kullandıklarınız üst deriyi soyan seyler ama catlak denen sey kas yırtılmalarının ciltteki yansımaları o sebeple kafamda sorular var
arkadaşlar benim çatlaklarım kalçamda ve beyaz renkli, en çok hangi çatlak türünde iyileşme görülmüştür??
kızlar ben acnelyse kullanmayı bırakıyorum annem şiddetle karşı çıktı sürdüğüm yerler çok kızardı
O zaten sivilce kremi değil mi bana doktor onun için vermişti :44:
Bende forum takipte gördüm baktım konuya ne alaka dedim :44::44:
[/COLORBaşka bir siteden okuyup uygulamaya başladımm 5ayım bitti ve sonuçlara kendim bile inanamadım çok mutluyum ben beyaz tenli ve 1sene önce doğum yapmış biri olarak malum şu çatlaklardan yana dertliydim ama inanın yok ettimm çatlaklarımı nasılmı sabah ve akşam olmak üzere acnelyse ve madecassol sürerek hiç aksatmadan ,kese yaparak her banyodan sonra kırmızı kantoron yağı sürdüm ilk başlarda baya soyuldum soyuldukça çatlaklar sedef rengini aldılar soyulduğu zaman bazı zamanlar çok acıyordu o zamanda bepantene kremi sürdüm ama şu na çok mutluyummm silindi gitti gibi birşey oldu bende inanamıyorummmhihoyyyt
teşekkürler bende deneyeceğim çatlakların tedavisinie inanmıyordum ama sen beni beni umutlandıtdın benimde kilo alıp vermekten kalçamda çok var rahatsız oluyorum yalnız ne kadar zamanda geçti seninki öğrenebilirmiyim uzun süremi uygulamak lazım çok sbırsız biriyim ben fak göremeyince hemen bırakıyorum
[/COLORBaşka bir siteden okuyup uygulamaya başladımm 5ayım bitti ve sonuçlara kendim bile inanamadım çok mutluyum ben beyaz tenli ve 1sene önce doğum yapmış biri olarak malum şu çatlaklardan yana dertliydim ama inanın yok ettimm çatlaklarımı nasılmı sabah ve akşam olmak üzere acnelyse ve madecassol sürerek hiç aksatmadan ,kese yaparak her banyodan sonra kırmızı kantoron yağı sürdüm ilk başlarda baya soyuldum soyuldukça çatlaklar sedef rengini aldılar soyulduğu zaman bazı zamanlar çok acıyordu o zamanda bepantene kremi sürdüm ama şu na çok mutluyummm silindi gitti gibi birşey oldu bende inanamıyorummmhihoyyyt
merhaba hemen a... ve ma... kremleri almaya gidiyorum..sabah birini akşam birini mi sürdünüz? kantaron yağına sıcak bakmıyorum çünkü "yağ" ları sevmiyorum :/ umarım diğer ikisi yeterli olur
kızlar benim ACNELYSE im bitti onun yerine elimde şimdi ISOTREXİN var. bana kullanmamın bi zararı olmaz ikiside akne kremi diye düşünüyorum ama bir bilen varsa fikrini soylesin :)
canım ben de bu 2sine yeni başladım henüz 1 hafta oldu evde isotrexin vardı ikisinin de etken maddesi aynı ama farklı formdalar.isotrexin jel formunda o yuzden pek kullanışlı olmayabilir .jel cilt üzerinde kuruyup soyulup dökülme yapar ve cok gıcık olacağını tahmin ettiğim bir durum ki üzerine madecassolu sürünce eline takılabilir döküntüleri.acnelyse ise krem oldugu için cilt emer böyle bir sorun olmaz.
ben de henüz çok kızarma yok fakat feci kaşınıyor elim uyuzlu gibi sürekli kalçalarıma gidiyoinşallah iz falan kalmaz o yuzden kaşıntımı kontrol etmem lazım.
çözümü olmadığı iddia ediyor bazı doktorlar.Ama Yaratıcı tüm hastalıklar için şifasını da vermiştir,çok mükemmel maddeler yaratmış.Pozitif düşünüp iyileşeceğime inanıyorum :))
tek sorunum tembellil yapıp arada sürmemek
Herkese iyi tedaviler kızlar. Yılmayalım !!!
kızlar siz bir tüpü ne kadar süre kullanıyorsunuz.ben bir haftada 1tüp acnelyse ve 1 tüp madecassolu bitirdimbasenlerim yanık gibi soyuldu ama kalçalarım pek soyulmadı.yine de devam ediyorum kırmızı yerlerdeki çatlaklar incelmiş gibi ama cildim normale dönmeden değerlendirme yapmak pek doğru olmaz ..
benim alan geniş popoma ve dizlerime sürüyorum madecassol 2 hafta acnelyse 3-4 hafta falan gidiyo heralde ama sen çok sürüyosun galiba ya 1 haftada oyle soyulduysa biraz dikkat et bence az az sür tehlikeli çünkü et gibi olduysa ara ver biraz. benim cildim kızardgında bana daha çok çoğaldılar gibi gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?