kalırsa erkekler cokda dikkatli degil bu konularda bazıları var tabi onlar ayrı cins :) ama bence takma kafana umurunda olmaz bile
selam canım seven adamın gözu hıçbırseyı gormez merak etme canım nasıl kılolu kılolu kadınların yanında yakışıklı adamlar goruoz dımı eee sevıolarkı o adama o kadın sülün gibi gelıo dımı haha:) bende 5 aylık bı bebek sahıbıyım hamıleleıkte cok sukur olmadı catlagım bakım yapıodum hep zaten 56 kıloyum su andada yok yanı olsaydıda bebeğim için olcaktı hıc sorun etmezdım emın ol
benim 5aylikken birden catlaklar olusdu göbegimde
ve ben kendim begenmez bakamaz olmusdum bir dönem
esime göstermek bile istemedim
taa ki sen bana dünyanin en güzel hediyesini verdiin
nelere katlandin
neler cekdin
kendinden neler feda ettin
neleri göze aldin dedi
beni dünyanin en mutlu erkegi ve babasi yaptin
catlaklarinla ve hafif sarkik göbeginle bile kadin gibi kadinsin dedi:kedi:
sen beni bu tonton halimle sevip kabullendin dedi
senin catlaklarin cokmu dedi saolsun hatta allah razi olsun
benimde zayıflamaktan dolayı çatlaklarım var şimdilik çok az doğumn yapınca ne olur bilemiyorum offf:gitme:
ben çatlaklarım için krem kullanıyorum eşimde bana kızıyor yapma böyle şeyler diyor bırak kalsınlar biraz kadınsı duruyor diyorsırnaşık şeysırnaşık şey