Çatlaklar Çatlaklarınıza Eşinizin / Erkek Arkadaşınızın Yorumları Neler?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

thor

Poker Face
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
319
1
Kızlar, kimimiz ergenlikten, kimimiz kilo alıp vermekten oluşmuş çatlaklardan muzdaribiz, evli hanımlar da genelde doğum çatlaklarından yana dertli. Beni en kaygılandıran evlendiğimde çatlaklarımın sorun olup olmayacağı. Çünkü zamanında aşırı kilo almış ve bu kiloları kısa zamanda kaybetmiş biri olarak sırtım ve göbeğim resmen harita gibi. Bu konuda görüşlerinizi merak ediyorum. Erkek arkadaşınız ya da eşiniz çatlaklarınızla ilgili ne diyor? Ya da hiç dikkatlerini çekmiyor mu? Çekiyorsa neler söylüyorlar? Böyle giderse bu çatlaklardan bir şekilde kurtulmadan evlenmeyi dahi istemiyorum. :1no2: Çocukça belki ama görüşlerinize ihtiyacım var, sevgiler a.s.

ben evlendikten sonra nerdeyse 20 kilo aldım ve eşim kilodan nefret ediyor..
ama şansıma ne selülitim var nede çatlağım..
doğum yaptım yinede çatlağım olmadı şükürler olsunki çok sık kilo alıp veren biriyim.
o da olsaydı zaten atardım şu camdan aşağı kendimi;yada kocam atardı:bbo:

Ne kadar güzel
Biz bekar halimizle harita gibiyiz, bilmiyorum ne olacak. :sinifsinif:

öyle düşünme be canım..
artık çatlatlara alternatif tedaviler var.onlardan birini denesen.

öyle düşünme be canım..
artık çatlatlara alternatif tedaviler var.onlardan birini denesen.

Şimdilik kese,soğuk duş ve bebak acı badem sütüyle inceltmeye çalışıyorum. Buzla tedavi yöntemi var ama neredeyse bir yıllık maaşım kadar tutuyor kaydirigubbakcemile3, bu konuya gelen yorumlara göre, eğer eşler aşırı bir tepki vermiyorsa vazgeçip sadece inceltmekle yetinebilirim.

benimde kilo alıp vermekten bacaklarımda çatlaklar var ama eşim bunu farketmiyo bile bazen ben sinir oluyorum o da beni teselli ediyo üstelik erkekler böle çatlakmış selülitmiş pek takmıyolar dikkat bile etmiyolar en azından benim eşim öle eşin olacak insan senide her halinle sevecektir hiç kafaya takma

bu kadar kafanı takma bence canım..
her erkek bir değildir..
kilo bence çatlaktan daha berbat..ciddiyim bak..
offfff:gitme:

bu kadar kafanı takma bence canım..
her erkek bir değildir..
kilo bence çatlaktan daha berbat..ciddiyim bak..
offfff:gitme:

:teselli: Ama kiloya onlarca çözüm var, ben17 kilo verdim, kaç yıldır uğraşıyordum. Tabii çatlakların daha da artması cabası oldu. Zebra gibi kaydirigubbakcemile3

Bacaktaki çatlaklar pek belli olmuyor sanırım, benim diz kapağımın arkasında da bir iki tane var ama farkedilecek gibi değil. Gelgelelim sırtım ve göbeğim vahim... :gitme:

