- Konu Sahibi berylla
bugun kakao ve shea yağını aldım adam yeni değilse tamamen geçmesini bekleme ama azaltır dedi, hadi bakalım :)
kaç liraya aldın canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugun kakao ve shea yağını aldım adam yeni değilse tamamen geçmesini bekleme ama azaltır dedi, hadi bakalım :)
kaç liraya aldın canım?
tek tek fiyatlarını sormadım da kakao yağı 50 ml shea yağı 20 ml 12 tl verdim
ayrıca eşit oranlarda birebir karıştırdın değil mi?
öyle kolay kolay bitmez merak etme :)) bu yağları bana fransada okuyan kız kardeşim getirmişti, orada eşit karıştırılıyormuş, bende öyle yaptırmıştım, zararı olacağını düşünmüyorum. faydasını göreceksin, o pahalı kremler falan gerçekten çok feci para tuzağı hem işe yaramıyorlar hemde çok pahalı oluyorlar...
kızlar kakao yağını biliyorumda diğer yağ ne hiç duymadım nerden alıcaz onu fiyatı ne kadar
kakao cinsinden bir şey oda galiba , bende bilmediğim için olmaz sanıyodum ama lokmanh. ye gidip sordum hemen zaten shea(şia) ve kakao yağı diyince bilip gösteriyolar, ikisini dediğim gibi 12 ye aldım ayrı ayrı bilmiyorum.
acnelyse beni niye soymadı hala yaaa 11 gün oldu
kremi bırak birkaç gün sürme pul pul dökülüyor benimde öyle oldu sürerken hiç soyulmadı
Arkadaşlar acısı için anestol-kaşıntı içinde strilex kullanırsanız akması dışında bir sıkıntı yok.Üst bacakta ön,alt bacakta arkayı komple soydurdum.Hametanla acynelyse berabr kullanarak.Önce kabuk bağladı sonra akmaya başladı.Şimdi kuruyor gibi hala akıntı var.Ben bir çay tabağına bolca madecassol-bepantene merhem sıkıyorum.Sonra anestol ve strilexten daha az ve birazda bepnten krem ve hametan sıkıyorum.Karıştırıp sürüyorum.Sürerkenki acı dışında acım,kaşıntım yok ama 3-4 gündür aka aka bitemedi.Ha kurumamasıda önemli bebeyağıyla sabah akşam yatmadan öncede karışımı sürüyorum ama 15 dk falan emmesini beklirum.Daha öncede yaptım kaşıntı ve acıdan çıldıracaktım
ya benim vücudum hala soyulmadı ya anlam veremiyorum 14 gün falan oldu hiç soyulacak gibide durmuyo
bu kremleri nerden alabilrz ki doktor mu yazması lazım
hayır eczaneden temin edebilirsin.