Çatlaklar Çatlaklarınıza Eşinizin / Erkek Arkadaşınızın Yorumları Neler?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
sen sorun edersen o da eder.SEn sorun etmezsen ,bunun kendine olan güvenine zarar vermesine izin vermezsen dünyanın en çirkin cildine bile sahip olsan seni beğenir.
Beni sorarsan bekarken çok çatlağım vardı doğumdan sonra iyice arttı.Ama ben her daim çekici olduğuma inanıyorum.ınsanlara da bunu onaylamak düşüyor.Gerçekten bak.
Güzel olmak istiyorsan önce başını kaldırıp yürekten inanarak ben dünyanın en güzel kadınıyım diyeceksin
canım sana katılıyorum öncelikle kendine güveneceksin benim popomda var bir sürü çatlak ama bir şekilde kamufle edebiliyorum eşim onlar selülitmi diye sorardı bende hee derdim erkekler selülitin çatlağın ne olduğunu bilmiyor daha belki her erkek öyle değildir tabi ama kendine güven önemli tabiki hiç çatlağınmız olmasın isterdik ama olmuş bir kere benimkiler en az yirmi yıllık artık biliyorum ki onlara çare yok ama hamile kalırsam o dönemde oluşanların kalıcı olmaması için herşeyi kullanırım çünkü şuan varolanlar yeterli ama birde eşiniz sizi seviyorsa inanın takmaz kafasına görmez bile hiçkimse kusursuz değildir ayrıca eşim beni bu konuda veya başka konuda rencide edecek olsa bende boş durmam otuttururum lafı gediğine sanki onlar kusursuz varlıklar malzeme çok bana bir mana bulsun bende boş durmam ondan sonrada bişey demeğe cesater edemez misillemeyi görünce ama bakımlı olmak güzel birşey kızlar genel olarak bakımlı ve hoş olun gerisi boş önemli olan bütün olarak hoş görünmek

kendi gözünüze batıyorsa, başkasının sizin vücudunuza tapıyor olması bile yetmez size.. kendimizi daha da beğenmek için yapıyoruz aslnda tüm bunları... ben acıbadem sütü kullanıyorm kalçamdakilere..oldukça memnunum...

sevgili ceren
tabiki rahatsızlığını dile getirceksin, burda herkes bunu yapıyor zaten..
başlığa bakarsan eşinizin/partnerinizin bu konudaki yorumları ne diyo?
zaten bu konuda rahatsızlık duyanların topiği burası
ööyle aleni bi şekilde ifade etmene gerek yoktu
çünkü erkek arkadaşınla sevişmen beni hiç ilgilendirmiyor ve
bu tarz seviyesizleikler görmek istemiyorum o kaaa..

kesinlikle katılıyorum bunların artık bu şekilde rahat dile getirilmesi hiç hoş değil herkez herşeyi yaşar ama bukadar herkezin bilmesine gerek yok neyseee...... kızlar bu konuyu bende çok takıyorum nişanlıyım şu an tabi hava hoş benimde kalçamda 3 4 çizgi halinde çok sinir oluyorum ama en azından evliliğimin ilk başlarında da olsa o görüntüyle çıkmak eşimin karşısına beni rahatsız edicek kendi adıma söylüyorumm bi ürün duydum adını tam hatırlamıyorum ama bu sanatçıların filan kulandığı çatlak iz kapatıcı suda bile çıkmıomuşş ondan alıcam sonra alışır zaten artık napiimmm ilk başta utanmayım yeter sonra eşler birbirlerinin herşeyine alışır zaten :kedi:

ha ha üç dört çizgimi bumu çekindiğin olay yapma lütfen milletin onca çatlağı varken sen üç dört çizgidenmi çekiniyorsun ilginç doğrusu

bugün emeğimin sonuçlarını aldım.erkek arkadaşm belime baktı ve hiç çatlağın kalmamış dedi..evet evet evet...

Kızlar ne zamandır nete girmiyordum, yeni yorumlar yapılmış, teşekkür ederim hepinize.

Bu çatlak meselesini fazla büyüttüğüme karar verdim. Evet çok fazla çatlağım var ve tamamen gitmeyecekler. Az çok düzelmesine yardımcı yöntemleri deneyip kafama takmamaya çalışacağım. Bütün belimi kaplayan kocaman bir dövme yaptırmak deliliğinden de vazgeçtim :1ninca:

Burada öyle güzel mesajlar okudum ki, (bugün tekrar bir göz attım) "Amaan beni beğenen böyle beğensin kardeşim, ben buyum" dedim! Özellikle evlilere ne kadar çocuksu gelmiştir başlığım ama güzel ve moral verici yorumlarınız için hepinize sonsuz teşekkürler :1hug:

Benimde çatlaklarım var bacaklarımda hatta göğsümde bile var.Ama erkeklerden hiç böyle bir şikayet duymadım açıkcası.Erkekler uzun boya,fiziğe,kiloya ve tabii ki yüz güzelliğine bakıyolar.Çatlakları fark etmiyorlar bile.Çatlakları farkeden genelde hep bayanlar oluyor.Güzelseniz moralinizi bozmak için hemen söylüyorlar.Kadınlar maalesef çok kıskanç ve bunu herkes kabul etmeli.Ben çatlaklarımın düzelmesini kendim için istiyorum.Yoksa erkeklerden yana bir sorunum yok.Erkekler hep benim peşimde ve erkek arkadaşım fark etmiyor bile.Dediğim gibi erkekler vücut hatlarına,kadınsılığa,dolgun dudak,göğüs vb şeylere dikkat ediyorlar.Çünkü bunlar doğurganlık özellikleridir.Zaten çatlakları sorun olsaydı onlar için heralde hep zayıf.çelimsiz kızların peşinde koşarlardı.Bizim değil!!

farketse bile ne olur ki? evleneceğiniz kişi bu kadar yüzeysel bir şeyden dolayı sizi beğenmeyecekse zaten sizin ona verdiğiniz değere de değmez. siz önce kendinizi sevin, eğer kalkıp birileri ay çatlakların var vs gibi şeyler söylerse de tavrınızı koyun. önemli olan iç güzelliği, kafa denkliği, arkadaşlık.
hani eminim olmuştur bakarsınız bu kızın bu adamla ne işi var dersiniz ama onlar birbirlerinde güzelliği görmüştür.
tabi ki seni bu kadar rahatsız ediyorsa ve seni mutlu edecekse durumu düzeltmek için elinden geleni yap ama nolur bunu sadece kendin için yap başka biri beni beğenmezse diye düşünerek değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…