Çatlaklarınız ne renk?

Chitlembiq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
376
3
96
Konya
Arkadaşlar, doğum yapalı 39 gün oldu, popomdakilerin çatlak olduğunu doğum yaptıktan sonra farkettim. Karnımda bir tane bile çatlak yok, poponun çatlayacağı hiç aklıma gelmediği için yağ, krem vs. sürmemiştim hiç, hamileyken hafif kızarıklıklar vardı son dönemde, şimdi onların çatlak olduğunu yeni anladım. Hala kırmızılar. Sizin çatlaklar da kırmızı mı acaba? Bunu merak ediyorum. akannehir

Ben 8 aylık hamileyken popomda çizgiler gördüm ama çatlağa da benzetemedim. Doktora gösterdim çatlak dedi. Popoda olması bana da çok saçma geliyor. Şimdi simit bölgemde pembe renkli çatlaklar var. Çatlaklar ne kadar eskirse renkleri o kadar beyaza dönüyor. Ben de şimdi dövme yaptırmayı düşünüyorum. Bakalım...

O zaman yeni çatlakların rengi kırmızı diyebilir miyiz? Çözüm bulmak daha kolay olabilir o zaman. Umarım. ınşallah. :)

Valla ben doĞum yapalı 6 ay bıttı 21 kılo aldım hamılelıkte Öyle bır Çatladım kı (((
karnım felaket Ötesı eskısı gıbı kıpkırmızı deĞıl ama kırmızı beyaz karıŞık bacakta gÖĞsÜmde her yerde Çatlak var((
etrafımdakıler 1 sene sonra beyaz olur Çızgıler dıyo ama bılmıom tabı ne olur

catlaklarım kırmızı walla boyle parlak pembeye yakın bı renk...
bıde sıyah sıyah yarıklar war 2-3 tane onlar ne alaka anlamadım gıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…