Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben devam ediyorum kızlar
gelişmeler harika
asla bırakmam artık
neredeyse 10 yıllık çatlaklardı benimkiler
düşünün yani
resmen yüzde 40 azaldı diyebilirim ve sadece 1 ayda
devam edicem asla bırakmamkaydirigubbakcemile3
canim ciddimisin ya bende bi süredir kullaniyorum yaklasik 2haftadir düzenli kullaniyorum hatta bazen acnelyse ye bi gün ara veriyorum fazla olmasin diye. söyle diyeyim gece berbat kasindim resmen bacaklarimi uykumda kasiya kasiya yolmusum sabah uyandiigmda heryerim kipkirmiziydi. soyuluyo ama sanki bana catlagin etrafi soyuluyomus gibi geldi üzeride soyuluyoda diger taraflar kadar fazla olmadigindan farkina varmiyormuyum. seninkiler ne durumda belli olmuyolarmi? benim bel kismimdakilar yirtik yirtik resmen onlar falan inceliyomu nsl oldu devam edeyimmi?
tatlım önce kırmızı bir hal alıyor tüm cildin ne kadar geçtiğini anlayamıyor insan
ama ben mesela çook kötü duruma geldiği zaman 3 gün ara veriyorum acnelyse ye .sadece medicasolu sürüyorum
hemen geçiy kızarıklık ve kendi ten rengime dönüşünce iyleşmeyi görebiliyor insan alkisalkisalkis
bende öyle çok şaşırmıştım flames , hatta benim kuzenim plastik cerrah bana gülmüştü
ben baya araştırdım
isveçli bi doktor araştırmaları sonucunda keşfetmiş bunu
başka bi siteden okumuştum bende
sonra aman dedim ne olacak denemeye başlıyım
hatta o sitede bi kız aylarca kullanıp sonucunu paylaşmıştı orda
bende aldım başladım
20 nisandan beri kullanıyorum
2 buçuk ay oldu
ve sana inanırmısın resmen yarı yarıya iyleşti
hatta ben kimseye söylemiyorum bu tedaviyi yaptığımı
tesadüfen görenler çatlaklarına ne oldu diyorlar ve çok seviniyorum
tam olarak geçmedi henüz zaten 1 yılı alırmış iyce görünmez olması için.
ama resmen yarı yarıya silişkeşti
ben size klavuz olayım , bana da diğer sitede ki kız klavuz oldu resmen ben öyle başladım
şimdi dermaroller sipariş ettim
ek olarak onuda kullanıcam
yine bu forumda b,i arkadaşımız dermaroller sayesinde baya ilerleme kaydetmiş
benim için silikleşsin fazla görünmesin yeterli
çünkü bi arkadaşımın da çatlakları var basen bölgesinde ama silik olduğu için gözükmüyor bile onunkinin yapısı o ama benimkiler çoook belirgindi şimdi eskisi kadar deil
%50 değişti :)
işte böyle canlarım
bikiniyle istediğimiz gibi dolaşabileceğimiz günleri hayal ediyorum
ben elimden geleni yapıyorum ve gelişmeleri gördükçe inanılmaz seviniyorumkaydirigubbakcemile2
herkese sevgilera.s.