Umarım her erkek takmıyordur dediğin gibi canım :Saruboceq:

selam kızlar ben evlııym ve hamıleyken bende de catlak olustu ınankı o kadar kafa takıyodumkı senağlama delı olcak tım bıara ama sagolsun :asigim: eşim bunu hiç sorun yapmadı ben catlak oluştu deyınce ne olcak bu kadar kafana takma dedı sonucta bıızm cocugumuz için hersey dedı ben senı bu sekılde sevıyorum demiştı :asigim::asigim: kı bende tabıkıde oyle catlak deyınce gorunurde bşey yok fazla belı bıle degıl ama eşim bu konuda cok destek verdı yanı bence hiç bır erkek sorun yapmamalı

valla soylemezsen anlamazlar bile bana kalırsa erkekler cokda dikkatli degil bu konularda bazıları var tabi onlar ayrı cins :) ama bence takma kafana umurunda olmaz bile

selam canım seven adamın gözu hıçbırseyı gormez merak etme canım nasıl kılolu kılolu kadınların yanında yakışıklı adamlar goruoz dımı eee sevıolarkı o adama o kadın sülün gibi gelıo dımı haha:) bende 5 aylık bı bebek sahıbıyım hamıleleıkte cok sukur olmadı catlagım bakım yapıodum hep zaten 56 kıloyum su andada yok yanı olsaydıda bebeğim için olcaktı hıc sorun etmezdım emın ol

benim 5aylikken birden catlaklar olusdu göbegimde
ve ben kendim begenmez bakamaz olmusdum bir dönem
esime göstermek bile istemedim
taa ki sen bana dünyanin en güzel hediyesini verdiin
nelere katlandin
neler cekdin
kendinden neler feda ettin
neleri göze aldin dedi
beni dünyanin en mutlu erkegi ve babasi yaptin
catlaklarinla ve hafif sarkik göbeginle bile kadin gibi kadinsin dedi:kedi:
sen beni bu tonton halimle sevip kabullendin dedi
senin catlaklarin cokmu dedi saolsun hatta allah razi olsun

benimde zayıflamaktan dolayı çatlaklarım var şimdilik çok az doğumn yapınca ne olur bilemiyorum offf:gitme:
ben çatlaklarım için krem kullanıyorum eşimde bana kızıyor yapma böyle şeyler diyor bırak kalsınlar biraz kadınsı duruyor diyorsırnaşık şeysırnaşık şey

Eşini takdir ettim canım, keşke her erkek böyle anlayışlı olsa. Allah bebeğinizi size bağışlasın. opuyorumnanaktan

valla soylemezsen anlamazlar bile bana kalırsa erkekler cokda dikkatli degil bu konularda bazıları var tabi onlar ayrı cins :) ama bence takma kafana umurunda olmaz bile

İşte o ayrı cinse rastlarsam ne olur diye düşünüyorum açıkçası
Saçının renginden tut kullandığın rimelin cinsine kadar dikkat eden, kadın işlerine burnunu sokmaya pek bir meraklı bu cinsin gözünden benim koca koca çatlaklarım kaçmayacaktır ve -doğum yapmadığıma da göre- bakımsızlıkla suçlanacağım büyük ihtimalle. Neyse senaryolar yazmaya başladım gene ben, susuyorum. :roflol:

Teşekkür ederim canım güzel yorumun için :) Eşinle, bebeğinle bir ömür mutluluklar diliyorum.
Aslında haklısın, beni seven olduğum gibi sevmeli ama işte.. aslında kendime güvenen biriy(d)im ben, ee çatlaklar giysilerin altında kalıyordu ne de olsa ama evlenince iş değişecek tabii... akannehir

bende doğum yapmadan çatlayanlardanım.
tabi doğumdan sonra daha da arttı ama hayat gailesi işte aklına bile gelmiyor insanın
önemli olan çocuğunun sağlığı ve geçinebilmek.

Mutluluğunuz daim olsun eşinizle, çocuğunuzla.. :asigim:
Ne güzel şeyler söylemiş ama çokta doğru söylemiş. Dünyanın en güzel hediyesini verdikten sonra birkaç çizginin sözü bile edilemez bence.

Kadınsı mı duruyormuş! akannehir
Yaşadım o zaman, bu kadar çatlaklarla afrodit gibi birşeymişim meğer ben zemuszemus

Şaka bir yana eşinin bunu sorun yapmaması ne kadar güzel canım, Allah mutluluğunuzu bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…